TAI Sınava Çağırdı...
-
tai ne la :D
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------tai ne la :D
-----------------------------Gıda toptancısı hocam boşver sen.
-
tebrik ederim öncelikle seçilmiş insanları alıyolar oraya. ben bu sene geziye gittim okulla güzel bi yer çok buyuk lojmanları var anlkara dışında kalıyo. halk otobusleri var geçiyo 15 dakkada bir sıkıntı olmaz her şekşlde ulaşırsınız.. şimdiden başarılar hocam...
-
http://www.ego.gov.tr/map/mapNew.asp
501 - AKINCI-SEZENLER gidiyormuş bilmiyorum bende. telefonumu pmlemiyorum. arkadaşımı bekliyorumcuma günü o gelmezse seni alrım götürürüm
-
bi kaç tanıdıgım orda calısıyo güzel mekan hakkında hayırlısı olsun. orda pilot olmak vardı :) arkadaslar yolu tarif etmişler genede sıkıntı olursa yardımcı olmaya calısırım
-
aradım konuştum kurumdan biriyle...yol tarifi istedim bana verdiği tarif şu şekilde....
ASTİ-> METRO-ankaraya bineceğim->kızılay istasyonu- turnikeden çıkmadan sıhıye ye giden metroya biniyormuşuz -> necati bey caddesi varmış orayı bulup ordaki sezenler sok.tan akıncılar otobüsü 501 numaraya binebilirmişiz ve yol nerden baksanız 40-45dk tutar diyorlar...
aynı senin dediğin gibi uçanteneke hocam...şimdi kızılay yada sıhıye taraflarında kalacak yer lasım pansiyon tarzı bir gecelik konaklama için...sıhıye daha yakın olduğundan orası tercihimdir....
ayrıca kurum servisleri kalkmış...hani netten baken eden olursa servis olayını aklından çıkarsın hiç heveslenmesin...501 numarayla akıncılar :P
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------aradım konuştum kurumdan biriyle...yol tarifi istedim bana verdiği tarif şu şekilde....
ASTİ-> METRO-ankaraya bineceğim->kızılay istasyonu- turnikeden çıkmadan sıhıye ye giden metroya biniyormuşuz -> necati bey caddesi varmış orayı bulup ordaki sezenler sok.tan akıncılar otobüsü 501 numaraya binebilirmişiz ve yol nerden baksanız 40-45dk tutar diyorlar...
aynı senin dediğin gibi uçanteneke hocam...şimdi kızılay yada sıhıye taraflarında kalacak yer lasım pansiyon tarzı bir gecelik konaklama için...sıhıye daha yakın olduğundan orası tercihimdir....
ayrıca kurum servisleri kalkmış...hani netten baken eden olursa servis olayını aklından çıkarsın hiç heveslenmesin...501 numarayla akıncılar :P
-----------------------------uzak demezsen gölbaşında kalıyorum. misafir ederim istersen
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------ricin bunu yazdı:
-----------------------------aradım konuştum kurumdan biriyle...yol tarifi istedim bana verdiği tarif şu şekilde....
-----------------------------uzak demezsen gölbaşında kalıyorum. misafir ederim istersen
-----------------------------Flood oldu, Sorry...
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------ricin bunu yazdı:
-----------------------------Operaaa yazılarımı yedin, yine unuttum ya tbt ye uyumsuzluğunu :P
Özetle dedim ki Gölbaşı da Kazan da epey uzaklar merkeze. Ve ikisi birbirine tam ters yönde.
Artı otobüsle ulaşacaksan o İstanbul yolunda epey sıkışıklık oluyor, çok fena durumda görüyorum sabahları. ( Yolu kullanan arkadaşlar yorum yaparsa yararlı olur kanaatindeyim mülakata geç kalmaman için )
Bir de hangi gün geliyordun sen???
-
-----------------------------
Operaaa yazılarımı yedin, yine unuttum ya tbt ye uyumsuzluğunu :P
Özetle dedim ki Gölbaşı da Kazan da epey uzaklar merkeze. Ve ikisi birbirine tam ters yönde.
Artı otobüsle ulaşacaksan o İstanbul yolunda epey sıkışıklık oluyor, çok fena durumda görüyorum sabahları. ( Yolu kullanan arkadaşlar yorum yaparsa yararlı olur kanaatindeyim mülakata geç kalmaman için )
Bir de hangi gün geliyordun sen???
-----------------------------
27 nisan perşembe öğlen çıkacağım hocam perşembe akşam da benim tahminim 8-9 gibi astide olurum.cuma sabahta 8:30 da sınav var
kazanda otel fln ayarlamaya çalışacağım gibi taksiyle gidiş geliş fln...otobüs işi sakat iş bi aksilik olursa bütün emek uykusuzluk yol paraları vs. aynı şekil bana gireceği için fazla risk almak istemiyorum açıkçası...