Tanrı Ve Aspirin :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Z-Chan;

Yine ağlayıp sızlama lan beni affedin die sdgdfgdf 

bu karikatür de benim inancımı mı sorguladınız şimdi siz? din hakkında bi skim bilmeden yazıp durmaktan bıkmadınız mı?

dinin ilk emri "OKU" dur.size göre nedir "OKU" kelimesinin anlamı? salak insanlar.

bazıları demiş saygılı olun falan die.bana saygı göstermeyene ben hiç göstermem.adam gibi benim inancımı araştırdıktan sonra yazın ne yazacaksınız.

hele panxer misin nesin o kadar aptalsın ki sana acıyorum.Müslümanlığın insanı ne gibi bir kontrol etme yetisi vardır?izliyorsun zeistgeist gibi saçmalıkları burda ötüyorsun.

herşeyi geçtim derviş "Mevlana" nın evrimle ilgili söylemiş bir çok sözü vardır.bi de kalkıp bize burda "felsefe" den bahsetme.

zerre bir şey bilmeyen 17 yaşında bi çocuksun.daha götünde tüy bitmemiş ama maşallah gelip buralarda bi iki teori uydurup "din yoktur" demeyi beceriyorsun.hoş ne kadar dikkate alındığın aşikar !?!

git kümeleri çöz de matematiğin gelişsin.ne işin olur senin böyle şeylerle? yapmaya çalıştığınız ne?

hepimiz geçtik sizin yollarınızdan.ama elinde sonunda bulduk yolumuzu.pişman olacağın şeyler yapma !! daha küçüksün, toysun.

Abilerinin sözünü dinle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Anne kaza ya da noel babaya niçin inanmıyorsam tanrılara da onun için inanmıyorum.

ikisi aynı şey mi tipsiz dörtgöz?

noel baba 0-3 yaş çocuklara anlatılan bir masal.

Allah inancı ise birlik ve beraberlik uğruna bir savaşta gerekirse gözünü kırpmadan o senin inanmadığın şeye hayatını vermektir.

anlamıyorum ki niye bu kadar saçmalıyorsunuz? ne istiyorsunuz?

doğuştan küçük pipileriniz aile zoruyla sünet edildiğinde daha da küçük kaldı diye mi bu ötmeniz? bunun intikamı mı yani herşey?

lol... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

@Attackatak

Fazla coşma, yavaşş.

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@attack...

İnancı uğruna 'ölesiye' öldürmenin açıklaması da bu olmalı.

Belki de artık anne kaza inanmalıyım. Sonumuzu hayır eder inş. 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Yaw millet ne kadarda üstüne almış be.Yuh diyorum başka da bişey demiyorum yani..Ortada bi karikatür var ki ciddiye alınacak birşey dahi değilken ne anlamlar çıkartmışssız yaw..Dini kurallar,dünya görüşünüz,hakaretler herşeyiyazmışsınız..biri size bu tarz bişey gösterdiğinde tüm dünya görüşünüzü,sayfalarca copy+paste yapın,hayatınızı umutlarınızı,ütopik dünyanızı falan hepsini yazın helal olsun dewam..Söylemek istediğim karikatür değil,o resmi koyana karşı manasız çırpınışlarınız.Yawbırakın herkesin inanışı,fikirleri kendine,başkalarının fikirlerini değiştirme çabası çok manasız hele ki böyle boş bi konuda.Bazı şeyleri gülüp geçebilmeliyiz diye düşünüyorum..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Never-More bunu yazdı:

hz.ebubekirdi heralde dinsiz bi adamla konuşmasında şöyle demişti :)

eğer din diye bişey yoksa benim kaybedeceğim bişey olmaz. peki ya varsa o zaman siz ne yapacaksınız ? :)

Alman filozof Kant'ın lafı o.

süpermiş resim :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ya görmüyormusunuz adam bi konu açıyor sonra kendisi bile cvp vermiyor.Ortalığı karıştırıp milleti lışkırtmak..Biz onun görüşlerine saygı duyarak cvp lar veriyoruz ama o bizim yazılarımıza cvp verme tenezüünü bile göstermiyor :)

ne uğraşıyorsunuz bırakın ateistse ateist satanistse satanist. Umarım inandığı değerler onu kurtarmaya yeter :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Birbirimizin degerlerine ve inanclarina saygi gostermezsek, dunya bize saygi gostermez.

Ben inanmiyorum,

Ama Islam ve inanislarina saygi gostermezsem biliyorumki kendi toplumumun dinini degil , degerlerini hice sayiyorum demektir.

simdiye kadar gelmis tum hukumetlerde ozellikle Akp'nin istedigi olusumdur bu. Buyuk ucurumlar yaratmak.

Bizde bunu cok cok abartiyoruz. kisacasi biz fitil bekleyen dinamitleriz.

Ve hepimiz o olusmus ucurumdan teker teker asagiya atliyoruz.

Karikatur cok manali. Bana Dagistanli bir musluman soylemisti.

Allah'tan yardim dilemeden once onlemini alacaksin, yoksa Allah'in gucune gidecektir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

7 sayfa post atmışsınız, konuyu açan adamın 2 cümlesi var?

Bu kadar gelmeyin yahu dengesizlerin oltasına.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:

Alman filozof Kant'ın lafı o.

süpermiş resim :)

hz.alinin sözü o

PanxeR bunu yazdı:

ölümden korkmuyorum ki sonrasını düşüneyim?

sen biraz birkaç saat düşünsen dinlerin insanları kontrol etmek için ortaya çıkartıldığını anlarsın ama işte zihniyet yok fikir yok napayım sizinle

kafana göre takıl ne diyim ?.

bu saatten sonra kimseye felsefe dersi verecek deilim cevapları bilinmeyen şeyler (niye geldik dünyaya gibi ) allah yarattı gibi kolay cevaplar ile kapatılır

ardından herşeye kılıf yapılır ,  sonra derler bilim çoğu şeyin cevabını bilmiyorr. bilmiyor bilmiyor ama zamanı gelicek cevapsız hiçbirşey kalmıycak

bilmiyor bilmiyor ama atmıyorda +  olmayan şeylere inanan umut bağlayan ben deilim. resimdeki gibi

sadece nın sonucunu görüyorsun daha ne istiosn?

al benden de o kadar "zamanı gelicek hiçbirşey cevapsız kalmayacak".

Toplam Hit: 19109 Toplam Mesaj: 110