Tahribatta Kaç Kız Var ?
-
GrayWolf bunu yazdı:
computerwolf bunu yazdı:
GrayWolf bunu yazdı:He selam benim nickte iyi demi :d valla bura gelmem sebebi bi program uzerinde bole buyuk harflerle yaziyodu sitenin ismi daldim içeri baktim herkesin farkli farkli dusunleleri var iyi dedim bisiler ogreniyom gerçi konusmalar biraz pis olabiliyo ama alistik iste :d
hadi eyvallah
graywolf sizin oralarda isyan ne alemde :))..beklioz msn ye gel bir ara muhabbet edeq :Dla computerwolf sen benim msnde varmiydin hiç gormedim zaten msnde 6 kisi var senin mail ne :d
irce giriom bazen ama gece bakiom bos onceden vardi bi kaç kisi sen nicksiz vegapc birde amelemiydi oburler unuttum valla her ne alsta iste kimse yok ben girince thtde bu kdr uye var irc bos hahah
hüleeyynn adım geçti biyerdebende gelecem ewdeyken fln ama bu computerwolf dallamasının aklına uyup zone suite kurdum oda irc yi blokluyo ne yaptıysam açılmıyo 1 aydan beri de ayar yapcak wolf
-
Olm muhabbet degıstı bana konu baslıgı degıstıorcektsınız peki degıstırım tahrıbatta kac top var bunlar aktıfmı pasıfmı nıhahahaha uyarmı kardeşler
-
E bird ben varım sanırım 3 olduk :)
-
3 denecıkmıyız :P
-
ne konu ama :D
-
90 tane azmış .. :) kampanyamı başltasak :)
-
4 yıl öncenin konusu la insaf :s
-
Ya erkek kadın herkes konuşuyo.Biras ta top arkadaşlar konuya baksa bizde varız dese anlatsa şöyle topuz böyle topuz fln....