Tarihdeki Devrimcilerin Ölüme Giderkenki Son Sözleri.
-
neyi devirmiş bu arkadaşlar.. Kamyonu mu?
-
hepsi çok güzel paylaştığın için teşekkürler.
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
“Varsa cesaretiniz, gelin!” (Sabahat Karataş, 16.04.1992 bu guzel a.m.k
bu lafa ,cevap dahada güzel oldu bence.1 gün sonra cesaretiniz varsa gelin dediği kişiler ( özel harekatçılar) onu mermi manyağı yaptı.
söylenen söz gerçeği yansıttığı zaman daha hoş oluyor.
“Biz buraya dönmeye değil ölmeye geldik!” (Mahir Çayan, 30.03.1972)
“Ben halkımın bağımsızlığı ve mutluluğu için şerefimle bir defa ölüyorum. Sizler bizi asanlar şerefsizliğinizle her gün öleceksiniz! Biz halkımızın hizmetindeyiz. Sizler Amerika’nın hizmetindesiniz... Yaşasın Devrimciler, Kahrolsun Faşizm..!” (Yusuf Aslan, 06.05.1972)
hani deniz gezmiş? o neden yok yoksa benmi göremedim?
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Durqrimast bunu yazdı:
“Varsa cesaretiniz, gelin!” (Sabahat Karataş, 16.04.1992 bu guzel a.m.k
bu lafa ,cevap dahada güzel oldu bence.1 gün sonra cesaretiniz varsa gelin dediği kişiler ( özel harekatçılar) onu mermi manyağı yaptı.
söylenen söz gerçeği yansıttığı zaman daha hoş oluyor.
“Biz buraya dönmeye değil ölmeye geldik!” (Mahir Çayan, 30.03.1972)
“Ben halkımın bağımsızlığı ve mutluluğu için şerefimle bir defa ölüyorum. Sizler bizi asanlar şerefsizliğinizle her gün öleceksiniz! Biz halkımızın hizmetindeyiz. Sizler Amerika’nın hizmetindesiniz... Yaşasın Devrimciler, Kahrolsun Faşizm..!” (Yusuf Aslan, 06.05.1972)
hani deniz gezmiş? o neden yok yoksa benmi göremedim?
-----------------------------ctrl+a ---> ctrl+f ---> Deniz Gezmis
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------asıl siz teslim olun lafını sibel yalçın isimli maşada söylemişti.
edit: mahir çayan ne devrimi yaptı?
her devrimci devrimmi yapıyor ? -
erkan07 bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------asıl siz teslim olun lafını sibel yalçın isimli maşada söylemişti.
her devrimci devrimmi yapıyor ?
devrimci olması için evet.Hep söylerim yine söylüyorum bu ülkede Atatürkten başka kimse devrim yapmadı.geçin bu devrimciyim ayaklarını. -
edit
-
Gayet hoş bir paylaşım, ona lafım yok.
Emme ve lâkin; neye göre devrimci bu gomünüzt abiler ? Dünya üzerinde "devrimci" sıfatını hakeden bi onlar mı var? Ha "bizim devrimci"ler ise sadece mevzu, o zaman "Türkiye'de ki Devrimcilerin bla bla bla" olması gerekir başlığın.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Gayet hoş bir paylaşım, ona lafım yok.
Emme ve lâkin; neye göre devrimci bu gomünüzt abiler ? Dünya üzerinde "devrimci" sıfatını hakeden bi onlar mı var? Ha "bizim devrimci"ler ise sadece mevzu, o zaman "Türkiye'de ki Devrimcilerin bla bla bla" olması gerekir başlığın.
sonucta hepsi tarihten. -
HolyReform bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
her devrimci devrimmi yapıyor ?
devrimci olması için evet.Hep söylerim yine söylüyorum bu ülkede Atatürkten başka kimse devrim yapmadı.geçin bu devrimciyim ayaklarını.
eger devrim yolunda öldüyse ne dicez biz bu adama ? bok yoluna gittimi ?!