folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarihdeki Devrimcilerin Ölüme Giderkenki Son Sözleri.

Tarihdeki Devrimcilerin Ölüme Giderkenki Son Sözleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Siz öldükten sonra neden öldüğünüz bir anlamı yoktur.Hayatlarını adadıkları devrim bi bokvermemiş ekstradan canlarına mal olmuş.İyi olmuş.Boş beleş herifler.

Alıntı yapmazsanız baya bi sevinicem. 

Madem alntı istemiyorsun tartışmaya girmeyeceksin...Tartışmaya giriyorsan birşeyler biliyor ve Tartışmayı göze alıyorsun demekdir...

BEn seninle tartışmaya varım hadi bakalım..Söyleyeceklerime gelecek olursam;

hoca boş beleş işler diyorsun bir yandanda hayatlarını adadıkları devrim diyorsun...bir kere düşüncelerin kendi içinde çelişiyor...

Asıl boş beleş hayatı boş olan bir anlam taşımayan...sadece beyin sahibi fakat kullanmayı bilmeyen insanların yaşamıdır...

Her insan nasıl bir Tanrıya inanmak zorundaysa...Bir ideolojiye inanmakda zorunludur...İnsan bir ideolojiye inanmadan yapamaz...

Ve son olarak ben ve benim gibilerin savunduğu devrim boş bir iş değil...Bir daha boş iş vs. demezsen sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:

Mylitta bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    Mylitta bunu yazdı:
    bi paylasım yapalm dedik polemige girdiniz .
    işte bu yüzden tbt'de konu açarken 2 kere düşünüyorum ben..."Ya polemiğe girerlerse" diye...Sen dua et küfür saydırmadılar Deniz Gezmişe...Yusuf'a... Hüseyine...Sinana...İbo'ya...Kemale...vs.vs. yine senin konu iyi yırttı olum boşver :)
    sora eski Tbt dioruz kızıolar :)

af buyur ? :| eski tbt ?

enteresan :)

Üye Olduğu Tarih : 13 Nisan 2008 (Pazar) 10:46 
    Son giriş yaptığı Tarih :

6 Ekim 2008 (Pazartesi) 23:33 

ogünkü tbt yle bgn ki tbt aynı deil abi ne dersen de.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Hocalar isim vermiyorum ama kendini anlayan bi kaç kişi bu başlığı terketsin.Biz onların başlıklarına yazsak bile seviyeyi düşürmüyoruz hiç bi zaman.Beyenmiyosan yazma yorum arkadaş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:

Siz öldükten sonra neden öldüğünüz bir anlamı yoktur.Hayatlarını adadıkları devrim bi bokvermemiş ekstradan canlarına mal olmuş.İyi olmuş.Boş beleş herifler.

Alıntı yapmazsanız baya bi sevinicem.

Madem alntı istemiyorsun tartışmaya girmeyeceksin...Tartışmaya giriyorsan birşeyler biliyor ve Tartışmayı göze alıyorsun demekdir...

BEn seninle tartışmaya varım hadi bakalım..Söyleyeceklerime gelecek olursam;

hoca boş beleş işler diyorsun bir yandanda hayatlarını adadıkları devrim diyorsun...bir kere düşüncelerin kendi içinde çelişiyor...

Asıl boş beleş hayatı boş olan bir anlam taşımayan...sadece beyin sahibi fakat kullanmayı bilmeyen insanların yaşamıdır...

Her insan nasıl bir Tanrıya inanmak zorundaysa...Bir ideolojiye inanmakda zorunludur...İnsan bir ideolojiye inanmadan yapamaz...

Ve son olarak ben ve benim gibilerin savunduğu devrim boş bir iş değil...Bir daha boş iş vs. demezsen sevinirim.

Boş mu demişim özür dilerim

boktan işler olacaktı !

