folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay

Taksim Meydanda Gördüğüm Ufak Bir Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:
    -----------------------------

DeaD_BY bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?

sıfatından anlamıstır nerden anlıcak

zihniyetinize sokuyum sizin.israil hükümetiyle problem oldu tüm israil halkının 7 ceddine sövdünüz, 3-5 çapulcu çıktı ben kürdüm ben pkklıyım dedi kürde sövdünüz.yapılmak isteneni anlamayacak kadar kıt mısınız?sağ sol olayında babam amcamı bıçaklamış,kardeş kardeşe düşürülmüş etkisini tam gösterememiş şimdide kürt türk olayı.ama o zamanlarda gençlik bilinçliymiş şimdiki gibi 31ci abazalar eğilmiş.ah ah nice kürtler tanıdım senden benden adam.

la yuru gıt usagım ısıne ya!

Baslarım senın adamlık anlayısına!

arkadas yazamamıs tam..

en ıyı kurt,olu kurt! ben ıyısını ne tanırım ne bılırım! varsada her zamankı dedıgım gıbı 1000 kısıden belkı BIR tane!

eger adam gıbı adam gormek ıstıyosan dogudan-batıya ve guneyden de - kuzeye kay! o zaman adamlık anlayısının ne demek oldugunu daha ıyı anlarsın...

Bu çenen yüzünden iyi kürt tanımamışsındır. Ordan oraya kaymana gerek yok. gel ben sana kayayım iyilik gör

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

İşte burada insanın kendisine bir soru sorması gerek; acaba vatana ihanet ediyormuyum? Kendim için mi yoksa vatanı içinmi yapıyorum? Eğer bu soru karşısında verdiği cevabı midesi kaldırmıyorsa eyvallah, yok kaldırıyorsa bence katli vaciptir...

Zaten bence idam cezası kaldırılmamalıydı ya, neyse...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rstr617 bunu yazdı:

Bazen içimden bütün kürtler gidecekse verelim ulan doğuyu diye geçiyor. Ah keşke... Ama kazık çaktılar giderler mi...

KURAN ÇARPSINKİ AYNEN SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM GENELLİKLE AMA İŞTE..

FthAяI(!)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Eğer sizler sürekli böyle kürtlere bok atmaya devam ederseniz her boku onlardan bilmeye devam ederseniz onlarda sorunda olur pislikte olur. 

Kürtler ikinci sınıf insanlar değiller. BU ülkede Türk neyse Kürt'te odur.

Ayrıca herifin tipinden kürt olduğunu anlamışsın sonrada tüm mafya kürtler demişsin. Peki sorarım sana o ayakcıyı yönlendiren onun patronu olan Türk olamaz mı?

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Orda bulunan adam mafyaya para yedirmezse orada duramaz, o mafyaya para akıtır, sen adama tezgahını kaldırtamazsın. Ya adamı mafyanın elinden kurtarıcan, ya da böyle hiçbişey diyemiyecen.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

dostum bana adam gıbı adam dıye bır ınsanı turkden once kurdu gosterebılıosan,adam deıl sen ınsan bıle degılsın!

ıkıncısı kurt dıye bısey yoktur! ben kurdum,benım mılletım kurt,vatanım kurdıstan dıyen bır pıcı bana adam dıye ornek verıosan sen ınsanların en asagılık olanısın!

ben kurdum,benım mılletım kurt,vatanım kurdıstan dıyen bır ınsan ılk su soruların cevabını verecek!

senın dılın?

dının?

ırkın?

mılletın?

topragın? var mı? neresı? sen eger TURKIYE sınırları ıcerısınde yasıyorsan TURKsun!

Turkce konusuyosan Turksun!

Turkıyenın ekmegını yıyosan Turksun!

eger bu dedıklerımı ayrı bır toprak uzerınde yapabılıosaun tamam kabulum ey akıldan acız ınsan...Sen kurtsun kabul! ama ılk sordugum sorulara cevabını ver,sonra ırkın,mılletını,devletını savunmaya gec!

Şuna bak heleee. Irk ile milliyeti ayırt etmekten acizsin hocam...

Türkiye sınırları içinde yaşayan herkes Türk vatandaşıdır. Senin faşizan yaklaşımınla Türk değildir. Sen bunu çerkez'e de rum'a da ermeni'ye de laz'a da bu şekilde söyle onların da  içinden 3'ü 5'i dağa çıkmaya başlar, düşünmek için üzerine oturduğun organını kullanma hoca...

Kürt'üm var mı ötesi? Bu ülkeyi senden kat ve kat fazla seven, bu ülkeye senden daha fazla yararı dokunan bir Kürt'üm hemde..

Ya sabır :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Eğer sizler sürekli böyle kürtlere bok atmaya devam ederseniz her boku onlardan bilmeye devam ederseniz onlarda sorunda olur pislikte olur. 

