Tanışmak Istersin Çekinirsin Utanırsın Bunlar Niye?
-
retrem bunu yazdı:
-----------------------------
çekinirsin çnkü onda olan sende yoktur. fantastik konşmak lazım vede gerçkçi olmak
-----------------------------hocam ;
fantastik : "gerçekte var olmayan, hayal ürünü, hayali" demek. hep böyle konusup hem nasıl gerçekçi olunuyo
-
Sosyal hayat boyle birsey demekki. Biz kizlari anca arkadas ortamlarinda , universitede falan goruyoruz.Yolda yururken saga sola bakacak vakit olmuyor ki tanimadigimiz kizla iletisime gecelim , beyin neyle mesgulse o an.Ne bilim zaten konustugumuz kizlarin hepsi arkadas ortamindan tanidik oldugu icin boyle sorunum hic olmadi.Yolda yururken yanimdan dunyanin en guzel en unlu 10 kizi gecse farketmem herhalde.Cafede oturma iside yok en fazla gittigimiz yer kebapci :)
-
konu nereden nereye gelmis :)
bende o cekinenlerdenim de bu laf guzel geldi ne zaman kazandin da kaybetmekten cekiniyorsun haklisiniz ta iste oksijen kafaya gitmedikten sonra :) neye yarar
-
hocam bugünlerde kızlarla ikili çıkışlar yaşıyorum. kendime iyi bakmamdan mıdır nedir ya. kaderin bir lutfu mudur :)
Denize gidin bu aralar güzel yerlere...Kızların sizden daha çok istekli olduğunuda unutmayın. açılın geniş olun..
-
Bu tip durumlarda en etkili cozum bir postit kagidina
yazip cevabi beklemek :)
-
hayatımda bunu bı cok kez yasadım en son deneyım bundan bır ay onceydı olumlu sonuc verdı konusabılırmıyız dedım hayır dedı 10 dk sonra kendı geldı ne soluceksın dedı bende sımdı gıt yarın sabah gel dedım :|
-
Aslinda bu konularin piri I.S.O(nickimyok) tur.Konuyu gorurse engin bilgilerini aktarir.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
hayatımda bunu bı cok kez yasadım en son deneyım bundan bır ay onceydı olumlu sonuc verdı konusabılırmıyız dedım hayır dedı 10 dk sonra kendı geldı ne soluceksın dedı bende sımdı gıt yarın sabah gel dedım :|
-----------------------------büöhöh :) o ne dedi peki sonra?
-
Karşı cinsle Tanışmak klişe gelcek ama
Güven
Özveri
Tecrübeyani GÖT olcak :) hadi diyelim bunlarda yok o zaman Tipin sağlam olcak hadi diyelim buda yok o zaman ağız olcak muhabbet kuracan hadi diyelim buda yoksa sen ne hakla kızla tanışmaya çalışıyosun?
Bazı insanlarda kendini beğenmeme vardır "karşıdaki beni begenmez tip yok bizde olm " diyip denemedn baştan kaybederler.Halbuki deneyipde kaybetsen yavaş yavaş açılırsın siktiri yiye yiye :D. -
RootB bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------başıbağlı olarak konuşayım
rahat ol arkadaşınla konuşuyormuş gibi konuş çok yüksekte görme öyle olursa seni küçük görür
-----------------------------hemen soralım o zaman mesela bir kızı ileride sevgiliniz olarak görmek istiyorsunuz ,
tanışma kısmında arkadaşınmış gibi konusabilir misin?
-----------------------------konuşurum karşı tarafa güven lazım