Tahribatta Kaç Kız Var ?
-
renegadealien bunu yazdı:
Tahribat.Com 01.06.2002 Tarihinde ilk üyesini almış.
01.06.2002'den 08.11.2005 Tarihine kadar toplam 24831 adet üye alımı yapılmış.
Bu üyeliklerden 13628 adeti silinmiş, banlanmış vsvs...
Şu anda sistemde 11203 adet üye bulunmakta...
Bu üyeliklerden;
10624 adeti Erkek,
453 adeti Bayan,
91 adeti Top Üyelerden oluşmakta...
lem manyaksınızz heeeee..koptum walllaaaa:))))))))...91 tane topu cihangirden bile çıkartamassın , alayı buraya gelmişşşşş demekk:)))..ilahiii , alemsinizzz -
VAULTH bunu yazdı:
lem manyaksınızz heeeee..koptum walllaaaa:))))))))...91 tane topu cihangirden bile çıkartamassın , alayı buraya gelmişşşşş demekk:)))..ilahiii , alemsinizzz
heee alemiz nolmuş sen deilmisin nihahahaha -
-
Top:
aha bu olsun hueuheuhe
-
Bu nası
Ama ben tahribattakini merak ettim
-
computerwolf bunu yazdı:
GrayWolf bunu yazdı:He selam benim nickte iyi demi :d valla bura gelmem sebebi bi program uzerinde bole buyuk harflerle yaziyodu sitenin ismi daldim içeri baktim herkesin farkli farkli dusunleleri var iyi dedim bisiler ogreniyom gerçi konusmalar biraz pis olabiliyo ama alistik iste :d
hadi eyvallah
graywolf sizin oralarda isyan ne alemde :))..beklioz msn ye gel bir ara muhabbet edeq :D
la computerwolf sen benim msnde varmiydin hiç gormedim zaten msnde 6 kisi var senin mail ne :d
irce giriom bazen ama gece bakiom bos onceden vardi bi kaç kisi sen nicksiz vegapc birde amelemiydi oburler unuttum valla her ne alsta iste kimse yok ben girince thtde bu kdr uye var irc bos hahah
-
Valla bence şu siteye bugune akdar
10 tane kız girmiştir yada girmemiştir .. oda bişiler öğrenmek için girip çıkmıştır :D
-
kaç kız var bilmem ama bu sitedeki kızlar bu siteye fazlasıyla yeter.... =)
-
konu kiz olunca nasilda 6 sayfa olmus konu
-
sakaleyn bunu yazdı:
Bu nası
Ama ben tahribattakini merak ettim
resim mi arıyonuz alın size tipik bir top :))