folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat'ın Muhabbet Kuşu Severleri Buraya

Tahribat'ın Muhabbet Kuşu Severleri Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hocam fazla elleme kuşu ilk başlarda. 2-3 gün bir kendine gelsin küçük kutuda taşında o stresi bir atlatsın. Sonrasında yavaş yavaş ellerini ani hareketler yapmadan kafesin içine sok ama hayvana dokunma sadece alışsın sana. Baştan hayvanı sıkar kendindne korkutursan birdaha sittin sene sana alışmaz ele avuca gelmez. Böyle yavaş yavaş alıştır 5-6 gün sonra da kafesteki durduğu sopayı yem kutularını filan çıkar kafeste hiçbirşey kalmasın. Biraz böyle beklesin hayvan 15-20 dk daha sonra avucuna bir miktar yem al ve kafesin içine sok elini ama sabit durmaya özen göster hayvan gelsin elinden yesin eline alışsın. Yavaş yavaş bu şekilde kendine alıştır daha sonraları oda da sal ama dikkat et perdeler filan kapalı olsun yoksa farkına varamadığı için devamlı cama çarpar uçarken. Oda da dolap gibi tepesine çıkabileceği yüksek yerler de olmazsa süreci daha da hızlandırırsın. Alçakta durmaya ve sana alıştığı vakit zaten gerisi gelir.

Birde sakın eş alma eş aldığın vakit de hayvan yabanileşir. Konuşmasını istiyorsan zaten eş almayacaksın ve mümkün olduğunda kuş seslerinden uzağa koyacaksın kafesini.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Cocuklugumda bizde vardi annem benden cok severdi. Hapsirinca cok yasa demeler, televizyonda mac sesi duyunca sampiyon besiktas demeler, isigi kapatinca hadi uykuya demeler falan, cok cok tatliydi pic. Mutluluklar dilerim cok guzel bir tercih olmus ^^

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Bu ney ya :D " abi guşum ötüyo"

uf uf ,@wordros kapıya mi sıkışmış @_@

RitmFarbRacourci tarafından 05/Nis/16 01:14 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Benimde var hikayesi çok ilginç anlatıyım.

Aklımda kuş falan yok ertesi gün çok deli bi sınavım var. kütüphanede arkadaş ısrar etti orla götürdü bi konu anlatıyım diye. neyse gittik çaışıyoz sigara molası verelim dedik. Kütüphannin önünde kampüste mavi erkek muhabbet kuşu baktım uçuşuyo ölür dedim kıyamadım aldım. kutu buldum kantinciden koydum içine gittim eve.

neyse ben memlekete gidecekken finallerden sonra eve götürecektim ailem sever çünkü. uçak belgelerini falan ayarladım istanbula götürücem. trabzonda fena bi kar başladı rüzgar yer üşütür diye korktum bizim petşopa bıraktım.

orda kızın birini tavlamış :DDDDD

kıyamadım onuda büyük bi indirimle aldım adamdan

şimdi çok mutlulae

sevişiyorlar

birbirlerinin ağzına kusup yemek yediriyolar.

sabah uyandırıyolar

amk

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Başlığı görünce kumar konusu sandım. Şu an nedense bana bir muhabbet kuşu alsam adını İsmail koyma hissiyatı geldi.

Caliber tarafından 05/Nis/16 00:08 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Oha aynı kafes aynı kutudan kuş beyaz oyuncak bile aynı :D Migrostanmı aldın hocam :D 

Bizde besliyoruz ismi cafer ilk başlarda çok uysaldı şerefsiz şimdi kafasına göre takılıyor .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kutuyu hala anlamadım. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D kuşu, kutu içinde vermişler gibi. tel kafes önceden var gibi geldi, hafif boyası yıpranmış gibi geldi bana ←_^)?/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle o kutuyu oradan çıkart :D

Yemini suyunu koy. Hayvanı cidden 1 2 gün kendi halinde kafeste bırakman iyi olabilir. Eğer korkuyorsa tabi yerini öğrenmesi açısından :)

Bendede var adı jilet . Konuşmuyor çünkü konuşmaya uğraşmadım konuşturacak olsam jako alırdım :) arada gelir sigara filan çalar ödev yaparken trollüyor filan güzel oluyor :)

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    HarmOniYaFil bunu yazdı
    :D kuşu, kutu içinde vermişler gibi. tel kafes önceden var gibi geldi, hafif boyası yıpranmış gibi geldi bana ←_^)?/

benim de etiketler dikkatimi çekti :)

kafesin de yemin de üzerinde etiket var ikisin de yeni alınmış :)

@andrei hocam  yeni arkadaşın hayırlı olsun :) allah muhabbetinizi arttırsın :P

benim de küçükken muahbbet kuşlarım vardı, ölünce çok üzülmüştüm :(

daha sonra akvaryum neyim de aldık ama çekilecek dert değil.

kedi, köpek falan o garibaların vebalini üzerime alamam bakmak ilgilenmek lazım :(

zor iş evcil hayvan işi benim için :( bir de odada, evde başka varlik olması beni rahatsız ediyor yatamıyorum nedense amk :)

belki ileride amerikanvari bi bahçeli evim olursa anca o zaman bahçede beslerim :)

edit: şu şerefsizlerin güzelliğine bak ya çok tatlılar :)

http://www.ohaber.com/bu-kopegin-sosyal-medyada-192-000-takipcisi-var/

cann tarafından 05/Nis/16 05:45 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
Toplam Hit: 4234 Toplam Mesaj: 35
abi guşum ötüyo