folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarihten Hazır Cevaplar

Tarihten Hazır Cevaplar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    süper yazılar:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bak bu konu silinecek demedi deme

daha önce 6 kez acıldıgına ben kendim şahidim 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

bak bu konu silinecek demedi deme

daha önce 6 kez acıldıgına ben kendim şahidim

Kardeş diğer konulardaki hazır cevaplar buradakilerle birebir değil sanırım bazıları aynı olabilir ama hepsi aynı değildir.

Ama herkes konudan çok memnun, silinceğini sanmam.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    ben bilmem rene bilir

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    bazıları asparagas hepsine inanmayın

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bİ ekte benden...

BEN VERİRİM

Platon birgün yolda yürüken dar bir sokağa girer. Tam o sırada da karşıdan şehrin önde gelenlerinden, koca göbekli, yalpayalarak yürüyen bir burjuva gelmektedir. Yol okadar dardırki karşı karşıya geldiklerinde ikisinden biri yan dönmeden geçilmesi imkansızdır. Bunu farkeden burjuva şöyle der:

"-Seviyesi benden çok daha düşük olan bir köleye asla yol veremem."

Platonun cevabı gecikmez:

"-Ben veririm." 

der ve yan dönerek yol verir...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    mescarine bunu yazdı:

Bİ ekte benden...

BEN VERİRİM

Platon birgün yolda yürüken dar bir sokağa girer. Tam o sırada da karşıdan şehrin önde gelenlerinden, koca göbekli, yalpayalarak yürüyen bir burjuva gelmektedir. Yol okadar dardırki karşı karşıya geldiklerinde ikisinden biri yan dönmeden geçilmesi imkansızdır. Bunu farkeden burjuva şöyle der:

"-Seviyesi benden çok daha düşük olan bir köleye asla yol veremem."

Platonun cevabı gecikmez:

"-Ben veririm."

der ve yan dönerek yol verir...

Yanlış yazmışsın .

1) O zaman burjuva yoktu , bahsettiğin kişi aristokrat piçin teki .
    2) Yol veren Platon değil Sinoplu Diyojen .

Düzeltme yaptım sadece , kötü bir niyetim yok ;) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

melechesh bunu yazdı:
    ozamanlarda ki büyüklerimizle şimdiki büyüklerimizi kıyaslayınca cok komik bir manzara ortaya cıkıyor .günümüzde böle hazır cevap ve akıllı olan devlet büyükleri kactane var acaba parmak sayısını gecmez..herneyse...paylaşım için saol  hepsi birbirinden güzeldi..
    -------------------------

temelde doğru ama birazda hatalı konuşumuşun ozamanki büyükler tamamda zaten büyük olmak için öle olmak lazım yani günümüzde pekte büyükler yönetmiyor bizi malesef

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EnT_X bunu yazdı:
    2 günde 1 egolarınızı pompalamasınız olmaz zaten Aman ha aman haaaaaaaa
    gerçek tarihi kişiliğimizi anlatmak ego tatminiyse ok ama yok sen ben limizden uzaklaşalım zihniyetindeysen saçmalıklarını millete yansıtma

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

su olay cok etkiledi hem bunu bir daha okutayim. hemde basligi yukarilara  tasiyim..

NE İŞİ VARMIŞ
    Cumhuriyet'in ilanından sonra, İstanbul’da bir resepsiyon verilir.Tüm dünya ülkelerinin elcileri ve ataşeleri de davet edilir. Davet güzel bir şekilde devam etmektedir, fakat İngiliz ataşesi olan Binbaşının bakışları Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir.
    Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der:
    - Paşam; kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal'in Çanakkale’de babasını öldürdüğünü söyledi.
    Bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der:
    - GİT SOR BAKALIM BABASININ ÇANAKKALE'DE NE İŞİ VARMIŞ ? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4388 Toplam Mesaj: 38