Tarihdeki Devrimcilerin Ölüme Giderkenki Son Sözleri.
-
Yürü len ordan, zuhaha!
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------“Yaşasın Türkiye Halkının Bağımsızlığı! Yaşasın Marksizm-Leninizm’in Yüce İdeolojisi! Yaşasın Türk ve Kürt Halklarının Bağımsızlık Mücadelesi! Kahrolsun Emperyalizm!” (Deniz Gezmiş, 06.05.1972)
yürü len ordan zuahaha
-----------------------------
Juba haddini aştığının farkındamısın?+
Bi bildiğin varsa gel tartışalım seninle karşılıklı...
-
fatihack bunu yazdı:
davalarına katılırsınız veya katılmazsınız.sizin bileceğiniz iş.ama inandıkları şey uğruna öldükleri gerçeğini gözardı edemezsiniz.ve buna saygı duymalısınız.hanginiz veya hangimiz inandığımız şey uğruna ölüme gideriz ?
-----------------------------hoca işte böle düşünmüo Bu boş beleş yorum yapanlar illa onlar bi konu hakkında muhalefet olacaklar öle herkesten farklı görünecekler ki biz onları farklı insan olarak görelim gerçi amaçlarına ulaşıo onları bi insandan çok farklı görüoz
-
Nespace bunu yazdı:
Yürü len ordan, zuhaha!
la bi yürügit ! -
Juba bunu yazdı:
-----------------------------“Yaşasın Türkiye Halkının Bağımsızlığı! Yaşasın Marksizm-Leninizm’in Yüce İdeolojisi! Yaşasın Türk ve Kürt Halklarının Bağımsızlık Mücadelesi! Kahrolsun Emperyalizm!” (Deniz Gezmiş, 06.05.1972)
yürü len ordan zuahaha
merak etme hepsi alayına yürüdü bizde yürüyoz..! -
Razorback bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
yürü len ordan zuahaha
merak etme hepsi alayına yürüdü bizde yürüyoz..!
:) -
amerikan uşağı olmayan gerçek vatanseverleri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz ! süper sözler
-
Alayı bok yoluna gitmiş.Hani bişi yapmış olsalar içim yanmıcak.anca ülkede karşıt düşünceler çıkartıp insaların bolca öldürülmesini sağladılar.
devrim insaları ayıran bi unsurmudur ? devrim iyi bişiyse devler nie devrimcileri astı ?
yukardaki sorularıma cevap verirseniz hoşuma gider
bide son soru olarak atatürk ün kurduğu bi yönetim sistemini devrim size mi düşmüş ?
salak salak karşılık vermeyin bilmek istiyorum ikna edici cevaplar felan :)
-
emin ol şu anki sistem Atatürk'ün istediği sistem değil
-
VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------Alayı bok yoluna gitmiş.Hani bişi yapmış olsalar içim yanmıcak.anca ülkede karşıt düşünceler çıkartıp insaların bolca öldürülmesini sağladılar.
devrim insaları ayıran bi unsurmudur ? devrim iyi bişiyse devler nie devrimcileri astı ?
yukardaki sorularıma cevap verirseniz hoşuma gider
bide son soru olarak atatürk ün kurduğu bi yönetim sistemini devrim size mi düşmüş ?
salak salak karşılık vermeyin bilmek istiyorum ikna edici cevaplar felan :)
senin şu yaptıgında 1 gram insanlık yok bliormsn %1oo şerefsizlik. yalanmı biri bana yalan oldgunu sölesin ?