folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tanışmak Istersin Çekinirsin Utanırsın Bunlar Niye?

Tanışmak Istersin Çekinirsin Utanırsın Bunlar Niye?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kaygusuz Aşk bölümüne konu acmıs ama Aşk bölümü konuları anasayfada görünmediği için konu ilgi görememiş. O yüzden buraya açmak istedim.

Kaygusuzun konu mesajı:

Bir kız görürsün. çevreden. hoşlanırsın. arkadaşın olmasını istersin. beğenirsin. tanışmak istersin. hemde çok istersin (aşık oldum yalanına bile kapılırsın) böyle durumları yaşarsın. ama nedense gidipte kızın yanına merhaba seninle tanışmak istiyorum işte ben ııı seni beğendim felan fişman tek kelime edemessin? Neden erkek arkadaşlarımızın içerisinde buna bir zamanlar bende dahildim kızlardan çekinirler. bu kadar büyütmek nedendir? kızın olgun olması mı ? reddetecek diye korku beslemekmi? yada moralim bozulur mu_?

Oysaki kazanmadıkki kaybedelim düşüncesiyle düşünmek ve gidip 2 kelam edip sohbet yapmak varken neden kızlara kendimizi itici olarak lanse eder onları seksi taciz edilecek gibi görürüz yada ben böyle düşünüyorum:) yani çocukken okulda bile kızlardan çekindiğimiz zamanlar olmuştur. bazı ağzı laf yapan arkadaşlarımızla aralar iyiyken somurtan biz hep kaçacak delik aramışızdır. Bunların sebebi yetiştirilirken verilmemiş özgüvenden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. kız dedin mi dini olarak sorgulamak geliyor bazen akla kız şeytandır kucağına alır günaha sokar gibi düşüncelerle dış tepki verilir. yani sonuçta arkadaş bu. tanışıp konuşuyorsun yaptığın bişey yok. öcü olmak niye:)

harbiden sizde böyle düşünüyormusunuz_?

-----------------------------------------------------------

1.cevap - EmiRReiS'in yorumu

Bunun nedeni eğer ilk defa bir kızla yakınlaşıyor yada ona açılacaksan biraz çekingenlik yaşayabiliyorsun. Yada çok değer veriyorsan kaybetmekten de çekinebilirsin.

Ama sürekli kızlarla birlikte olan, onlarla aynı ortamda takılan birisi isen, onların psikolojisini az çok çözmüşsen takmıyorsun, olsa da olur olmazsa da koy götüne rahvan gitsin düşüncesi ile çekingenliği atıyorsun üstünden.

Kendini kasma bu durumlarda, git yanına muhabbete gir, sevimli bir insan modeli çiz, öyle ilk seferde abazalık yapıp ürkütme, ilerki günlerde açılırsın...

-----------------------------------------------------------

2.Cevap - RootB'nin yorumu

onun senden çok üstün bir varlık olduğu düşüncesine kapılıyorsun.

Eğer bir insanda normal olarak zaten böyle bir şey yoksa nedeni sadece ailedir.  Her tehlikeden korur seni yanında tutar , özgüven aşılamaz , sonra da böyle olursun işte. Sanki ne var ya hiç tanımadıgın bir erkeğin git ensesine yapıştır bi tane döner selamlaşırsın ya :) kızlarla niye böyle bir şey oluyor anlamıyorum ?! gelsin yorumlaarr :)

-------------------------------------------------------------

Sizin de yorumlarınızı bekleriz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    konunun konusunu açmak :S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------
    konunun konusunu açmak :S

kötü bir şey mi? :) senden bunu değil de görüşünü bekliyodum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

insanların kisilikleri farklıdır,birisi gider tanımadıgı kızın numarasını sokak ortasında isteyebilir ( bkz : ayhan )

kimisi de dibine kadar gelen kızla 2 kelime kuramaz heyecandan ( bkz : Andrei )

biraz da bilimsel yaklasmak lazım olaya :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şu anda cevabımı bu konuyamı yoksa kaygusuzun konusunamı atsam diye düşünüyorum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Kimseden çekinmem, gider konuşurum. Olaya sadece aşk (inanmadığım bir kavram) yönünden bakmayın, önemli olan bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmek.

http://www.metacafe.com/watch/1212676/tbt_kad_k_y_bulu_mas_09_03_2008_swool_ve_excaliburtbt_a_la/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

Kimseden çekinmem, gider konuşurum.

http://www.metacafe.com/watch/1212676/tbt_kad_k_y_bulu_mas_09_03_2008_swool_ve_excaliburtbt_a_la/

edit. anladm tmm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek
    Su anda bende bu pozisyondayim desem :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

Kimseden çekinmem, gider konuşurum.

Geçen seneki buluşmalardan (Kadıköy) biri, ExcaliburTBT kullanıcı adıyla tanıdığımız Güçhan isimli arkadaşımızla giriştiğimiz küçük bir iddaa. Yemek yediğimiz sırada bir kızın ağladığını farketti, gidip konuşurum, konuşamassın konusunda diyaloğa girdik. Hiç tereddüt etmeden vidyodaki bayanın yanına gidip, neden ağladığını sordum, vidyoda farkettiyseniz ExcaliburTBT'de arkamda duruyor =)  Yardımcı olabileceğim birşey var mı dedim, bazı sorunlarının olduğunu ve şu anda biraz daha iyi olduğunu söyledi. 20-25 saniye konuştuktan sonra yanından ayrıldık =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

keşke orasını da videoya çekmiş olsaydınız.. baya güzelmiş :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

güzel dedin onu :) eyv. uzun uzun yazmıssın..

Toplam Hit: 9738 Toplam Mesaj: 79