Tahribat.Com 15 Ocak 2006 Buluşması / BİTTİ
-
way be ankarada düzenlenmeyecek midir bu buluşma hep istanbul böyük şehir ankara bide orda buluşak yaş tutmuyo sanırım ama daha 17 hayırlısı ile 18 e de gircez 18 yaşından küçükler gelemiyo demi
olsun canımız saolsun bizde büyüyünce gideriz
biraz karışık yazdım ama
anlayın işte heyecan bastı
-
valla yaş sınırı yok ama 17 yaşın altı kabul olmaz yani
-
iyi iyi desene yine yırttık :D
ama olsa güzel olurdu walla
yeni insanlar yeni yüzler
demiiii
daiii
-
beyler bu arada birbirimizi nasıl tanıyacaz cogu kişi birbirimizi tanımıyoruz nasıl tanıyacaz yakamıza gülmü taksak ne yapsak((geyik yaptım ciddiye almayın)) nasıl tanıyacaz hadi ben dogukan ı tanıdım oda beni tanıdı ama digerleni nasıl tyanıyacaz buan bi çözüm getirmek lazımm
-
hocam ben kımseyı sahsen tanımıyorum tanmayana arkadaslar nasıl bırbırımısı bulacaz yıoldan gecennlere soramayızya sen tarıkattan mısın dıe :P
ben gelırım hoca ama cash olayında bu bayram bıraz sıkıntım var ıdare etek kosuluyla genede bı seyler ayarlamaya calısırım
-
ILKER06 bunu yazdı:
connectıon sende mı ankaralısın hoca bızde yazın ankarada yapalım yaw
yaparız yazın olsun amerıka bulusmasına gıderım oss war a.k bı ara subdomaın verıyolardıaslında sehırlere gore olsa manyak olur
gruplar
...................................
teskılatlar :P
-
bende mersindeyim arkadaşlar kusura bakmayın gelemiyecegim
-
la a.q biz gelemiyoz yine Açık Lise kayıdı var para lazım zaten server batmış offffffffff parasızlıgın gözü kör olsun ayarlayamadık Dashaq team Ad ına real_Kurd'ü görevlendirdim ona göre... :) :) :)
-
mcyargic bunu yazdı:
ReaL_KurD demkki send eiçki içmeyeceksin akıllı uslu bir çocuk olacaksın sana biz meyveuyu alırız veya kola artık ne istersen içki hariç
usluluğun a.q. akıllılığında a.q. çocukluğunda a.q. hele babamı bi atlatayım o gün senden fazla içmeyen mardin arabı olsun a.q. :D tahribat için günaha da gireriz işimiz ne a.q. (a.q. lar için özür) -
ReaL_KurD bunu yazdı:
beyler söz verdiğim gibi elimde 4 adet puşi var aldım hepsini yollar berbat Allah kaza-bela vermezse inşallah ordayım. puşileri atacaz sırtımıza dolaşacaz avare avare... fakat bir maruzat var. benim peder arabayla bırakacak beni meydana da şimdi siz şarap marap derseniz hayatta izin vermez ricam lütfen gelirsem pederle onun yanında içki muhabbeti yapmayın (ki hemen gidecek bi kaç soru sorup :D ) bide içkileri saklayın. son bişey basket oynayacak bi yer bulabilir misiniz orda? 15-20 dklığına?
oğlum baban görmez merak etme.. zaten ben bardan çıkıp gelcem :) hafiften demlenmiş olurum. elimde captain black. şarapları baban gidince alırız köşedeki şarapçıdan :)bu arada basket oynaycak yer ne alaka?? onu anlamadım en azından ceylan otel in spor salonu vardır gerçi :):)