folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribatta Bence Bu Gerçekten Büyük Bi Sorun!!!

Tahribatta Bence Bu Gerçekten Büyük Bi Sorun!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emineker
    emineker's avatar
    Erkek

abi hepimizin ortak görüşü siteyle ilgilenmeyenler silinsin

peki kim ilgilencek kimse bakmıyomu yaa?

i love you
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

emineker bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar TBT de 20 bin cibarı üye var ve 800 bin cibarı da mesaj atılmış

bu demek oluyorki anlaşılabileceği gibi üye başına atılan mesaj sayısı 4

hocam 4 deilde 40  sanki... bi sıfır eksik olmuş 

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Kimsenin uğraşmaya vakti yoksa bu silme görevini ben yapabilirim :p
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emineker
    emineker's avatar
    Erkek
    pardon haklısın kardeş 40 yazcaktım yanlışlık olmuş

i love you
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Pic_Boy bunu yazdı:
    her sene genel bi temizlik yapiyoruz zaten aktif olmayan uyeler siliniyor ...

Tamamda Hocam Yani Silerkende Bazı Kriterleriniz Vardır umarım. Örnek Misal Hapse Girdim, 5 Yıl onra Çıktım, Üyeliğimi Silmezsiniz değilmi.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    Tamamda Hocam Yani Silerkende Bazı Kriterleriniz Vardır umarım. Örnek Misal Hapse Girdim, 5 Yıl onra Çıktım, Üyeliğimi Silmezsiniz değilmi.?

Girerken haber verirsen silinmez herhalde :) Ya böyle sürekli takılanları silmezler herhalde. Üye olmaktan başka birşey yapmayanlar siliniyordur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GLaDio bunu yazdı:
    RootB bunu yazdı:

askere gidenler ne olacak? 

Foruma 1 yıldan fazladır girmemiş ve aynı zamanda hiç post - haber kasmamış olanlar silinsin askere giderken internet cafede üye olmadıya bu şahısda :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Bu iş Tahribat'ın doğasına aykırı.

Bence temizlik yapılmamalı, yapılacaksa kriterler iyi konulmalıdır.

Çünkü burada yıllar önce aktif olan insanlar uzunca süreler girmeyip yeniden girmeye başlayabiliyorlar.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Foruma 1 yıldan fazladır girmemiş ve aynı zamanda hiç post - haber kasmamış olanlar silinsin askere giderken internet cafede üye olmadıya bu şahısda :S

Arkadaşım tahribat bu düşünceyi desteklemez ayrıca bende hak veriyorum post kasma haber kasma ne ya mantığı ne ?

yani o zaman anlaşma ile üye olsunlar üyeler şu kadar post kasman mecburidir diye ? Olurmu beğenirmisin ? Tamamen saçma... Bu düşünce ... Şahsi fikrim..

1. kere login olanlara bi şey demiyorum ama silinse ne silinmese ne ? Kime ne zararı var ?

Ayrıca Snipe_TR Bakınız kaç yılında üye olmuş bu site açıldığında üye olmuş. Biliyorum tarihden değil çünkü o benim diğer kullanıcı adımdı.. Msn hacklenince TBT de bi kaç yıl kapalı kalınca şifremi unuttum ve geri alamadım...

Ayrıca diğer bi konu :) Eğer benim gibi bilgisayarınızda cookie tutuyosanız beni hatırlasın seçeneği koyuyosanız ve geçmişi silmiyosanız tahribatta login yeri sabit kalır bu siteyi günde en az 20 defa açar kaparım 3 ay boyunca nadir dir girmediğim hesaplarsan 30* 20* 3  1800 login olmam lazım :) anlatabiliyomuyum yani insanların login girişine bakıpda yorum yapmayın. Kime ne herkes eşit seviyede burda... Bunlar boş konular bana böle konuları açmak bile saçma geliyo...

Site üye olan herkes post atacak diye bişey. c/p zaten sinir oluyom ne yani post atmak adına atacaksa atmasın ne gereği var saçma saçma şeyleri c/p yapmanın... Sitede kalsın ve okusun öğrensin cevap yazmak zorundamı post atmak zorundamı lütfen böle şeylere dikkat edelim ....

Hepsi benim şahsi düşüncemdir... Kalp kırmadan anlatabildiysem ne mutlu bana...

--------

Konu açan arkadaşa :)

Diyon ki kardeşim orda 20.000 yazsa ne olur 1.000 yazsa ne olur diyon ne güzel dimi bırak 20.000 yazsıno zaman sıkıntı niye doğuyo anlamadım.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Forum a üye olurken post kasıcam login olcam yoksa silin diye bi kural yok :) bence o yüzden silmek olmaz ha şu olur bu saatten sonra yazarsınız adam ona göre davranır

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 17021 Toplam Mesaj: 71