folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder TAI Sınava Çağırdı...

TAI Sınava Çağırdı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

tai ne la :D 

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:
    -----------------------------

tai ne la :D 

Gıda toptancısı hocam boşver sen.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek

tebrik ederim öncelikle seçilmiş insanları alıyolar oraya. ben bu sene geziye gittim okulla güzel bi yer çok buyuk lojmanları var anlkara dışında kalıyo. halk otobusleri var geçiyo 15 dakkada bir sıkıntı olmaz her şekşlde ulaşırsınız.. şimdiden başarılar hocam... 

zafer yakındır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

http://www.ego.gov.tr/map/mapNew.asp

501 - AKINCI-SEZENLER gidiyormuş bilmiyorum bende. telefonumu pmlemiyorum. arkadaşımı bekliyorumcuma günü o gelmezse seni alrım götürürüm 

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AasakLie
    AasakLie's avatar
    Erkek

bi kaç tanıdıgım orda calısıyo güzel mekan hakkında hayırlısı olsun. orda pilot olmak vardı :) arkadaslar yolu tarif etmişler genede sıkıntı olursa yardımcı olmaya calısırım

Belki sihirbaz değildik ama çok şey kaybettik.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

aradım konuştum kurumdan biriyle...yol tarifi istedim bana verdiği tarif şu şekilde....

ASTİ-> METRO-ankaraya bineceğim->kızılay istasyonu- turnikeden çıkmadan sıhıye ye giden metroya biniyormuşuz -> necati bey caddesi varmış orayı bulup ordaki sezenler sok.tan akıncılar otobüsü 501 numaraya binebilirmişiz ve yol nerden baksanız 40-45dk tutar diyorlar...

aynı senin dediğin gibi uçanteneke hocam...şimdi kızılay yada sıhıye taraflarında kalacak yer lasım pansiyon tarzı bir gecelik konaklama için...sıhıye daha yakın olduğundan orası tercihimdir....

ayrıca kurum servisleri kalkmış...hani netten baken eden olursa servis olayını aklından çıkarsın hiç heveslenmesin...501 numarayla akıncılar :P 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

aradım konuştum kurumdan biriyle...yol tarifi istedim bana verdiği tarif şu şekilde....

ASTİ-> METRO-ankaraya bineceğim->kızılay istasyonu- turnikeden çıkmadan sıhıye ye giden metroya biniyormuşuz -> necati bey caddesi varmış orayı bulup ordaki sezenler sok.tan akıncılar otobüsü 501 numaraya binebilirmişiz ve yol nerden baksanız 40-45dk tutar diyorlar...

aynı senin dediğin gibi uçanteneke hocam...şimdi kızılay yada sıhıye taraflarında kalacak yer lasım pansiyon tarzı bir gecelik konaklama için...sıhıye daha yakın olduğundan orası tercihimdir....

ayrıca kurum servisleri kalkmış...hani netten baken eden olursa servis olayını aklından çıkarsın hiç heveslenmesin...501 numarayla akıncılar :P 

uzak demezsen gölbaşında kalıyorum. misafir ederim istersen

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:

ricin bunu yazdı:

Flood oldu, Sorry...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:

ricin bunu yazdı:

Operaaa yazılarımı yedin, yine unuttum ya tbt ye uyumsuzluğunu :P 

Özetle dedim ki Gölbaşı da Kazan da epey uzaklar merkeze. Ve ikisi birbirine tam ters yönde.

Artı otobüsle ulaşacaksan o İstanbul yolunda epey sıkışıklık oluyor, çok fena durumda görüyorum sabahları. ( Yolu kullanan arkadaşlar yorum yaparsa yararlı olur kanaatindeyim mülakata geç kalmaman için )

Bir de hangi gün geliyordun sen??? 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

Operaaa yazılarımı yedin, yine unuttum ya tbt ye uyumsuzluğunu :P 

Özetle dedim ki Gölbaşı da Kazan da epey uzaklar merkeze. Ve ikisi birbirine tam ters yönde.

Artı otobüsle ulaşacaksan o İstanbul yolunda epey sıkışıklık oluyor, çok fena durumda görüyorum sabahları. ( Yolu kullanan arkadaşlar yorum yaparsa yararlı olur kanaatindeyim mülakata geç kalmaman için )

Bir de hangi gün geliyordun sen??? 

27 nisan  perşembe öğlen çıkacağım hocam perşembe akşam da benim tahminim 8-9 gibi astide olurum.cuma sabahta 8:30 da sınav var

kazanda otel fln ayarlamaya çalışacağım gibi taksiyle gidiş geliş fln...otobüs işi sakat iş bi aksilik olursa bütün emek uykusuzluk yol paraları vs. aynı şekil bana gireceği için fazla risk almak istemiyorum açıkçası...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 14193 Toplam Mesaj: 27