Tarikat İzmir Buluşması (25 Haziran)
-
Ya bugün olsun işte saat şu anda 11:13 saat 14:00-15:00 arası buluşalım konak pierin önünde.Ne dersiniz?
-
yok aga benim az bi isim var daha var sonra cesmeye kaciyorum
gelen olursa orda gorusuruz. tabi orda net bulabilirmiyim bilmiyorum :)
-
ya o değğilde yarın saat 6 da nerde buluışcaz aq?=
-
Ya pierin önü olsun :/ daha ortada kalıyo pier,passaportun oraya benim pek işim düşmedii için
o tarafları bilmiyom. -
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Ya pierin önü olsun :/ daha ortada kalıyo pier,passaportun oraya benim pek işim düşmedii için
o tarafları bilmiyom.
-----------------------------sen pierin oraya git, sonra alsancağa doğru kenardan yürü mutlaka bulursun ;)
ama bence pasaportta nerde buluşcaz aq? pasaport limanındamı?
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------sen pierin oraya git, sonra alsancağa doğru kenardan yürü mutlaka bulursun ;)
ama bence pasaportta nerde buluşcaz aq? pasaport limanındamı?
-----------------------------
Biliom kıyıdan gidiliyo,direk pasaportada otobüs varda kaç gidiyo bilmiyom :D ben kıyıdan kıyıdan gelirim :P limanda buluşalım o zmn ya,yada o ortada meydanda :D kaıt açarız tahribat.com diye :D
-
işte 18:30 da alsancak iskelesinin önünde buluşalım daha iyi hem daha kıyak alsancak..konak vs. pasaport tarafları da olaiblir ama alsancak iskele daha güzel gibime geliyor..
-
ilk sayfada da yazdığım gibi hala gelişim kesin değil. onay çıkarsa zaten yarın uçakla gönderecekler. her halukarda bu yaz izmirde 1 hafta kalacam ama tek ümidim yarına kadar orda olmak :S
-
Arkadaşlar saat belli yapacağımız olaylar bellide yalnız sadece buluşacağımız yer belli değil, ya pasaport iskele yada alsancak iskele hangisi olacak?
-
ya neresiolursa olsun , hala param yok :S şansa bak a.q :D google gene geç kaldı :S yarın mı buluşsak :S