Tahribat.Com Dan Duyurudur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Hoca herşeyi bir tarafa bırak,site içinde belli bir geçmişi ve katkısı olan insanların şifrelerinin degiştirilmesiyle ayıp edilmiş.En azından geçmiş günlerinin hatırna ve kurdukları arkadaslıkar için bir şeyler yazıp veda etmeleri haklarıydı.Kalp bir kere kırılır,sonra ne denilse boş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------

Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.

rene site girişinde bu yazıyor.. peki bu adamlar çıkıp küfür fln ettilermi? yok sadece görüşlerini beyan ettiler ki sitede bahsi bile geçmedi Firexle arkadaşlığımız var adam ağzını açıp bir kere bile rene şöyle rene böyle demedi.

siteden uzaklaştırılan arkadaşların açıklamasını okudum. Ertanın durumunu bende biliyordum. mod oldugundan haberim yoktu o adam bilgiliydi faladı filandı.. tamam ama uzaklaştırdıgın adamların ondan ne farkı vardı? hemde bu insanlar site için daha önemli kişiliklerdi neyse merak ediyorum neden acaba bu kadar rahatsızlık oluşturuldu kendi aranızda konuşup pek tabi çözebilirdiniz. Sonuçta o insanlar çocuk değil yıllarını tahribatta geçirmiş adamlar.

ek bilgi:

Bütün bunların üstüne hemen herkes tarafından bilinen ve şaşkınlıkla karşılanan pkklı gerici Ertanın moderatör yapılmasıda ayrı bir fiyaskodur. eğer doğruysa kırıldım gerçekten gerekçeside şuymuş;

"Bundan sonra kişilerin pkklı olması bizi ilgilendirmez. Site içerisindeki hareketlerine göre banlanır"doğruluk payı varmı?

1. Hic birisi siteden uzaklaştırılmamışlardır, Sadece modlukları alınmıştır...

2. Siteden uzaklaştırılma sebepleri, İmzalarına site içi bölücü mesaj yazmalarıdır, Konuda belirttiğim gibi, eğer böle bişey yapmayacaklarını söylerler ise, o zaman siteye tabiki giriş yapabilirler, kimseyi attığımız vs yok...

3. Olaylar olalı nerdeyse 1 hafta oluyor, internetim olmasına rağmen hiç birinin hakkında kötü bir söz vs söylemedim, genede söylemiyorum zaten, bu duyurunun yapılmasının sebebi, onların bana karşı yaptığı acıklamadan dolayıdır...

4. Konu ertan vs değil, ertan kimdir neyin nesidir bilmem bile...

Fakat bu gün a kişisini başka bi sitede fişlemeye izin verirsek yarın b kişiside fişlenir sonra kelv1n de fişlenir ve buna izin vermiş oluruz... Böler bişey mantıklımıdır???

Ertan gericimidir değilmidir bilmem orasını, sitede 2 bölüme yapıldı, donanım ve yazılım bölümüne, modlar istemediği için silindi...

Ama bu arkadaşlar hala neyin ne olduğunu bilmiyorlar :)

Gelip kendi kendilerini fişlekleyeceklerine konuyu benimle konuşsalar idi böle bi sorun hiç yaşanmazdı...  

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    sürüden ayrılmamak gerekir. çünkü sürü bana göre doğru yolda ilerliyor. bunu doğru yolda tutan yönetici arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum. demek gereken buymuş. gereği yapılmış.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yeni mod alıncak mı şimdi?

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    bi ara benim de şifrem değiştirilmişti  deca ile çözmüştük olayı   ibne gibi bişey yapmışlar dı şifreyi. kimin yaptığını bilmiyorum ama herhalde yapanın aşağlık kompleksi var.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    Hoca herşeyi bir tarafa bırak,site içinde belli bir geçmişi ve katkısı olan insanların şifrelerinin degiştirilmesiyle ayıp edilmiş.En azından geçmiş günlerinin hatırna ve kurdukları arkadaslıkar için bir şeyler yazıp veda etmeleri haklarıydı.Kalp bir kere kırılır,sonra ne denilse boş.

Siteye girişin engellenmesinin sebebi aşşağıdadır :

http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=1&id=16

İmza ile site içinde bölücülük yapılamaz, tahribat.com prosedürü bunu söyler...

Eğer bu tarz bir imza vs yazmayacaklar ise, mail atarak şiflrelerini geri alabilirler....

Bunun sonucunda bu tarz bir olay olacağını kendileride biliyordu, imzaya bölücü mesaj yazılmaması gerektiği, mod ve admin bölümündeki kurallarda yazmaktadır...

Örnek : Arkadaşın tekinin imzası : Tahribat benim için bitmiştir... Yokum aramayın. 

böle bi adam sitede barındırılmaz zaten :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

zervalone bunu yazdı:
    Modlardan Firex Dkn ve Khine Modluğu kendi bıraktıklarını söylüyor?

Mevcut acıklama mod bölümüne yapıldı, sorunu olanlar nicklerini yazsın dedim, kendileri yazdı ve silindiler... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Öncelikle kendilerine hakaret edilmemesi için uyarıyorum birdaha görmemem dileğiyle, kendi ayrıldı - alınma mevzusuna gelirsek ,Şartlarımızı , sitenin yapısını modlarda olmasını istediğimiz kriterleri yazdık bırakacak olan varsa gitsin dedik Dkn , Khaine , Firex kendi istekleriyle ayrılmıştır, geri kalan coldm4 antioksidan fln atılmıştır.
    Aralarından ikisini sewerdim kişisel görüş oalrak , halende saygı duyarım ama yanlış olanı seçtiklerini düşünüyorum ;) Ayrıca siteyi bıraktık ettik yazan bir kişi, daha login olmasın istemez... İhtiyacı yok sitenin , 10 kişide kalsa böyle geldi böyle gidecek , yüzlerce modumuz oldu , adminimiz oldu. 7 aylık üye gelmiş mod istemiş bakmışız iyi hoş gel demişiz, gelmiş bize tanımadığı ismen duyduğu insanları sayıyor veryansın ediyor :] Git sen bu saydığın insanlarla tanış, tur at gel....
    ne insanlar geldi geçti bu siteden , daha portakalda suyken bu coldm4 ler :]
    Böyle bir konunun açılması bile gereksiz Tahribat.com için , yazdıkları açıklamaya ithafendir.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

hayırlısı olsun.. kendi seçimleri.. bence tbt de kalsalardı 1-2 yıl sonra arkalarına baktıklarında tbt nin kendilerine artı getirdiğini göreceklerdi .. ha şimdi ayrıldılar tekrar geri baktıklarında artık tbt yoksa artı mı eksi mi getirdiğini zaman ve kendi çabaları gösterir tabi.. ama her zaman için tbt çizgisinden şaşmamış, netteki çöplük ve seviyesiz sitelere benzemeyen saçma salak uygulamalar yapmayan ve gerçekten seçkin kişilerin bulunduğu, eğitildiği internette sayısı azalan güzide sitelerden dir.. inş. bu yazdıklarımı kendi sitelerinde fi$leme bölümünde kendilerine göre yalakalıkvs gibi bişi ile değerlendirmezler.. ben bile kompleks yaptım amk :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    rene hacım mod gerekiyorsa mod olabilrim...hatta oldukça sevinirrim...bu aralar ve sanırm bundan sonra(vize-final hariç) buralardaym...yurtta int. var hem de vdsl :D

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
Toplam Hit: 11473 Toplam Mesaj: 54