Hiç susmuyosunuz hep bişey bildiginizi sanıyosunuz oysa elde ettiğiniz bişey yok..Allahın marangozu bile kütüğe şekil veriyo siz ne bişeyi düzeltiyosunuz ne bir işe yarıyosunuz..laf laf laf Artık yeter hacım susun bi.En azından bana karşı susun diye alını yapmayın dedim.Her boka saygınız varya o notamı yok ?

+

devrimciyim diyenle ne tartışıcam.Sen tartışmanı her insan bir ideolojiye inanmak zorundadır diyenlerle yap.Yıllarca sizi devrimle diğer tarafı vatan millet diye doldurdular sonra provakatif elemanlara zemin hazırldınız şimdi birbirinizi sikiyosunuz her 1 mayıs. Eşitlik tek yürek falan filan diyosunuz ama ben ülkücüyüm desem bana karşı tavır almayacakmısın ?

Alacaksın ..

Hani dedinya ideoloji benimsenmeli falan sana zıt ideoloji benimsesek düşman gözüyle bakıcan benimsemesek zorunlusun dicen senin yolundan başka yok yokmu hacı ?

zart zurna biz bu tartışmalara lise sıralarında doyduk ve emin ol abi dediklerinden öğrendikleri 5 laftan fazlası yok.. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Razorback bunu yazdı:
    Hocalar isim vermiyorum ama kendini anlayan bi kaç kişi bu başlığı terketsin.Biz onların başlıklarına yazsak bile seviyeyi düşürmüyoruz hiç bi zaman.Beyenmiyosan yazma yorum arkadaş.
    evet cümle gayet açık :)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:

boktan işler olacaktı !

Hiç susmuyosunuz hep bişey bildiginizi sanıyosunuz oysa elde ettiğiniz bişey yok..Allahın marangozu bile kütüğe şekil veriyo siz ne bişeyi düzeltiyosunuz ne bir işe yarıyosunuz..laf laf laf Artık yeter hacım susun bi.En azından bana karşı susun diye alını yapmayın dedim.Her boka saygınız varya o notamı yok ?

+

devrimciyim diyenle ne tartışıcam.Sen tartışmanı her insan bir ideolojiye inanmak zorundadır diyenlerle yap.Yıllarca sizi devrimle diğer tarafı vatan millet diye doldurdular sonra provakatif elemanlara zemin hazırldınız şimdi birbirinizi sikiyosunuz her 1 mayıs. Eşitlik tek yürek falan filan diyosunuz ama ben ülkücüyüm desem bana karşı tavır almayacakmısın ?

Alacaksın ..

Hani dedinya ideoloji benimsenmeli falan sana zıt ideoloji benimsesek düşman gözüyle bakıcan benimsemesek zorunlusun dicen senin yolundan başka yok yokmu hacı ?

zart zurna biz bu tartışmalara lise sıralarında doyduk ve emin ol abi dediklerinden öğrendikleri 5 laftan fazlası yok.. 

Sen bence bu topic'i terk et...

Ben lordvader89:

2003 senesinden beri tahribat.com'da üyeyim...

Arkadaşlarımın çoğu nazist...Arkadaşlarımın bir çoğu ülkücü,Bir çoğu milliyetçi,bir çoğu şeriat yanlısı...

Bana bugüne kadar bunu söyleyen tek kişi sensin...Benden sana tavsiye;

Git başkalarına bu şekilde ithamlarda bulun...Biz devrimciler Arkadaşlarımızı ideolojimize göre seçmeyiz!!!

Bizler insanı insan olduğu için severiz ben bu tür ithamları kabul etmiyorum...Benim profilime gir yorum yapanlara bak..Ardından onların profillerine bak ve ideolojilerini gör...Sonra yüzün kızaracak ama sen yine de kendini haklı sanacaksın...

+

Senin bir devrimciyle tartışma kapasiten yok bence...Çünkü gel tartışalım dedim hiç oralı olmadın..Bakdın olmayacak bok atmaya başladın...Ayıp yaptığın bunu bilesin.

