folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarihdeki Devrimcilerin Ölüme Giderkenki Son Sözleri.

Tarihdeki Devrimcilerin Ölüme Giderkenki Son Sözleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Kendi adıma konuşuyorum.Maoist devrimciyim.Türkiye cumhuriyetinde temel 2 kavim kürt ve türk kavmi yaşamaktadır bunu kimse inkar etmesin.Ben okudğum ettiğim kadarıyla enternasyonal devrim görüşlü insanların;deniz gezmiş mesela,Atatürke vefa borcu olarak misaki milli sınırları içersinde sorunsuz kavgasız gürültüsüz huzur dolu kendi yağında kavrulan ,kimseye minnet borcu olmayan pis para ilişkileri olmayan,insanların bi nebze olsa özgürce soluk alabildikleri bi ülke yaratmak olduğunu düşünüyorum.Lütfen deniz gezmişin babasına yazdığı mektubu okuyun odamda posteri vardır.Dışarıya çıkmadan önce bi süre bakarım beslenirim farkında olurum bazı şeylerin sonra adımımı atarım dışarı.Pkk dediğiniz örgüt batıdan kapitalist devletlerden beslenen ve öldürerek bi yere varabilceğini sanan bi oluşum.Irakta dibinde amerika eziyet ediyor masum halka ve amerikan güçlerine misilleme yapılmıyor.Bunun devrimci düşüncenin ve mücadele ruhunun yapısına raconuna ters olduğunu düşünüyorum arkadaşlar.Maoist bi örgüt olduklarını düşünüyorlar ama türk kelimesi geçince bu örgüt sempatizanları ve örgüttekiler,küplere biniyorlar.Bu maoizm değil doğrudan doğruya milliyetçiliktir.Dağdaki zavallı cahil eğitimsiz insanların kanına girip vaatler vererek onları ölüme gönderen,örgüte ait bir mermiden dahi daha değersiz oduklarını anlayamayan bu insanlara çok acıyorum.Onları öldürmek yerine onları sindirmek yerine onları karşına alıp adam yerine koymayı,bak bu doğrudur bu yannıştır diyip bazı şeyleri izah etmeyi tercih ederim.İster sağcı olun ister solcu çok mühim değil,insanları yaşatınki onlarda sizi yaşatsın.........sağlıcakla..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Razorback bunu yazdı:
    -----------------------------
    Juba bunu yazdı:

“Yaşasın Türkiye Halkının Bağımsızlığı! Yaşasın Marksizm-Leninizm’in Yüce İdeolojisi! Yaşasın Türk ve Kürt Halklarının Bağımsızlık Mücadelesi! Kahrolsun Emperyalizm!” (Deniz Gezmiş, 06.05.1972)

yürü len ordan zuahaha

merak etme hepsi alayına yürüdü bizde yürüyoz..!
    sonuç varmı onu söyle... yok ... sus o zaman

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Juba bunu yazdı:
    Juba sonuç insanın yüreğindedir...

Marifet bir şeylere baş koyabilmek,gönül verebilmekdedir...Marifet yan gelip yatmak Ülke geleceğini kaderine bırakmak ve olan biteni seyretmek değildir...Onlar en azından bir davaya gönül verdiler...Sessiz kalmadılar...Uyandırdılar milleti..

He sen diyosan ki marifet yan gelip yatmak ve yiyip içip yaşamak en iyisi diyosan eyvallah ona diyeceğim yok...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

öyle birşey ima etmeye çalışmıyorum .

bi davaya baş koyuyorsan (benim düşünceme göre) sonuca gitmek o ideolojiyi savunmaktan daha önemlidir.

tabiki bunu derkende hiç savunmadan sonuca gidelim demekte istemiyorum yanlış anlaşılmasın .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Juba bunu yazdı:

öyle birşey ima etmeye çalışmıyorum .

bi davaya baş koyuyorsan (benim düşünceme göre) sonuca gitmek o ideolojiyi savunmaktan daha önemlidir.

tabiki bunu derkende hiç savunmadan sonuca gidelim demekte istemiyorum yanlış anlaşılmasın .

Sonuca gitmekdir önemli olan evet...Ama bir davaya sıkı sıkıya bağlanmazsan...Davanı anlatmazsan...Davanı hissetmezsen..Davanı yaşamazsan...Sadece iş olsun diye,Birilerinin ayağı kaysın diye vs. bir ideolojiyi savunursan olmaz...

