Tarihten Hazır Cevaplar
-
süper yazılar:D
-
bak bu konu silinecek demedi deme
daha önce 6 kez acıldıgına ben kendim şahidim
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bak bu konu silinecek demedi deme
daha önce 6 kez acıldıgına ben kendim şahidim
-----------------------------Kardeş diğer konulardaki hazır cevaplar buradakilerle birebir değil sanırım bazıları aynı olabilir ama hepsi aynı değildir.
Ama herkes konudan çok memnun, silinceğini sanmam.
-
ben bilmem rene bilir
-
bazıları asparagas hepsine inanmayın
-
Bİ ekte benden...
BEN VERİRİM
Platon birgün yolda yürüken dar bir sokağa girer. Tam o sırada da karşıdan şehrin önde gelenlerinden, koca göbekli, yalpayalarak yürüyen bir burjuva gelmektedir. Yol okadar dardırki karşı karşıya geldiklerinde ikisinden biri yan dönmeden geçilmesi imkansızdır. Bunu farkeden burjuva şöyle der:
"-Seviyesi benden çok daha düşük olan bir köleye asla yol veremem."
Platonun cevabı gecikmez:
"-Ben veririm."
der ve yan dönerek yol verir...
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Bİ ekte benden...
BEN VERİRİM
Platon birgün yolda yürüken dar bir sokağa girer. Tam o sırada da karşıdan şehrin önde gelenlerinden, koca göbekli, yalpayalarak yürüyen bir burjuva gelmektedir. Yol okadar dardırki karşı karşıya geldiklerinde ikisinden biri yan dönmeden geçilmesi imkansızdır. Bunu farkeden burjuva şöyle der:
"-Seviyesi benden çok daha düşük olan bir köleye asla yol veremem."
Platonun cevabı gecikmez:
"-Ben veririm."
der ve yan dönerek yol verir...
-----------------------------Yanlış yazmışsın .
1) O zaman burjuva yoktu , bahsettiğin kişi aristokrat piçin teki .
2) Yol veren Platon değil Sinoplu Diyojen .Düzeltme yaptım sadece , kötü bir niyetim yok ;)
-
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------
ozamanlarda ki büyüklerimizle şimdiki büyüklerimizi kıyaslayınca cok komik bir manzara ortaya cıkıyor .günümüzde böle hazır cevap ve akıllı olan devlet büyükleri kactane var acaba parmak sayısını gecmez..herneyse...paylaşım için saol hepsi birbirinden güzeldi..
-------------------------temelde doğru ama birazda hatalı konuşumuşun ozamanki büyükler tamamda zaten büyük olmak için öle olmak lazım yani günümüzde pekte büyükler yönetmiyor bizi malesef
-
EnT_X bunu yazdı:
2 günde 1 egolarınızı pompalamasınız olmaz zaten Aman ha aman haaaaaaaa
gerçek tarihi kişiliğimizi anlatmak ego tatminiyse ok ama yok sen ben limizden uzaklaşalım zihniyetindeysen saçmalıklarını millete yansıtma -
su olay cok etkiledi hem bunu bir daha okutayim. hemde basligi yukarilara tasiyim..
NE İŞİ VARMIŞ
Cumhuriyet'in ilanından sonra, İstanbul’da bir resepsiyon verilir.Tüm dünya ülkelerinin elcileri ve ataşeleri de davet edilir. Davet güzel bir şekilde devam etmektedir, fakat İngiliz ataşesi olan Binbaşının bakışları Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir.
Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der:
- Paşam; kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal'in Çanakkale’de babasını öldürdüğünü söyledi.
Bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der:
- GİT SOR BAKALIM BABASININ ÇANAKKALE'DE NE İŞİ VARMIŞ ?