folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay

Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Arkadaşla mc'de oturuyoduk. Önümüzde meyveci var. Zabıta geldi "meyveci kaldır arabanı" dedi ve daha sonra meyvecinin yanındaki zabıtaya "bas git lan" tarzı bi cümle kullandı. Sonra zabıta cep telefonunu çıkararak Gider yapan adama -sen görürsün- bakışı atarak ilerledi. Bunu gören adam arkadasından koştu ve tokatımsı bişey attı. O sırada adamın yanındakilerde geldiğinden zabıta kalabalığı gördü ve aralardan sıyrılarak heykelin ordaki polislere doğru koşmaya koyuldu ve o sırada önündeki midyecinin tezgahına tekme atmayıda ihmal etmedi. Sonra diğerleri arkadasından koştu ama yetişemedi. Olay böle bitti.

Çok belli oluyoduki meyveci arabasını orda durdurabilmek için taksim mafyasına haraç vermiş karşılığında müşteri memnuniyerini temel felsefe edinmiş mafya meyveciyi koruma amaçlı bir fedaiyi oraya göndermiş.

Şimdi burda bir kısır döngü var. Bu sorun nasıl düzelcek denildiği zaman ortaya bir sürü etmen çıkıyor. 

Mafya denilenler orda bariz bir şekilde kürtler.

Bu insanlara git kendi memleketinde takıl buraya gelip pislik çıkartma dendiği zaman "Bizim orda iş istihdamı yok" diyolar. 

Devlet bunların oraya fabrika felan açınca bu defada pkk orayı hiç ediyor bölgenin gelişmesini engellemek istiyo.

Devlete pkk'yı bitir dediğinde bunu yapamıyo yada yapmak istemiyo. Şöle ki 30 yıldır pkk illeti var ve toplamda 400 milyar dolar gibi bir para harcandığı söleniyor. Bu bir sektör haline gelmiş. Üst rütbeli bir asker orda operasyona çıkınca ciddi paralar kazanıyor. Artık bu insanlarında nerdeyse bu sektör işlerine gelmiş bir hal aldı. (pkk arkadasında tabi diğer ülkelerde var ama o konuya hiç girmeye gerek yok şimdi)

Pkk için yapılan ufak bir operasyonda milyon dolarlar harcandığı için türkiyeye ihraç ettiğin ete %130 gibi dev bir vergi ekleniyor.(et,araba vs)

Şuanki durumun pek güzel olduğu sölenemez o yüzden. Bakalım gelecek ne göstericek bize ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vazygeçtim yazmıyorum

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güzel yazmışsında orduyada hafiften sokmuşsun sanki, hani çeteleri mafyayı bitirmişti bu hükümet... eğer orda bir mafya varsa bitirsinler, memlekette mafyayla zabıtamı mücadele edecek? bu konuyla ilgili hiçmi bilgi veya ihbar gitmiyor emniyete ? varsa bitirsinler... belirli bir kesim şımartılıyor, bunların içindede insanlıktan nasibini almamış olanları biz ne istersek yaparız şeklinde şımarık ve umarsız şekilde ortalıklarda dolaşıyor(kendini bilenleri tenzih ederim) olay bundan ibaret... allah sonumuzu hayır etsin...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Bazen içimden bütün kürtler gidecekse verelim ulan doğuyu diye geçiyor. Ah keşke... Ama kazık çaktılar giderler mi...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------

topluluğa bakması yeterli

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

sıfatından anlamıstır nerden anlıcak

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

sıfatından anlamıstır nerden anlıcak

zihniyetinize sokuyum sizin.israil hükümetiyle problem oldu tüm israil halkının 7 ceddine sövdünüz, 3-5 çapulcu çıktı ben kürdüm ben pkklıyım dedi kürde sövdünüz.yapılmak isteneni anlamayacak kadar kıt mısınız?sağ sol olayında babam amcamı bıçaklamış,kardeş kardeşe düşürülmüş etkisini tam gösterememiş şimdide kürt türk olayı.ama o zamanlarda gençlik bilinçliymiş şimdiki gibi 31ci abazalar eğilmiş.ah ah nice kürtler tanıdım senden benden adam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Simitçi kürtler mafyasıda vardı. Örneğin tüyap'a gittiler yiyorsa başka simitçi gelip kursun tezgahı. Nereden geldiklerini bile anlamıyorsun it sürüsü gibi saldırıyorlar.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

En iyi kürt ... yada neyse :D

Allah Türktür.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

hocam silah aldıgımız  ulkeler terorıstlerı desteklıyor kı bız sılah alalım  bı suru terorıstın ustunde amerıkan  yada ısraıl malı techızat ve esya cıkıyor  ve  terorıst ler sadce kurtler deıl ermenıler de  bu teror olayı kolay kolay bıtıcek bısey değil. 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
Toplam Hit: 5692 Toplam Mesaj: 45