Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay
-
tüm pislik onlardan çıkıyor gebersin ibnelerde kurtulalım ya bi kıbrıstaki yavşaklar bi o yavşaklar bu devleete yük amk yolda yürümeyi bilmez ama kendilerini adamdan sayarlar
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
ultrAsker bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?
-----------------------------sıfatından anlamıstır nerden anlıcak
-----------------------------zihniyetinize sokuyum sizin.israil hükümetiyle problem oldu tüm israil halkının 7 ceddine sövdünüz, 3-5 çapulcu çıktı ben kürdüm ben pkklıyım dedi kürde sövdünüz.yapılmak isteneni anlamayacak kadar kıt mısınız?sağ sol olayında babam amcamı bıçaklamış,kardeş kardeşe düşürülmüş etkisini tam gösterememiş şimdide kürt türk olayı.ama o zamanlarda gençlik bilinçliymiş şimdiki gibi 31ci abazalar eğilmiş.ah ah nice kürtler tanıdım senden benden adam.
-----------------------------sendeki beyin kuşta olsa intihar ederdi valla bizim burdaki kürtler senden daha fazla adam olabilirler ama benim gözümde adamlık statüsünün yanından geçemezler
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Hoca bi konuda ki yazım tarzına bak sonrada bu yazdıklarını bi daha oku. Ben kıbrısta sadece okuyorum dostum yoksa senin doğu dediğin yerde yaşıyorum.
Yazdığın önyargılı bir yazıyddı o yüzden yazdım onları. Rica ediyorum ayrılığı körükleyici şeylerden bahsetmeyin.
-----------------------------Tekardan belirtiyorum benim yazdığım türk-kürt kavgası çıkartma gibi aptal bir yaklaşım değil. Sadece ülkemizde yaşnan kısır bir döngüyü anlatma çabası. Kısmen gözümün önünde gelişince olay sadece yazmak istemedim.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?
-----------------------------sıfatından anlamıstır nerden anlıcak
-----------------------------zihniyetinize sokuyum sizin.israil hükümetiyle problem oldu tüm israil halkının 7 ceddine sövdünüz, 3-5 çapulcu çıktı ben kürdüm ben pkklıyım dedi kürde sövdünüz.yapılmak isteneni anlamayacak kadar kıt mısınız?sağ sol olayında babam amcamı bıçaklamış,kardeş kardeşe düşürülmüş etkisini tam gösterememiş şimdide kürt türk olayı.ama o zamanlarda gençlik bilinçliymiş şimdiki gibi 31ci abazalar eğilmiş.ah ah nice kürtler tanıdım senden benden adam.
-----------------------------+