Tahribat.Com Dan Duyurudur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

rene hocam siteden atılanlara diyicek bir sözüm yok modlarımızın kararıdır ve kimse durduk yere siteden atılmaz ama ayrılanlar için kararlarına saygı duymak gerekir bence bunların bize bir ders olması lazım bundan sonra herşeyimize daha dikkatli davranmak zorundayız ki davranmadıgımız halde sonuçları ile karşılaşıyoruz herkes için en iyisi neyse o olsun diyorum

edit büdüt:şeyhimiz bu duruma ne diyor acaba_? 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    arkadaşlar böyle bir olay olmuş ve rene de durumu açıklamış. bunun üzerine oh iyi olmus kutluyorum vs vs yazan arkadaşlar keşke bu duşuncelerinizi o kişilerin yüzüne söyleseydiniz arkadan konuşmakla yalnış yaptınız.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    rene tek bişi sorcam sımdı sen harekete göremı banlıyorsun pkklı oluncamı ? yanı pkklı olsun ama davranışı ıyı olsun dıosan bence ayıp edıosn hoca :S sonuçta türk bayrağı koyuyorm dıosn belkı yanlıs anlamışımdır cunkü mesajlar bana karışık geldi ama pkklıların aq bu arada bunuda demeden edemicem kardeşim :S

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

gidenlerin yolu açık olsun kendileri bilir

kalan sağlar bizimdir  biz birbirimize yeteriz 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Kadean bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar böyle bir olay olmuş ve rene de durumu açıklamış. bunun üzerine oh iyi olmus kutluyorum vs vs yazan arkadaşlar keşke bu duşuncelerinizi o kişilerin yüzüne söyleseydiniz arkadan konuşmakla yalnış yaptınız.

Arkadan konuşan önümden yesin diosan ben onların(hepsinin değil) yüzünede söyledim :pistgüzelim: diyerek :|

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Hepaq bunu yazdı:
    rene hocam siteden atılanlara diyicek bir sözüm yok modlarımızın kararıdır ve kimse durduk yere siteden atılmaz ama ayrılanlar için kararlarına saygı duymak gerekir bence bunların bize bir ders olması lazım bundan sonra herşeyimize daha dikkatli davranmak zorundayız ki davranmadıgımız halde sonuçları ile karşılaşıyoruz herkes için en iyisi neyse o olsun diyorum

2003-2005 yıllarındaki Tahribat.Com postları aklıma geldi.Yine bir modlar ile ilgili bir konuydu.Holy abi çok güzel bir açıklama yapmıştı.Haklıydı tabi.

Hit konusuna gelince.Zaten Holy abi kendi serverinda.Hite kalsa iş,kurar 7-8 forum...    :)

Sen hite bak,paraya bak vsvs...bu lafları da Holy abi 2003 te demişti. :(

Tahribat.Com gerçekten çok başka bir yer.Ben çok üzüldüm. :|

Böyle bir şey olmasaydı keşke.Kaldı ki ben herkesi çok seviyorum.

Neyse hayırlısı... Birbirinizi üzmeyin...Bu ortam bir daha gelmez.

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    rene tek bişi sorcam sımdı sen harekete göremı banlıyorsun pkklı oluncamı ? yanı pkklı olsun ama davranışı ıyı olsun dıosan bence ayıp edıosn hoca :S sonuçta türk bayrağı koyuyorm dıosn belkı yanlıs anlamışımdır cunkü mesajlar bana karışık geldi ama pkklıların aq bu arada bunuda demeden edemicem kardeşim :S

Şimdi bak hocam :)

eğer sen bu vatana millete hakaret ediyorsan ve biz bunu görüyorsak, seni sitede tutacak halimiz yok...

Ama orada öle bi durum meydana geldiki, başka bi sitede seni fişliyolar sonrada bana gelip bunu banla diyorlar...

böle bişeyin mümkünatı yok...

şu zamana kadar bu sitede pkklıyı savunmadığımıza göre bundan sonrada savunmayacağız, böle sacma sapan bi polemiğe girmeye gerek yok 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    şeyhimiz ne diyor peki bu duruma

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    tanrım ibrahim_c sınıf arkadaşımdı :S:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Hepaq bunu yazdı:
    şeyhimiz ne diyor peki bu duruma

rene de şeyhimiz underzero da deca da şeyhimiz :) siteyi çekip çeviren herkes şeyh değil mi bu sitede? 

sen böyle deyince bi an gerçek bi tarikatta hissettim kendimi hocam :S şakasına şeyh muhabbeti var burda. her ne kadar herkes ağız birliği yapmışcasına bunun dalga olduğunu söylemiyo olsa da işin gerçeği bu sonuçta. rene bişey yapıyosa holy tabi ki onun arkasında durucaktır. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 11479 Toplam Mesaj: 54