Tahribat.Com 15 Ocak 2006 Buluşması / BİTTİ
-
git adminlerden birine pm at konuyla ilgisi olmayan konularada mesaj yazma.
-
connectıon sende mı ankaralısın hoca bızde yazın ankarada yapalım yaw
-
beyler söz verdiğim gibi elimde 4 adet puşi var aldım hepsini yollar berbat Allah kaza-bela vermezse inşallah ordayım. puşileri atacaz sırtımıza dolaşacaz avare avare... fakat bir maruzat var. benim peder arabayla bırakacak beni meydana da şimdi siz şarap marap derseniz hayatta izin vermez ricam lütfen gelirsem pederle onun yanında içki muhabbeti yapmayın (ki hemen gidecek bi kaç soru sorup :D ) bide içkileri saklayın. son bişey basket oynayacak bi yer bulabilir misiniz orda? 15-20 dklığına?
-
ReaL_KurD sende cok şey istiyorsun
-
olm tamam basketten vazcaydım da o içki meselesi önemli a.q. babam bi çaksa yakar zaten "netten arkadaş bulma" diye bir fiil geliştirmiş kendisi bu fiilde bulunmamamda ısrarlı bide bu onun deyişiyle "netten bulduğum arkadaşlar" içki vs. şey ediyosa azıma zıçar
-
ReaL_KurD demkki send eiçki içmeyeceksin akıllı uslu bir çocuk olacaksın sana biz meyveuyu alırız veya kola artık ne istersen içki hariç
-
basket oynaycak yer bile bulsak olm ısınmamız o kadar sürer a.k. hava kesiyo ki büyük ihtimalle yağmur olacak benim bildiğim meydanın oralardada pota yok zati lan sabah sabah ne içiyoz a.k. önce bi criminalin programı uygulayalım akşama kalanlar içer
-
Baban haklı, ne mal oldugumuz belli degilki =D it mi... kopuk mu...
-
osiris katılıyorum neyiz biz acaba
-
Ben ingiltereden kalkip geliosam herkes gelmeye mecburdur :)
Toplam Hit: 22857 Toplam Mesaj: 171