Misal Deniz Gezmiş;

Sonuna kadar Türk gencine devrimi anlatmasaydı...Üniversite işgalleri yapmasaydı...İstanbuldan Anıtkabire çıplak ayak yürümeseydi(lerdi) kimse onu ve dava arkadaşlarını anlatmazdı...Kitaplarda anlatılmazdı...

diyeceğim şu ki;

En önemli şey işini,davanı,ideolojini vs. benimsemek...ona gönül vermekdir...Sonuç ne olursa olsun günün birinde anıldığın zaman "Falanca şu ideoloji için ne çok uğraşmışdı" denilmesi benim hoşuma gider şahsen...En azından rahat uyurum mezarda...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Juba bunu yazd
    Razorback bunu yazdı:
    Juba bunu yazdı:

“Yaşasın Türkiye Halkının Bağımsızlığı! Yaşasın Marksizm-Leninizm’in Yüce İdeolojisi! Yaşasın Türk ve Kürt Halklarının Bağımsızlık Mücadelesi! Kahrolsun Emperyalizm!” (Deniz Gezmiş, 06.05.1972)

yürü len ordan zuahaha

merak etme hepsi alayına yürüdü bizde yürüyoz..!
    Kelimelerini mizacını seçerken dikkatli ol o dikkatını toplattırırım sana.Ne susçam arkadaş,sen kim oluyon bana SUs mus emir yağdırıyon!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    NowalgiN bunu yazdı:

HolyReform bunu yazdı:

asıl siz teslim olun lafını sibel yalçın isimli maşada söylemişti.

edit: mahir çayan ne devrimi yaptı?

maşa sensin!

Düzen maşası...

Ayrıca boşuna uğraşma  o burjuva yaşantınızla göremezsiniz kimin ne devrimi yaptığını

-----------------------------,

bana bak bilader.sibel yalçın maşanın önde gidenidir evet.bi yaz araştıır bakalım.sisteme kzııp yine kendisi gibi halktan olan ve ay sonunu getiremmeyen polisleri öldürdü.düşüncesinin aq

hem Atatürk devrime kadar halkla beraber savaştı.bu sibel yalçın gibilere öl emri verenler avrupa yaşıyor.farkı anla.devrimcilik nağaraları atmaya devam et.

deniz gezmişi bende severim.son nefesine kadar bağımsız türkiye yaşasın kürt türk kardeşliği diyerek öldü.6. filo ülkemize topu tüfeğiyle girdiğinde Mustafa Kemal yürüyüşü düzenledi.ama adam öldürmedi.mahir çayan ise onun aksine takır takır adam öldürdü.bi bokmu değişti?Atatürkün istediği sistem bu falanda demedim zaten.Sadece bu ülkede ondan başkası devrim yapmadı.hadi göster bakalım yapanı.senin yaşamını benimkinden farklı kılan ne de burjuva yaşantısı olmuş benim yaşantım?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    "Bir matematikçi sanmaz fakat bilir.İnandırmaya çalısmaz çünkü ispat eder.Güveninizi beklemez.Belki dikkat etmenizi ister." HaYVaN :p
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı:

Alayı bok yoluna gitmiş.Hani bişi yapmış olsalar içim yanmıcak.anca ülkede karşıt düşünceler çıkartıp insaların bolca öldürülmesini sağladılar.

devrim insaları ayıran bi unsurmudur ? devrim iyi bişiyse devler nie devrimcileri astı ?   

yukardaki sorularıma cevap verirseniz  hoşuma gider

bide son soru olarak atatürk ün kurduğu bi yönetim sistemini devrim size mi düşmüş ?

salak salak karşılık vermeyin bilmek istiyorum ikna edici cevaplar felan :)

Bok YoLuna Ha :S Yazık ! Bence Sen Tarihten Habersizsin. İnsanLarı BoLca öLdüren Demişsin. İnsanLarın 68 Kuşağında öLdürüLmeLerine Sebep OLan SoL KEsimin Karşısına Sağ Kesim Diye ÇıkartıLanLardı. SüLeyman DemireL BunLArın eLine siLah Verip ÖrgütLeyip Ve Eğitip (!) BoLca İnsan öLdürüLmesine Sebep oLmuştur.70-71 DeğiL Ama 68 Kuşağındaki Deniz'Lere Saygı Duymak Lazım.

+ bide son soru olarak atatürk ün kurduğu bi yönetim sistemini devrim size mi düşmüş ?

Atatürk'ün Kurduğu Yönetim Sistemi Demişsin. Türkiye'nin HaLi Ortadadır. Kimin eLinde Nereye Gittiği De BeLLidir.

Son Söz oLarak Bazı ŞeyLEr Hakkında BiLgi Sahibi oLmak İçin Okumak Lazım Derim. Sana Tavsiyem HULKİ CEVİZOĞLU'nun Kod Adı:68 AdLı Kitabını Okuman. O Zaman Göreceksin Yönetim Dediğin ŞEyi KimLEr NasıL oLuşturup Yönetiyor.  

Si Ya ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Siz öldükten sonra neden öldüğünüz bir anlamı yoktur.Hayatlarını adadıkları devrim bi bokvermemiş ekstradan canlarına mal olmuş.İyi olmuş.Boş beleş herifler.

Alıntı yapmazsanız baya bi sevinicem. 

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 9108 Toplam Mesaj: 79