Tarikat İzmir Buluşması (25 Haziran)
-
şu saati kesinleştirek yaw 6 gibi buluşak anca toparlanırız sora ufaktan başkarız içmeye...
kordon da züper olur, hayat da bize güzel zaten a.q :)
-
pazartesi günü forum kapansın :)
kimse olmucak böle giderse.
-
tamam menümüz midye + bira o zaman Midyeciden 1 tepsi kapatırız orası kolay sonra gelelim saatimize, ortalama 6 da buluşuruz yada 6:30 diyelim ona biz alsancakta yada pasaportta buluşalım yeri karar werin.
-
kemal abi araba işi yatcak çnkü ben pzr izmirdeyim kuzenin doum günü var pzrtesi orda olucam ama dönüşte senle cıstak cıstak döneriz:D
tunca iti haber vermicem tabi köye gidiodun hani yarın yaraam konuşturma beni burda
tbkide kürdo için ordayız bide emiri görmk için:D -
Beyler pasaport civarlarında buluşalım,ama saat 18:30 diyosunuz akşamüstü?Yoksa sabah 6:30mu aq adam gibi saat belirtin.Sabah çok erken akşamüstüde çok geç,ordan eve dönene kadar 12yi geçer saat aq :D öğleden sora saat 14:30-15:00 gibi başlasa daha ii olmazmı sizcede?Eer bu saatlerler esnasında olursa bende varım =) hem o saatlerde orda içersek ii çarpar :D lan 16,5tan 17yiz daha aq evdekiler fln laf ediyo sora hem :/
-
pazartesi bulusmamı olur amq :S
-
pazartesi akşam 18:00 da bulusuyoruz en geç 18:30. Zaten bir sahil yapacağımız için gelen görür bizi. Çalışanlar içinde sorun olacağını sanmıyorum akşam buluşuyoruz.
Not: Eve gitmek yok sahilde sabahlayacağız...
-
reis sabahlamayımayız yada siz sabahlarsınız ben kalmam :D benim eve dönmem lazım er yada geç =)
-
iyi olur tamda işte 18:00 da çıkıyoruz iş yeride alsancakta :D, süper olur buluşur takılırız...
-
yapıştırın oraya stiffler de geliyo ;)
Toplam Hit: 10107 Toplam Mesaj: 108