Tahribat.Com 15 Ocak 2006 Buluşması / BİTTİ
-
len olum yılbaşı gecesi 20 YTL lik şarapla takıldık. Fena da değildi hani.. İşte yine o köşedeki şarapçıdan alırız.. Criminal geliyomu acaba gören var mı?? Evini basıcam yoksa
-
valla millet davetiye yok isteyen gelecek
-
iyi pazar 12 de görüşürüz.
-
bu büyük buluşmada tam olarak neler yapılçak? Nerelere gidilcek? Ne yiyilip ne içilcek? holy gelçekmi? kaç kişi olçaz? şu konuları bi açıklıa kavuşturalım lütfen...
-
prokto bunu yazdı:
bu büyük buluşmada tam olarak neler yapılçak? Nerelere gidilcek? Ne yiyilip ne içilcek? holy gelçekmi? kaç kişi olçaz? şu konuları bi açıklıa kavuşturalım lütfen...
Holy'nin gelmesini diliyoruz fakat belli olmaz onun işi. Büyük ihtimalle Tahribatçılarla Taksim parkta şarap içeriz. Bol bol fotoğraf çekeriz ehehehe :):) -
hu hu ya konu açıyom yaklaşık yarım saat içinde konu ortadan yok oluyor neden _?
-
yaa bazılarının18+ endişesi var sanırım... Kimse dert etmesin onu, sıçıp dağıtçak ortam olmuyo... Gelebilen gelsin, "yaw muhabbet olmaz orda şimdi" demesin... yalnız kaldığını hisseden olursa elimi tutsun
:))
Zaten kimse reel'de, forumda ya da irc'de olduğu gibi değil. Mesela bu ir2 diyonuz ya, önceki buluşmada bööle sus-pus oturuyodu :))) (Abi kızma
) Neyse yıllar onu da konuşturmuştur heralde...
Criminal geliyo mu harbi??
Saat 12'de olması baya zorlucak beni ama bakalım... sabah 8'de uykuya yatan biri olarak 11'de kalkmak falan...
-
the_legend bunu yazdı:
hu hu ya konu açıyom yaklaşık yarım saat içinde konu ortadan yok oluyor neden _?
açtığın konu saçmadır,yanlış yerdedir,o konudan çok vardır,bi büyük harfle bi küçük harfle yazmışsındır vs vs vs... -
Ben bi AKM yi biliyorum gelin ordan alın beni saatin bi körü taksimdeyim zaten o saate kadar ne bok yiecem onuda bilmiyorum:)
Neyse bende ankaradan geliyorum... -
HUNTURK bunu yazdı:
the_legend bunu yazdı:
açtığın konu saçmadır,yanlış yerdedir,o konudan çok vardır,bi büyük harfle bi küçük harfle yazmışsındır vs vs vs...
Açtıgım konu demin ana sayfadaydı ama şimdi aktıf forum konularında olması normalmi