Ayrıca herifin tipinden kürt olduğunu anlamışsın sonrada tüm mafya kürtler demişsin. Peki sorarım sana o ayakcıyı yönlendiren onun patronu olan Türk olamaz mı?

illa olayı turk-kürt tartışmasına çekip benide kürt düşmanı ilan ediceksiniz amk.

Taksim ara sokaklarında işler nasıl yürüyo sen kıbrısdan bunu ne biliceksinde konuşuyosun ? Ben burda genelleme yapıp bütün kürtlere çamur mu attım şimdi ? Benim eski patronum istiklal caddesinin arka sokağında otel açtı adam kendi dükkanın önündeki mini bahçeyi kullanamıyor. Neden mi ? Taksime çulanan diyarbakırlı bilmem ne adı verilen kardeşler yüzünden. Belli başlı haraç vermeden işler yürümüyo orda. Istıklalde çoğu insan direk onlara haraç veriyor. Kaynak felan yok. Bunlar orada yaşan insanların sorunu.

Şimdi siz gelip bana "tüm diyarbakırlılar kürt mü ? Sorun mu ? Pislik mi ? " diye konuyu çeviren cevaplar verirsiniz emiynim.

Çocukluğum bağcılarda kürtlerle geçti benim. Hep en yakın arkadaşlarım kürt oldu. %80'i bir işe yaramazken o civardakiler için bahsediyorum. Diğer %20'si ile çok iyi geçiniyordum -ki halada buluşup takılılıyoruz. Yani benim sorunum kürtler değil ancak orda bu işi yapan öle idi.

Hea belki onun üst kademesindeki insan çerkez. Bunu bilmem çok. Ben o an gördüğüm basit bir olayı size yazdım bilin diye o kadar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

Orda bulunan adam mafyaya para yedirmezse orada duramaz, o mafyaya para akıtır, sen adama tezgahını kaldırtamazsın. Ya adamı mafyanın elinden kurtarıcan, ya da böyle hiçbişey diyemiyecen.

adamı mafyanın elinden kurtarcan diye bişey yokki o adam sadece orda meyve tezgahını açmak için devlete vergi vermiyorda oranın yeraltı sahiplerine veriyor. Yani adam sistemi görüp bile bile katlanıyo.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

illa olayı turk-kürt tartışmasına çekip benide kürt düşmanı ilan ediceksiniz amk.

Taksim ara sokaklarında işler nasıl yürüyo sen kıbrısdan bunu ne biliceksinde konuşuyosun ? Ben burda genelleme yapıp bütün kürtlere çamur mu attım şimdi ? Benim eski patronum istiklal caddesinin arka sokağında otel açtı adam kendi dükkanın önündeki mini bahçeyi kullanamıyor. Neden mi ? Taksime çulanan diyarbakırlı bilmem ne adı verilen kardeşler yüzünden. Belli başlı haraç vermeden işler yürümüyo orda. Istıklalde çoğu insan direk onlara haraç veriyor. Kaynak felan yok. Bunlar orada yaşan insanların sorunu.

Şimdi siz gelip bana "tüm diyarbakırlılar kürt mü ? Sorun mu ? Pislik mi ? " diye konuyu çeviren cevaplar verirsiniz emiynim.

Çocukluğum bağcılarda kürtlerle geçti benim. Hep en yakın arkadaşlarım kürt oldu. %80'i bir işe yaramazken o civardakiler için bahsediyorum. Diğer %20'si ile çok iyi geçiniyordum -ki halada buluşup takılılıyoruz. Yani benim sorunum kürtler değil ancak orda bu işi yapan öle idi.

Hea belki onun üst kademesindeki insan çerkez. Bunu bilmem çok. Ben o an gördüğüm basit bir olayı size yazdım bilin diye o kadar.

Hoca bi konuda ki yazım tarzına bak sonrada bu yazdıklarını bi daha oku. Ben kıbrısta sadece okuyorum dostum yoksa senin doğu dediğin yerde yaşıyorum.  

Yazdığın önyargılı bir yazıyddı o yüzden yazdım onları. Rica ediyorum ayrılığı körükleyici şeylerden bahsetmeyin.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

hocam güzel tespit etmişsin ancak kürt oldugunu nerden anladın anlayamadım ?

sıfatından anlamıstır nerden anlıcak

zihniyetinize sokuyum sizin.israil hükümetiyle problem oldu tüm israil halkının 7 ceddine sövdünüz, 3-5 çapulcu çıktı ben kürdüm ben pkklıyım dedi kürde sövdünüz.yapılmak isteneni anlamayacak kadar kıt mısınız?sağ sol olayında babam amcamı bıçaklamış,kardeş kardeşe düşürülmüş etkisini tam gösterememiş şimdide kürt türk olayı.ama o zamanlarda gençlik bilinçliymiş şimdiki gibi 31ci abazalar eğilmiş.ah ah nice kürtler tanıdım senden benden adam.

en iyisinin a...a koyım.

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
Toplam Hit: 5694 Toplam Mesaj: 45