Tahribatta Bence Bu Gerçekten Büyük Bi Sorun!!!
-
bu temizlenmiş halimi :D
temizlenme kritierleri nedir acaba ?
-
surekli temizlik yapamayiz kisa bi is diil uyelik temizlemek icin yazdigimiz bi kod ... databaseden siliniyo o yuzden senede 1 defa temizliyoruz ...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------
surekli temizlik yapamayiz kisa bi is diil uyelik temizlemek icin yazdigimiz bi kod ... databaseden siliniyo o yuzden senede 1 defa temizliyoruz ...
-----------------------------2005'te üye olup 1 kez giriş yapan, başka hiçbir mesajı, konusu olmayan DaRK silinmemiş. Yani 4 yıldır temizlik yapılmıyor galiba:) Silinirse o nick'e talibim :)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------askere gidenler ne olacak?
-
id lere bakarsaniz bunu alnarsiniz ...
-
hacılar ben yeni üyte oldum ama abartıyosam nolıyım en az 3 yıldır nette en çok tıkladığım ilk 3 sitein biri tbt.. ancak bu bayrama nasipmiş.. elalem üye olduğu halde nasıl girmio anlamıom.. boşa üyelik işgal edenler atılmalı..
-
beyler gerçekten ilgilenilmeli bu konulya günlük 5 kişi silse bi moderatör senede 1800 kişi yapar yaa
önemli olan burda TBT nin kalitesi değil mi?
-
bende yeni geldim ve fifconic olmasa gelemezdim saolsun ve her pc başına oturuyom ilk açtım site burası oluyor genel kültürüm gelişti valla bana kalırsa da uzun süreli aktif olmayanlar silinmeli ..
kolay gele ..
-
Tbt nin felsefesi ile ilgili buda, silinmesi de saçma, zaten kefillik ile üye olunuyor, eski üyeler hususunda, 1.5 sene ayrı kaldıktan sonra bir siteye girdiğinde hala o acc nin durması kadar büyük bir haz yok ...
-
1 sene 2 sene tamam da dediğim gibi 4-5 yıl geçmiş, adam 3-5 kez login olmuş başka hiçbirşey yapmamış. Böylelerinin silinmesi lazım. 1 kez giriş yapan adam yüzünden istediğim nicki alamadım mesela. Yoksa 1 sene giremeyen hemen silinmesin. En az 2-3 yıldan öncekiler silinmeli. Adam askere gitse 1,5 sene yok zaten.