folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay

Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

tüm pislik onlardan çıkıyor gebersin ibnelerde kurtulalım ya bi kıbrıstaki yavşaklar bi o yavşaklar bu devleete yük amk yolda yürümeyi bilmez ama kendilerini adamdan sayarlar

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------

ultrAsker bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?

sıfatından anlamıstır nerden anlıcak

zihniyetinize sokuyum sizin.israil hükümetiyle problem oldu tüm israil halkının 7 ceddine sövdünüz, 3-5 çapulcu çıktı ben kürdüm ben pkklıyım dedi kürde sövdünüz.yapılmak isteneni anlamayacak kadar kıt mısınız?sağ sol olayında babam amcamı bıçaklamış,kardeş kardeşe düşürülmüş etkisini tam gösterememiş şimdide kürt türk olayı.ama o zamanlarda gençlik bilinçliymiş şimdiki gibi 31ci abazalar eğilmiş.ah ah nice kürtler tanıdım senden benden adam.

sendeki beyin kuşta olsa intihar ederdi valla bizim burdaki kürtler senden daha fazla adam olabilirler ama benim gözümde adamlık statüsünün yanından geçemezler

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Hoca bi konuda ki yazım tarzına bak sonrada bu yazdıklarını bi daha oku. Ben kıbrısta sadece okuyorum dostum yoksa senin doğu dediğin yerde yaşıyorum.  

Yazdığın önyargılı bir yazıyddı o yüzden yazdım onları. Rica ediyorum ayrılığı körükleyici şeylerden bahsetmeyin.

Tekardan belirtiyorum benim yazdığım türk-kürt kavgası çıkartma gibi aptal bir yaklaşım değil. Sadece ülkemizde yaşnan kısır bir döngüyü anlatma çabası. Kısmen gözümün önünde gelişince olay sadece yazmak istemedim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?

sıfatından anlamıstır nerden anlıcak

zihniyetinize sokuyum sizin.israil hükümetiyle problem oldu tüm israil halkının 7 ceddine sövdünüz, 3-5 çapulcu çıktı ben kürdüm ben pkklıyım dedi kürde sövdünüz.yapılmak isteneni anlamayacak kadar kıt mısınız?sağ sol olayında babam amcamı bıçaklamış,kardeş kardeşe düşürülmüş etkisini tam gösterememiş şimdide kürt türk olayı.ama o zamanlarda gençlik bilinçliymiş şimdiki gibi 31ci abazalar eğilmiş.ah ah nice kürtler tanıdım senden benden adam.

+

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 5695 Toplam Mesaj: 45