Tahribat.Com Dan Duyurudur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bi yanlışlık yaptıysam kusura bakmayın. orda da yazdım, bana sordular o zaman tahribata niye bizim açıklamayı koymuyosun diye. ben de cevap verdim çünkü rene kendi mesajında sizin ayrılma durumunuzu zaten açıklamış. adam tek taraflı yazmamış ki.

olaylarla hiçbi ilgim yok ortaya yem oldum ya inanmıyorum. 

neyse ben kaçıyorum aradan yoksa günah keçisi olucam.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Bi kaç tanesıne üzüldüm iyi adamlardı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    olivetti bunu yazdı:
    yerinde bir karar olmuş. burdaki üyelere sataşarak( bahsedilen sitede fişleme bölümümü herneyse orada başlık açarak müridlere sataşma,aşagılama..vs) hit çekmeye çalıştıklarını herkes anlayabilir. holy ve renenin hit gibi düşünceleri olsaydı eminim çoktan bir şekilde alexa'da trde ilk 10 sırada bulunurdu..

Tanıyan tanımayan burda gelmiş konuşuyo,bu şekilde ayrılık olması gerçekten üzücü olmuş ve cold-m4 bu sitenin 3 yıllıık üyesidir gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum zaten bilen biliyo kimin ne olduğunu...Ama olayların böyle gelişmesi gerçekten üzücü olmuş herşey hem o arkadaşlar hemde tahribat için iyi olur umarım...Egolarınızı tatmin etmesin herkes:)

yazdıklarımı birdaha okumanı ve ona göre yazmanı istiyorum.. tahribat.com dan başka hangi sitedeki üyeler için fişleme bölümünden başlık açılmış bak bakalım? hepsi tahribat üyeleri?? bu 6 üyeden birinin ismini kullanmış mıyım? bunlar ortak nick kullandıkları için kimin ne yazıp yazmadıgı anlaşılmıyor. o yüzden genel konuşuyorum..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:
    nakamura2 bunu yazdı:
    olivetti bunu yazdı:
    yerinde bir karar olmuş. burdaki üyelere sataşarak( bahsedilen sitede fişleme bölümümü herneyse orada başlık açarak müridlere sataşma,aşagılama..vs) hit çekmeye çalıştıklarını herkes anlayabilir. holy ve renenin hit gibi düşünceleri olsaydı eminim çoktan bir şekilde alexa'da trde ilk 10 sırada bulunurdu..

Tanıyan tanımayan burda gelmiş konuşuyo,bu şekilde ayrılık olması gerçekten üzücü olmuş ve cold-m4 bu sitenin 3 yıllıık üyesidir gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum zaten bilen biliyo kimin ne olduğunu...Ama olayların böyle gelişmesi gerçekten üzücü olmuş herşey hem o arkadaşlar hemde tahribat için iyi olur umarım...Egolarınızı tatmin etmesin herkes:)

yazdıklarımı birdaha okumanı ve ona göre yorum yazmanı istiyorum.. tahribattan başka hangi sitedeki üyeler için fişleme bölümünden başlık açılmış bak bakalım? hepsi tahribatın üyeleri??

Hocam o adamların hiç bi şekilde hit kaygısı olduğuna inanmıyorum,ki fişledikleri adamlarda zaten malum adamlardı,onları

fişleyen adamlara hakaret ediyosan ben senden şüphelenirim..Seni alıntı etmemin sebebi o an elimin altında senin yazın

olmasıydı,o adamları tanıyıp yada tanımadan saçma sapan laflar söyleyen herkese yazdım...İsmi geçen arkadaşlardan pek

azını şahsi olarak tanırım ancak forumu uzaktan yakından izleyen herangi biri zaten onların nası insanlar olduğunu

bilir,herangi bir konuda bişey iddaa edicekseniz bilgi edinip edin,özellikle cold-m4 hakkında söylenecek herangi bişeye

birebir cevap veririm,diğer arkadaşların da hakkında bişeyler söylemeden önce araştırın.

Edit: Bende zaten hepsi için konuştum.

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

aralarından dkn, firex ve cold m4 e gerçekten üzüldüm :|

holydemon da bana rapid vermişti onu ayrıcana severim :P =)

neyse ortam yumuşatmaya gerek yok gibi artık rahatlamaz burası ama imzasına "ayrıldım" yazanların şifreleri değişti deniyor, ama cold-m4 en ufak bir değişiklik bile yapmamıştı...

yaptığım şey sorgulamak değil sadece özel bir meraktır :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

bence tahribat için büyük bir kayip

bagimsiz bir site hakkinda emir verilmez ki :S

bu arada yalaka modunda olanlari gördük

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çoğu konuda iyi bilgileri olan insanların forumdan ayrılmasına üzüldüm..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    tulo bunu yazdı:

bagimsiz bir site hakkinda emir verilmez ki :S

bizi rahatsız edende yalaka modunda takılanlar

@olivetti;

kişileri tanımadığın için hit kaygısı fln demişsin tanımadıgın için sorun istediğini söyleyebilirsin fakat gerçek dışı söylediğin şeyler.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

bnce konu kilitlensin yoksa site içi kaos çıkcak aylık yıllık mevzular tekrar gündeme gelcek 

kgd
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    tulo bunu yazdı:

bagimsiz bir site hakkinda emir verilmez ki :S

bizi rahatsız edende yalaka modunda takılanlar

@olivetti;

kişileri tanımadığın için hit kaygısı fln demişsin tanımadıgın için sorun istediğini söyleyebilirsin fakat gerçek dışı söylediğin şeyler.

benim yazdıklarımı adam gibi okuyan anlar nedemek istedigimi. hepsini tanıyorum çünkü tahribata 2,3 yıldır takılıyorum ve herkesin mesajlarını düşüncelerini okuyorum.. ayrıca önemli olan tanımak degil yapmış oldukları yanlışlar.. ve yönetim bu kararı vermemiş olsaydı tahribat için kötü sonuçlar oluşacaktı.

...
Toplam Hit: 11480 Toplam Mesaj: 54