Tahribatta Kaç Kız Var ?
-
dövecenmi merak ettim ?
dEli_Manyak bunu yazdı:
Nüfus cüzdanım pembe ayrıca hacker olmaya gelmedım sitenizi eğlenceli buldum oke mi isteyen msn de gelır görür atın maıllerınızı pim olarak bay bayınnnn
buzul 3e kadar senmi saycan ben mi sayayım?
-
ben bayan üye olarak bitek LadyRene yi bilirim diğerleri sahtedir kesin...bu delimanyak ta sahtedir adanalıymış bide gelsin bi görim bakalım..onay veririm :))
-
Hemşerim sen yapma bari yaaaa
-
deli manyakta tam kız ismi heaa
doğuhan sende çok işlem yapmak istiosan microsoftun saniye başına kaç tane log tuttugunu bul
-
He selam benim nickte iyi demi :d valla bura gelmem sebebi bi program uzerinde bole buyuk harflerle yaziyodu sitenin ismi daldim içeri baktim herkesin farkli farkli dusunleleri var iyi dedim bisiler ogreniyom gerçi konusmalar biraz pis olabiliyo ama alistik iste :d
hadi eyvallah
-
GrayWolf bunu yazdı:
He selam benim nickte iyi demi :d valla bura gelmem sebebi bi program uzerinde bole buyuk harflerle yaziyodu sitenin ismi daldim içeri baktim herkesin farkli farkli dusunleleri var iyi dedim bisiler ogreniyom gerçi konusmalar biraz pis olabiliyo ama alistik iste :d
hadi eyvallah
graywolf sizin oralarda isyan ne alemde :))..beklioz msn ye gel bir ara muhabbet edeq :D -
iyisi mi kız kaç ıran atalım öğrenelim değil mi..?
-
Valla sitede bir ben birde kızım sonra bide lady var sanırım :P kıs olarak hehe
-
tebrık etme takdır et :P
-
Burculi irc de benim muhabbeti dinlediğinden beri girmiyor mesela siteye (:
Toplam Hit: 9042 Toplam Mesaj: 60