Tahribatta Bence Bu Gerçekten Büyük Bi Sorun!!!
-
abi hepimizin ortak görüşü siteyle ilgilenmeyenler silinsin
peki kim ilgilencek kimse bakmıyomu yaa?
-
emineker bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------arkadaşlar TBT de 20 bin cibarı üye var ve 800 bin cibarı da mesaj atılmış
bu demek oluyorki anlaşılabileceği gibi üye başına atılan mesaj sayısı 4hocam 4 deilde 40 sanki... bi sıfır eksik olmuş
-
Kimsenin uğraşmaya vakti yoksa bu silme görevini ben yapabilirim :p
-
pardon haklısın kardeş 40 yazcaktım yanlışlık olmuş
-
Pic_Boy bunu yazdı:
her sene genel bi temizlik yapiyoruz zaten aktif olmayan uyeler siliniyor ...
-----------------------------Tamamda Hocam Yani Silerkende Bazı Kriterleriniz Vardır umarım. Örnek Misal Hapse Girdim, 5 Yıl onra Çıktım, Üyeliğimi Silmezsiniz değilmi.?
-
ShockMan bunu yazdı:
Tamamda Hocam Yani Silerkende Bazı Kriterleriniz Vardır umarım. Örnek Misal Hapse Girdim, 5 Yıl onra Çıktım, Üyeliğimi Silmezsiniz değilmi.?
-----------------------------Girerken haber verirsen silinmez herhalde :) Ya böyle sürekli takılanları silmezler herhalde. Üye olmaktan başka birşey yapmayanlar siliniyordur.
-
GLaDio bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------askere gidenler ne olacak?
-----------------------------Foruma 1 yıldan fazladır girmemiş ve aynı zamanda hiç post - haber kasmamış olanlar silinsin askere giderken internet cafede üye olmadıya bu şahısda :S
-
Bu iş Tahribat'ın doğasına aykırı.
Bence temizlik yapılmamalı, yapılacaksa kriterler iyi konulmalıdır.
Çünkü burada yıllar önce aktif olan insanlar uzunca süreler girmeyip yeniden girmeye başlayabiliyorlar.
-
Foruma 1 yıldan fazladır girmemiş ve aynı zamanda hiç post - haber kasmamış olanlar silinsin askere giderken internet cafede üye olmadıya bu şahısda :S
-----------------------------Arkadaşım tahribat bu düşünceyi desteklemez ayrıca bende hak veriyorum post kasma haber kasma ne ya mantığı ne ?
yani o zaman anlaşma ile üye olsunlar üyeler şu kadar post kasman mecburidir diye ? Olurmu beğenirmisin ? Tamamen saçma... Bu düşünce ... Şahsi fikrim..
1. kere login olanlara bi şey demiyorum ama silinse ne silinmese ne ? Kime ne zararı var ?
Ayrıca Snipe_TR Bakınız kaç yılında üye olmuş bu site açıldığında üye olmuş. Biliyorum tarihden değil çünkü o benim diğer kullanıcı adımdı.. Msn hacklenince TBT de bi kaç yıl kapalı kalınca şifremi unuttum ve geri alamadım...
Ayrıca diğer bi konu :) Eğer benim gibi bilgisayarınızda cookie tutuyosanız beni hatırlasın seçeneği koyuyosanız ve geçmişi silmiyosanız tahribatta login yeri sabit kalır bu siteyi günde en az 20 defa açar kaparım 3 ay boyunca nadir dir girmediğim hesaplarsan 30* 20* 3 1800 login olmam lazım :) anlatabiliyomuyum yani insanların login girişine bakıpda yorum yapmayın. Kime ne herkes eşit seviyede burda... Bunlar boş konular bana böle konuları açmak bile saçma geliyo...
Site üye olan herkes post atacak diye bişey. c/p zaten sinir oluyom ne yani post atmak adına atacaksa atmasın ne gereği var saçma saçma şeyleri c/p yapmanın... Sitede kalsın ve okusun öğrensin cevap yazmak zorundamı post atmak zorundamı lütfen böle şeylere dikkat edelim ....
Hepsi benim şahsi düşüncemdir... Kalp kırmadan anlatabildiysem ne mutlu bana...
--------
Konu açan arkadaşa :)
Diyon ki kardeşim orda 20.000 yazsa ne olur 1.000 yazsa ne olur diyon ne güzel dimi bırak 20.000 yazsıno zaman sıkıntı niye doğuyo anlamadım.
-
Forum a üye olurken post kasıcam login olcam yoksa silin diye bi kural yok :) bence o yüzden silmek olmaz ha şu olur bu saatten sonra yazarsınız adam ona göre davranır