Tahribatta Kaç Kız Var ?
-
Connection bunu yazdı:
dEli_Manyak bunu yazdı:Tahribatta kaç kız var ve bunların kaçı erkek arkadaşının msn adresını kırmanın yollarını öğrenmek için geldi _?
Allah'ım ya düşündüğü şeye bak
Dokundumu kardeş -
haydi bu olay şeye benzemiş süümüzü içiyoruz yatıyoruz gibi bişey ya :P
-
Madem baya kız var onlar neden pek aktif olmuyor.Sadece işleri düşünce gelirler.(Ayy bana oy atın veya bilmem yardıma ihtiyacım var gibi)
Gerçi burdan bir kızla tanıştım.Harbii kız ama.Şansıma doktor çıktı :)
-
ertan bunu yazdı:
Madem baya kız var onlar neden pek aktif olmuyor.Sadece işleri düşünce gelirler.(Ayy bana oy atın veya bilmem yardıma ihtiyacım var gibi)
Gerçi burdan bir kızla tanıştım.Harbii kız ama.Şansıma doktor çıktı :)
la cidden hiç hackerliğe özenen kız görmedim tek gördüğüm kız vardı bi ara birisine fake mail atmıştı nasıl yaptıysa halen hayret ediyorum ? beyni zorlamış yine tebrik ediyorumtabi karşıdaki de kek değil ya yutmamıştı zuhahahah
-
ahahaha low kolmu sallatdınız kıza:D bu arada sanada maşşallah niye kanıtlamaya calısıorsunki kendini ben kızım die kesin erkek bu yoksa kızlar (genelde)kendilerini kız olarak kanıtlamaya calısmaz nette bildiğim kadarıyla deilmi??
-
Hocam onların çoğu kız falan değil.Sadece kendisinin soruları daha çabuk cevaplansın diye kız olarak tanıtıyor kendini.Ben bir kaç tanesini biliyorum ama neysee :)
-
ertan bunu soyledi:
Hocam onların çoğu kız falan değil.Sadece kendisinin soruları daha çabuk cevaplansın diye kız olarak tanıtıyor kendini.Ben bir kaç tanesini biliyorum ama neysee :)
benimde kanatim bu yonde ama kizda yok degil .. -
ArkadaŞLAr DiKKatLi OLun .TOP Luk Sizede buLaşMasın :)))
Site ;yuvarLak OLdu Lan :)))
ben
-
kızmı nerde çabuk gösterin hadi hep beraber 3 diyince atlıoz :D
-
Nüfus cüzdanım pembe ayrıca hacker olmaya gelmedım sitenizi eğlenceli buldum oke mi isteyen msn de gelır görür atın maıllerınızı pim olarak bay bayınnnn
Toplam Hit: 9040 Toplam Mesaj: 60