Tahribat.Com Minecraft Server - Kale Savaşları 2
-
torpedo_XL bunu yazdıLightsaber bunu yazdı
j4x giremediği için açıklama yapma olayı bana düştü, server hazır sayılır çok yakında açılacak detayları j4x sonra açıklayacak.
4 faction var, birinin lideri Holy diğerlerine LİDER aranıyor, isteyen konuya yazsın..
Holy pembe takım mı oldu gene :D
yok yeşil takımınki o
-
torpedo_XL bunu yazdıLightsaber bunu yazdı
j4x giremediği için açıklama yapma olayı bana düştü, server hazır sayılır çok yakında açılacak detayları j4x sonra açıklayacak.
4 faction var, birinin lideri Holy diğerlerine LİDER aranıyor, isteyen konuya yazsın..
Holy pembe takım mı oldu gene :D
hüloğğğ pembe takımdayım ben. holy şeyhin askerleriyiz. beynimi yıkamıştı beni bir kere hapishanede sonra böyle oldum.
-
konu güncellendi.
-
yok mu faction lideri olacak cengaver, yolunu kaybedenlere yol çizecek bir yiğit
-
Factionlara lider olmak isteyen kişiler aranıyor. Lider olan 1 arkadaşını da seçebilecek takımına öyle bi kıyak geçiyoruz.
-
ben olurum +1 seni seçerim uyarsa ulaşırsın bana :D
-
ben ufak bir bilgi vereyim sonra kalmasın millet, o savaş için deli gibi enc bastığınız dia zırhlarınız falan var ya hani evet savaş sırasında öldüğünüzde düşmeyecekler ama savaşın 5. dakikasında falan bütün itemleriniz kırılacak üzerinizde çokça exp tutup savaşın yarısında itemleri tamir ettirmek gibi çılgınlıklar yapabilirsiniz buda böyle küçük bir bilgi olsun :D
-
gelmeyi cook isterdim ama hem bilgisayarim kaldirmiyor hem de calismaktan vakit bulamiyorum. iyi eglenceler sizlere ozleyip imrenerek bakicam:(
-
mavi takıma lider yapın madem beni
-
Lotusu mavi takıma kaptan yaptık. SARI takıma bi kaptan lazım son olarak.