Tahribat.Com Dan Duyurudur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    üzüldüm gerçekten giden arkadaşlar değerli insanlardı.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Simdi renenin ilk postlarindada var , ayrilan arkadaslarimiz hakkinda kotu dusuncemiz asla olmamistir.Neden bazilari yorumlarinda vurun abaliya mantigiyla hareket etmis anlamadim.Giden arkadaslarin katkilarini kimse goz ardi etmiyor.Bu noktada 3-5 ay sitede duran ve giden arkadaslarin arkasindan sallayanlara kil oldugumu belirtmek isterim.

Son donemde bazi noktalardaki elestirilerden bizlerin haberi vardi , dahasi bizlerinde elestirdigi elestirecegi noktalar vardi.Arkadaslara soyledigim cumle aynen sudur."Hacilar 18'inde Rene eskisehir pilotluk egitiminden gelecek , toplanip konusurz.Herkes bir arada olur , tartisilir karar alinir.Ornegin benim reneye ilk soylecegim nokta bir elemanin baninin neden acildi noktasi.Evire cevire loglari inceleyip baktigimizda bani benim actigim goruluyor.Hatta bu konuyu rene gelincemsn dede sordum , abi yanlislik vardir iyi bakalim dedi , bani ben acmisim , decayla da konustuk banla abi ne duruyorsun dedi[eleman ataturk'e hakaretten banlandi]

son olarak gitmek hicbir seyi cozmeyecektir , aksine sikayetci olunan durumun beslenmesini saglayacaktir.Sonucta biz yonetimsek oturup tartismasini , gelecek icin kararlar almasinida bilmeliydik.

Gidenler -  kalanlar dostluklarimiz devam ediyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

tamamdır konuyu uzatmaya gerek yok...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 12054 Toplam Mesaj: 54