Tarikat İzmir Buluşması (25 Haziran)
-
Hocalar ben ve Real Kurd bi aksilik olmazsa pazartesi izmirde olacağız. Gelmişken izmirli kardeşlerimizide görelim dedik. Epey oldu izmir bulusması yapılmayalı bi grup yaparız artık :)
Gelenler:
EmiRReiS
Real Kurd
Efsun
Nickimyok
Athzai Khaine
Deli Coban
-
tabi tabi yapacaz içkinin dibine vurucaz :D saat falan kararlaştırın bize her dakika uygun, kürdoyla reis bende kalacaklar siz saat sçein biz orda olalım :D
------------
MİDYE + BİRA dediniz Öle olsun Sizi kırmayız =) SAAT: 18:00 Alsancak İSKELE
Gelicekler Olanlar:
EmiRReiS
Real Kurd
Efsun
Nickimyok
Athzai Khaine
Deli Coban
C0der
Bokee
Dragomilow
Wast
Freak
Amele_2
Tuncaxxx
Stifler
----------------
Bu mesaj üstünden güncel tutulucak konu takip için bu mesaja bakarsınız, iletişim için pm atın, yeni gelecek olanlara kapımız açıktır,
-
-
nickimyok'u unutun, gelmez o ;P Donanımcıya güven olmaz :)
-
walla bu ekz gelio , gelmesse askere gitmeden selasını veririm walla :D
-
Toplantı izmirin neresinde oluyor neler yapılcak? bi zahmet benim ismimide yazın bende gelebilirim ;)... tarikattan elemanları bizde görelim... :D
-
olum niksiz araba getircek çok kişi olmasaydık :D
-
oglum niksiz 9 da gelip 10 a dogru gitcem dedi, takılırz işte o saatte kadar zaten sonra içeriz falan :D içki ortamını nasıl şey etcez :S herkes gelir mi :S
-
anaa ne güzel biz de o gün istanbul ve çevresindeki müridlerlen adada olacaz. laptop filan getirip canlı yayın mı yapsak :D
bol bol foto çekilin :)
-
Buluşma nerde olacak neler yapılacak,duruma göre gelmeyi düşünebilirim.Yoksa bu sıcakta jenna jameson gelse çekilmez aq :D evde gölgede zor duruom bide güneşte dışarda sanmam :/
-
ev ahalisi ile çalışmalarım sürmekte. 17 yaşımıza geldik bir kaç ay sonra 18e basacaz hala bebek gibiyiz hala bebek gibiyiz amk :S neymiş tahribat tehlikeli siteymiş, neymiş tanımadığın adamlarla ne yapacanmış, neymiş para yokmuş!
parayı bu gün bulacam, başbakanı ikna ettim :) kaldı reis-i bizim ev. bugün kesin sonuç çıkaracam.