+

Bizler susmayız..Çünkü bizler kendimizi anlatmaya,bilgilendirmeye adadık...sen ve senin gibiler gibi milleti birşeylerden soğutmuyoruz...İnsan bir şeyi tatlı dille anlatırsa başarılı olur...Bizler çok şey biliyoruz demiyorum ama bildiğimiz az da olsa fikirleri paylaşıyoruz insanlara anlatıyoruz..

Bugün bir devrimci Hitlerin "KAVGAM" adlı kitabını okuyor...Ama ben diğer ideolojik görüşlerdeki insanların ÇOĞUNUN "che'nin bolivya günlüğünü" okuduğunu görmedim..

son olarak;

Bizler susmayacağız hoca...Susturacakda buyursun gelsin konuşsun sustursun...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:

boktan işler olacaktı !

+

Alacaksın ..

Sen bence bu topic'i terk et...

Ben lordvader89:

2003 senesinden beri tahribat.com'da üyeyim...

Arkadaşlarımın çoğu nazist...Arkadaşlarımın bir çoğu ülkücü,Bir çoğu milliyetçi,bir çoğu şeriat yanlısı...

Bana bugüne kadar bunu söyleyen tek kişi sensin...Benden sana tavsiye;

Git başkalarına bu şekilde ithamlarda bulun...Biz devrimciler Arkadaşlarımızı ideolojimize göre seçmeyiz!!!

Bizler insanı insan olduğu için severiz ben bu tür ithamları kabul etmiyorum...Benim profilime gir yorum yapanlara bak..Ardından onların profillerine bak ve ideolojilerini gör...Sonra yüzün kızaracak ama sen yine de kendini haklı sanacaksın...

+

Senin bir devrimciyle tartışma kapasiten yok bence...Çünkü gel tartışalım dedim hiç oralı olmadın..Bakdın olmayacak bok atmaya başladın...Ayıp yaptığın bunu bilesin.

+

Bizler susmayız..Çünkü bizler kendimizi anlatmaya,bilgilendirmeye adadık...sen ve senin gibiler gibi milleti birşeylerden soğutmuyoruz...İnsan bir şeyi tatlı dille anlatırsa başarılı olur...Bizler çok şey biliyoruz demiyorum ama bildiğimiz az da olsa fikirleri paylaşıyoruz insanlara anlatıyoruz..

Bugün bir devrimci Hitlerin "KAVGAM" adlı kitabını okuyor...Ama ben diğer ideolojik görüşlerdeki insanların ÇOĞUNUN "che'nin bolivya günlüğünü" okuduğunu görmedim..

son olarak;

Bizler susmayacağız hoca...Susturacakda buyursun gelsin konuşsun sustursun...

Ben sana arkadaş seçiyorsun demedim ideolojinin mensupları böyledir..Benim tartışmak istememem duyduklarımın aynı olması ve artık sıkılmam çok şükür çekinmemiz korkumuz yok .

Şimdi devrimci kimliği altında yapılanları söylerim ama onlar devrimci değil deyip işin içinden çıkacaksın..

Kimse kavun değil hacım kıçını koklayıp anlayasın ne benim korkup korkmadığımı nede kapasitemi yazdıgım 2 posttan anlayamazsın + devrimciyle tartışma kapasiten yok derken devrimciyi neden ayrı bir yere koyuyorsun anlamadım.

2003 yılından beri tahribat üyesi olman beni tınlamaz kardeşim nice 2023 lere demekten başka birşey yapamıcam.Lütfen bitsin bu gereksiz tartışma .Ama illaki ben tartışıcam ben devrimciyim ben susman diyorsan özelden at adresini konuş birde seni dinleyelim sen neyi savunuyorsun öğrenelim.

devrimci tek geçiyo ama gördüklerimin hepsi farklı (: 

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    gençlik.. Zikerler.. Kalp kırmayın ölmüş gitmiş elemanlar için

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 9102 Toplam Mesaj: 79