Tahribatta Bence Bu Gerçekten Büyük Bi Sorun!!!
-
peki bunun ne gibi artısı olacak? normalde millet üyeleri cok görülsün diye kendi sitelerine tekrar tekrar üye olurken ve silmiyorken burada harbi üye olanları durduk yere silmek ne bilim degişik bir durum.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
emineker bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------bu konu daha önce tartışıldı diye hatırlıyorum ve yönetim eski üyelerini bi hiç uğruna kaybetmek istemiyecektir. Uzun zamnadır girmeyen olabilir, ama hiç mesaj atmamış ve 3 senedir de siteye girmemişse atılabilir ki o bile atılmamalı. Ayrıca;
arkadaşlar TBT de 20 bin civarı üye var ve 800 bin civarı da mesaj atılmış
bu demek oluyorki anlaşılabileceği gibi üye başına atılan mesaj sayısı 4
Bu arkadaş matematik profesörü falan olsun :D Bence ortalama 40 ve gayet iyiyken bunu tartışma konusu olarak görmek ve eski müridlerin katılmaları sadece varoluş kaygısından gelmektedir :D
sonradab düzelttim kardeş
-----------------------------Hem Olurmu Hiç Üye Silinirmi, Sebepsiz Suçsuz, Belki Bi Gün Gelir Uzaklardadır. Belki Pasif Kalmayı Tercih etmiş. Ne Biliyim işte Üye Silmek Hoş Bir Hareket Olmasa Gerek.
Misal ben 2005-2007 arası bir tane post atmadım :) hatta 2008 e kadar login sayım 28- -
Bende siteye ilk üye olduğumda üyeler silinsin diye konu acmıştım :)))
Yönetim kadrosu olarak uzun tartışmalara neden olmuş, hatta bir gün aytekle benim sabaha kadar kafa patlattığımız bir konudur bu...
Belli sebepleri vardır, örneğin adam adama pm atmıştır, ötekisi pmi okumamıştır, adamı silsek pmi yollayan kim?
Adam siteye giriş yapmıştır, loglarda durmaktadır, adamı silsek, loglardaki bilgiler kimin bilgisi?
Adam hikayeye yorum yazmış, hikayenin tamamı birbirine bağlı bölümlerden oluşmakta, tree yapısı gibi, müridi silsek hikaye orada kilitlenir...
Yani sizin 3 gün düşündüğünüze biz 5 senedir düşünüyoruz,
Zaten silinmesi gerekenler size fark ettirmeden siliniyor hocam...
Bazen ban sebplerine bakarsanız görürsünüz mesela silinmek için banlandı diye acıklamaları...
O adam ertesi sabah saat 6 da site tarafından silinir...
Yani site zaten size fark ettirmeden gerekenleri siler...
Siz takmayın kafayı, biz calışıyoruz sizin için :)
-
ustalar benimde üyelğim baya oldu ama hala bir konu açmışlığım yok çoğu konuyu takip ediyorum ama kendimi tahribatın üyeleri arasında yeterli göremdğim için konu açmaya kalkmıyorum sizler gibi olmak için çalışıyorum...
-
qwer bunu yazdı:
ustalar benimde üyelğim baya oldu ama hala bir konu açmışlığım yok çoğu konuyu takip ediyorum ama kendimi tahribatın üyeleri arasında yeterli göremdğim için konu açmaya kalkmıyorum sizler gibi olmak için çalışıyorum...
-----------------------------Aferin Çömezim, Kendisi Öz Kardeşimdir. Ne Kadar efendi.. Öğrenecekki Öğretecek. Tahribat Felsefesi. Anlamadığı Konuya Balıklama Dalmaz. :)
-
konuyu boşuna açmışlar rene yazmasa hala bi tartışma sürecek kafam da düşmek üzere gece fazla içtik irish pub ta.
-
bakınız ben =)
-
yönetim gerekenleri yapacaktır bence güzel bir konuya değinmişsiniz...
-
hiç konusu hiç cevabı hiç yazısı yani hiçbişeyi olmayanların kalmasınında pek bişeyi yok.
son 4 yılda giriş yapmamışsa şutting yapılabilir. tabi kalsada zarar etmez :W
-
konuyu up'layayım dedim : /