Tahribat.Com 15 Ocak 2006 Buluşması / BİTTİ
-
abü Marti de gelmedi antikky de sattı :):) tek gelmeyen holü deel yani
-
Her ne kadar ir2 beni ipne diye deşifre etmiş olsada son anda izmir planını iptal edip taksimde buluşma fırsatı yakaladık. Bazı çekinen arkadaşlarımız sormuş birbirimizi nasıl tanıyacağız diye merak etmeyin adamın gözünden Tahribatlı olup olmadığını çıkarıyoruz ( Bir kaç kızı göz vasıtası ile Tahribata çekme olaylarımız büyük bir hezimetle sonuçlanmıştır ) Bunların dışında polisten laf yemek, tarikat naraları atmak, etrafı süzmek, teknolojiden, nostajiden konuşmak, eski günler yad etmek, nargile çekmek başlıca aktivitelerimiz arasındadır. ( Kıçımızı kaldırmak dışında bedensel aktiviteyede yer vermedik )
-
ewet hohja güzeldi oturdugumuz yerden güzel aktiviteler yaptık muhabbet iyiydi gelmeyenler kaçırdıen başta HolyOne kaçırdı
-
McyargiC bunu yazdı:
ewet hohja güzeldi oturdugumuz yerden güzel aktiviteler yaptık muhabbet iyiydi gelmeyenler kaçırdıen başta HolyOne kaçırdı
HolyOne kadar kafana tas düssün senin emi =) -
Osiris bunu yazdı:
McyargiC bunu yazdı:
HolyOne kadar kafana tas düssün senin emi =)
inşallah bi gün holyone düşsün -
:(:(:( yaza kaldı bizim sevdamız :(:(:(
-
Osiris bunu yazdı:
McyargiC bunu yazdı:
+1 :)Harbi bi kaç hatunun tarikat müridi olduğunu dusundum meydan da. sanırım bunu bıraz yuksek sesle soyledım kı polis bizi Atatürk Anıtının onunden uzaklastırdı. belki de sebet 15 kişiyi gecmemızdi :)
-
doguhan bunu yazdı:
Osiris bunu yazdı:
McyargiC bunu yazdı:
+1 :)Harbi bi kaç hatunun tarikat müridi olduğunu dusundum meydan da. sanırım bunu bıraz yuksek sesle soyledım kı polis bizi Atatürk Anıtının onunden uzaklastırdı. belki de sebet 15 kişiyi gecmemızdi :)
valla hoja biz jezreel ile etrafa baktık varmı diye ama hatta tahribata alalımm dedik ama gelmediler kapasiteleri yetmezdi onların -
hm.. demek en eski üye ben ve tagext'miş (pezevenk). Benden başka üç
haneli bir orhan vardı. Üstüne üstlük fotoğraftan da görüleceği üzere en yaşlı
pozuna da yine yerleşmiş durumdayım... Gelmeyeceğim bir daha buluşmalara...
Kardeşim yaşındakilerle takılmak komik oluyo :)< /I> -
sen kardeşinle dolaşmaz mısın? yani mesela cebit vaktinde gelsem kardeşin ReaL_KurD'le bir kaç on dakika takılmak istemez misin?
Toplam Hit: 22866 Toplam Mesaj: 171