folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat'ın Muhabbet Kuşu Severleri Buraya

Tahribat'ın Muhabbet Kuşu Severleri Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@mkyb

ben de uzman degilim hocam ama egitilirse konusabildiklerini biliyorum.

@samacc

hocam kus 1.5 aylık yavru, korkuyor. alısması icin 2-3 gün hic dokunmamak gerekiyormus, kutudan hic cıkmıyordu da üzerini yırtıp kafese öyle koydum, yem yiyor en azından.

@GoldenBoy

bilgiler ici tesekkürler, kalsiyum tasını unuttum ama alacagım mutlaka.

@SkynetX

bir süre koymayalım bakalım :)

@wordros

tesekkürler hocam.

@Metanet

valla biraz cekinmedim degil acaba yem yememe durumu olur mu diye ama yiyor, sudan emin degilim su an.

@RaAmLis

dedigin gibi sopaları cıkardım, sadece yem kutusunu iceride bıraktım yesin diye. tesekkür ederim bilgiler icin.

@izzmarit

tesekkür ederiz ablası..

@PsychoDawn

kanyon'daki pet shoptan aldım hocam.

@Easx

kutunun üzerini actım komple, daha icine girmiyor :D kafesin icinde simdi, suyunu yemini koydum önüne.

@cann

dün komple alısveris yaptım hocam, hayatımda kendim icin gidip alısveris yapmıslıgım yoktur böyle D: tesekkür ederim.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

8 sene besledim sonra kacti kafir. Altina gazete ser. Sık sık değiştir. Ilgilenirsen belli basli kelimeleri söyler. Davranis bicimine göre hircinda olabilir uysalda tamamen yetistirme tarzina bagli ama erkekler biraz daha hircin oluyor. Sormak istediğin birsey varsa pm atabilirsin. Ishal olursa suyuna ilac dokuyorsun. Vitaminli yemleri var onlardan al. Benim ki 8 yaşındaydı daha yasardi ama kacti iste :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hocam, yalnız kalırsa gelip bizim kediyle arkadaş olabilir :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Seviyorum bu şerefsizleri ya. Hep bi tane edinmek istiyorum ama arkadaşımda vardı hayvan ev içinde serbest dolaşırdı havada duvara sıçardı. En son kapıya tünemiş görmemişler kapıyı kapatınca hayvan ölmüş.

Bakımı nasıl hocam bunların ? Özel yem almak gerekir mi yoksa buğday falan yerler mi ? Birde konuşur mu bunlar ?

bakımı hiç zor değil hoca haftada 1 kafesi temizle 1-2 günde 1 yemine üfle suyunu kontrol et o kadar.

yem olarak kendi yemlerini alman gerek ayrıyetten çay içer fındık yer çekirdek çitler.

dişiler genelde daha az konuşur ama benim kuş tam 1 kemalist Allah ile Atatürk'ü öğrettik Allah Atatürk diye geziyo evde ayrıca şikeci fener, salak kuş, aşkım, cici kuş, bir kaçımızın ismini falan söylüyor ilgilenirseniz konuşur ele gelir insan gibi belkide insandan daha öte arkadaşınız olur.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Abü kutuyu çıkart kafesten arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca ayna al karşısına geçer kuş. Sesli ortamda dursun el değme olayına gelirsek çok sık elinize almayın ve başkası evdeyken salmayın  sadece siz varken  uçuşsun evde. Konuşun onunla sürekli sever sizi de zamanla :)

Ekleme: Size alıştıktan sonra isterseniz de sizden uzaklaşmaz tepenizde gezer :)

ruhi tarafından 05/Nis/16 10:48 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

annemlerde var, aslında ablam kendine almıştı çift olarak. bir dişi bir erkek fakat dişi öldü.

erkek o öldükten sonra hayata küstü, hiçbir şey yapmıyordu. sadece kafesinde duruyordu.

sonra annem aldı, baktı falan. şimdi epey cana yakın. arada bir şehirlerarası yolculukta getiriyorlar. tepemize çıkıyor, birşeyler söylüyor falan.

zamanla alışır yani hocam. sadece kedi köpek gibi sevilmiyorlar. Elime alıp yanaklarını sıkasım geliyor ama küçücük :(

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    rui bunu yazdı

Abü kutuyu çıkart kafesten arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca ayna al karşısına geçer kuş. Sesli ortamda dursun el değme olayına gelirsek çok sık elinize almayın ve başkası evdeyken salmayın  sadece siz varken  uçuşsun evde. Konuşun onunla sürekli sever sizi de zamanla :)

Ekleme: Size alıştıktan sonra isterseniz de sizden uzaklaşmaz tepenizde gezer :)

Ayna koyarsa milletle ilgilenmez. Kendi kuşumdam biliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    rui bunu yazdı

Ayna koyarsa milletle ilgilenmez. Kendi kuşumdam biliyorum.

kuş çok durgun biraz kendini aynada görüp canlanması lazım. sonra ayna sökülebilir tabi. Dediğiniz gibi ayna olunca sahibine pas vermiyor kuşlar bir süre sonra :))

o süreyi ayarlamak önemli.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @cann mümkündür, göz ucuyla baktım.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    çift :D RitmFarbRacourci tarafından 05/Nis/16 19:57 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4236 Toplam Mesaj: 35
abi guşum ötüyo