Tahribat.Com Dan Duyurudur
-
bi yanlışlık yaptıysam kusura bakmayın. orda da yazdım, bana sordular o zaman tahribata niye bizim açıklamayı koymuyosun diye. ben de cevap verdim çünkü rene kendi mesajında sizin ayrılma durumunuzu zaten açıklamış. adam tek taraflı yazmamış ki.
olaylarla hiçbi ilgim yok ortaya yem oldum ya inanmıyorum.
neyse ben kaçıyorum aradan yoksa günah keçisi olucam.
-
Bi kaç tanesıne üzüldüm iyi adamlardı
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
olivetti bunu yazdı:
yerinde bir karar olmuş. burdaki üyelere sataşarak( bahsedilen sitede fişleme bölümümü herneyse orada başlık açarak müridlere sataşma,aşagılama..vs) hit çekmeye çalıştıklarını herkes anlayabilir. holy ve renenin hit gibi düşünceleri olsaydı eminim çoktan bir şekilde alexa'da trde ilk 10 sırada bulunurdu..
-----------------------------Tanıyan tanımayan burda gelmiş konuşuyo,bu şekilde ayrılık olması gerçekten üzücü olmuş ve cold-m4 bu sitenin 3 yıllıık üyesidir gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum zaten bilen biliyo kimin ne olduğunu...Ama olayların böyle gelişmesi gerçekten üzücü olmuş herşey hem o arkadaşlar hemde tahribat için iyi olur umarım...Egolarınızı tatmin etmesin herkes:)
-----------------------------yazdıklarımı birdaha okumanı ve ona göre yazmanı istiyorum.. tahribat.com dan başka hangi sitedeki üyeler için fişleme bölümünden başlık açılmış bak bakalım? hepsi tahribat üyeleri?? bu 6 üyeden birinin ismini kullanmış mıyım? bunlar ortak nick kullandıkları için kimin ne yazıp yazmadıgı anlaşılmıyor. o yüzden genel konuşuyorum..
-
olivetti bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
yerinde bir karar olmuş. burdaki üyelere sataşarak( bahsedilen sitede fişleme bölümümü herneyse orada başlık açarak müridlere sataşma,aşagılama..vs) hit çekmeye çalıştıklarını herkes anlayabilir. holy ve renenin hit gibi düşünceleri olsaydı eminim çoktan bir şekilde alexa'da trde ilk 10 sırada bulunurdu..
-----------------------------Tanıyan tanımayan burda gelmiş konuşuyo,bu şekilde ayrılık olması gerçekten üzücü olmuş ve cold-m4 bu sitenin 3 yıllıık üyesidir gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum zaten bilen biliyo kimin ne olduğunu...Ama olayların böyle gelişmesi gerçekten üzücü olmuş herşey hem o arkadaşlar hemde tahribat için iyi olur umarım...Egolarınızı tatmin etmesin herkes:)
-----------------------------yazdıklarımı birdaha okumanı ve ona göre yorum yazmanı istiyorum.. tahribattan başka hangi sitedeki üyeler için fişleme bölümünden başlık açılmış bak bakalım? hepsi tahribatın üyeleri??
Hocam o adamların hiç bi şekilde hit kaygısı olduğuna inanmıyorum,ki fişledikleri adamlarda zaten malum adamlardı,onlarıfişleyen adamlara hakaret ediyosan ben senden şüphelenirim..Seni alıntı etmemin sebebi o an elimin altında senin yazın
olmasıydı,o adamları tanıyıp yada tanımadan saçma sapan laflar söyleyen herkese yazdım...İsmi geçen arkadaşlardan pek
azını şahsi olarak tanırım ancak forumu uzaktan yakından izleyen herangi biri zaten onların nası insanlar olduğunu
bilir,herangi bir konuda bişey iddaa edicekseniz bilgi edinip edin,özellikle cold-m4 hakkında söylenecek herangi bişeye
birebir cevap veririm,diğer arkadaşların da hakkında bişeyler söylemeden önce araştırın.
Edit: Bende zaten hepsi için konuştum.
-
aralarından dkn, firex ve cold m4 e gerçekten üzüldüm :|
holydemon da bana rapid vermişti onu ayrıcana severim :P =)
neyse ortam yumuşatmaya gerek yok gibi artık rahatlamaz burası ama imzasına "ayrıldım" yazanların şifreleri değişti deniyor, ama cold-m4 en ufak bir değişiklik bile yapmamıştı...
yaptığım şey sorgulamak değil sadece özel bir meraktır :|
-
bence tahribat için büyük bir kayip
bagimsiz bir site hakkinda emir verilmez ki :S
bu arada yalaka modunda olanlari gördük
-
çoğu konuda iyi bilgileri olan insanların forumdan ayrılmasına üzüldüm..
-
tulo bunu yazdı:
-----------------------------bence tahribat için büyük bir kayip
bizi rahatsız edende yalaka modunda takılanlar@olivetti;
kişileri tanımadığın için hit kaygısı fln demişsin tanımadıgın için sorun istediğini söyleyebilirsin fakat gerçek dışı söylediğin şeyler.
-
bnce konu kilitlensin yoksa site içi kaos çıkcak aylık yıllık mevzular tekrar gündeme gelcek
-
Kelv1n bunu yazdı:
tulo bunu yazdı:
-----------------------------bence tahribat için büyük bir kayip
bizi rahatsız edende yalaka modunda takılanlar@olivetti;
kişileri tanımadığın için hit kaygısı fln demişsin tanımadıgın için sorun istediğini söyleyebilirsin fakat gerçek dışı söylediğin şeyler.
-----------------------------benim yazdıklarımı adam gibi okuyan anlar nedemek istedigimi. hepsini tanıyorum çünkü tahribata 2,3 yıldır takılıyorum ve herkesin mesajlarını düşüncelerini okuyorum.. ayrıca önemli olan tanımak degil yapmış oldukları yanlışlar.. ve yönetim bu kararı vermemiş olsaydı tahribat için kötü sonuçlar oluşacaktı.