Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay
-
yazını degıstırmıssın..tırnagı yazıyordu konuya cevap verdıgımde sonra gotundekı bok dıye buyuk harflerle asalayıcı konusmussun...bende bunun altında kalıcak deılım!
BEN TURKUM EGER senın gıbı durduk yere veya gozumde hıc olan ınsanları savunan serefsızlere de tek sozum var "Bi Siktirin Gidin" ...
bu ulkeyı sen deıl yedı ceddın gelse bolemez Asaglık yaratıklar! bunuda o ufacık beynıne SOK! yoksa ben beynıne deıl kıcına sokmak zorunda kalıcam!
benımle adam gıbı konus! terbıyenı bozma bır daha! bozarsan bende boabılırım elbette...sende olan hersey aynı seılde bendede var ! anladın kardes?
sımdı bas git..yorum dahı yapma! cunku emınım kı yıne sacmalıcaksın!
-
kaç tane türk var hadi çıksın apokontek biiiir türk varsa çıksın büyük harfle yazsın yoksa vatan elden gidicek
dostum sen niye böle şaflandın adam şimdi ırkınımı inkar etsin kafatascımısın alman naziler gibisin onlarda türkleri sevmiyorlar demek ki türk iyi bişey degil?? !! bu yargıya varabiliriz.. hı?
-
Öncelikle.
Doğudaki halkı cahil bırakan , kaçakçılıktan ekmek yiyen aşiret ağalarıdır.. pkk tehdit ediyordu , mecbur dağa çıkıyorduk felan fişmekan hikayelerini anlatmaktan vazgeçin..
Cehaleti öne sürüp durmayın. Bayrağımızı yakan , tekmeleyen kansız it oğlu it şerefsiz adi benimde bulunduğum Mersin Merkez'de ikamet ediyordu.
Okuluda vardı , camiside vardı , çeşmeside vardı..
Geldiniz madem.. İş yok görüyorsunuz niye ardınız kesilmiyor.. Ardınızı kesmediniz madem niye illaki itlik yapmak için uğraşıyorsunuz..
Benim mahallemde can güvenliğim yok arkadaş. Acındırmak için söylemiyorum ama evim Bayrak asılı diye taşlandı. Polise dedim bak kimin yaptığı belli..
Ben bu vatanın çocuğum bunların yaptıkları şerefsizliktir dedim.. Yok dedi savaşamı gidiyorsun yok vatan çocuğuyum felan beni azarladı.. Karakolada götürmeyerek kıyak yaptığınıda bildirdi ve siktir olup gitti.
Babamla kamyona bindik Adana'ya doğru gidiyoruz.. Bu ibnelerin yoğun olduğu mahallenin , adı sürekli olaylarla anılan mahalle yani.. Hemen dibinden geçiyoruz..
Çöp kovaları devrilmiş.. Kaldırım taşları sökülmüş.. Mahalle girişleri kapatılmış.. ooooh ohhh panayır yeri mübarek..
Bir izletiye rastgeliyorum youtubeda takılırken.. biz apocu gençlik olarak burada kendi irademizle savaşıyoruz felan bişeyler saçmalıyor..
Ulan teneke.. Onurlu bir savaşın olsa yüzünü kapatmazsın göt.
Bir de ayrılıkçı isteklerle kardeşliği perçimlemek istediklerini söylemeleri nasıl bir çelişkidir usta ben anlamadım gitti..
Bunların ki marksizm , leninizm felan hikaye. Bunların yaptığı resmen sermaye çocukluğu..
O yüzden bu kadar bariz göz önünde hatalar yanlışlar varken daha öncede belirttim ki Milletimi sevenle kardeş olurum.. Hayvanlarla değil..
Saygılar..
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
O yüzden bu kadar bariz göz önünde hatalar yanlışlar varken daha öncede belirttim ki Milletimi sevenle kardeş olurum.. Hayvanlarla değil..
Saygılar..
----------------------------- -
DeaD_BY bunu yazdı:
hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?
-----------------------------konuşmasından, yürüyüşünden,kıyafetinden çok basit bir şekilde tespit ediliyor..
edit: üstdeki mesajına cevap verdim ama diğer yazıklarını sonradan gördüm. Konuyu turk-kurt kavgasına çekmişsin ancak benim vurgulamak istediğim pkk sorununun ist.'de yaşanan yan etkileri idi.
-
çalışmaya niyeti olmayan adamlara fabrika kursan ne yazar.adamlar bulmuş işin kolayını kapkaçtan ordan burdan kolay parayı bırakır mı ?
-
sokoban bunu yazdı:
çalışmaya niyeti olmayan adamlara fabrika kursan ne yazar.adamlar bulmuş işin kolayını kapkaçtan ordan burdan kolay parayı bırakır mı ?
-----------------------------Kolay paraya alıştılar madem ee peki bu hep böle mi gidicek ? Düzelme ihtimalini pek göremiyorum. Bu konu aklıma amerikan history x'de edward'ın babası öldüğünde onun yaptı röportaj geliyor nedense.
-
cemnet bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Kolay paraya alıştılar madem ee peki bu hep böle mi gidicek ? Düzelme ihtimalini pek göremiyorum. Bu konu aklıma amerikan history x'de edward'ın babası öldüğünde onun yaptı röportaj geliyor nedense.
-----------------------------Böyle gitmesinin sebebi cezaların caydırıcı olmaması.Adamlar otobüste insan yakıyo molotof kokteyllerle polise saldırıyor bi cacık olmuyor.Eee bu kadar şımartırsan bi yerden patlayacak tabi adamlar işte böyle mafya bilmem ne olarak palazlanacak.
-
konudan Utandım Amk?
-
rstr617 bunu yazdı:
Bazen içimden bütün kürtler gidecekse verelim ulan doğuyu diye geçiyor. Ah keşke... Ama kazık çaktılar giderler mi...
-----------------------------sen mi kazandın lan memleketide veriyorsun orasını burasını. sen bdpliye taş atamazken 90.000 kişi öldü sarıkamışta. Dedelerin diyeceğim ama -senin deden yoktur orda eminim- canını verdi 2 metre yer için. Şimdi geçmiş bilgisayar başına keşke diyorsun. Ulan utanmasan heryeri alsınlar benim odamı bıraksınlar diyecelsin.
Ah keşke sende gidip herhangi ülke vatandaşı falan olsan da gitsen. ama kazık çaktınız giderler misiniz?