Tarikat İzmir Buluşması (25 Haziran)
-
boncuklu tabanca koleksiyonumla sapanımı koyarım böyle bi pardesünün içinde tararım konak meydanını layn daılın törörüstüm ben ;D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------do you iş? a.q
sen yatan adamsın o saat sana uygun ben çalışan adamaın napcam dükkanı kapatıp oraya mı gelcem?
sabaha kadar takılırız mak en azından 3 e kadar sonra efsuna gider kürdoya çakarız .D
-----------------------------Abi bana kalsa oraya şimdiden kamp kurar beklerim,sorun deilde aq gece 8den önce evde olmam gerekir yoksa otobüsler balkabaına dönüşüyo :/ =) peder zaten söyleniyo tanımadıın herifler fln die.Geç saatte zor olur.Neyse saat kararlaştırılmış.Gelip saatlerce oturamamda şöle bi tanışma kaynaşma belki :P :D
-
İçki ortamı olur yada olmaz öle ayrımcılık yapmıyoruz isteyen içer ,isteyen içmez o konuda rahat olun arkadaşlar... hatırlatmak istdim belki alkol war diye gelmeyenler falan olur.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------do you iş? a.q
sen yatan adamsın o saat sana uygun ben çalışan adamaın napcam dükkanı kapatıp oraya mı gelcem?
sabaha kadar takılırız mak en azından 3 e kadar sonra efsuna gider kürdoya çakarız .D
-----------------------------Abi bana kalsa oraya şimdiden kamp kurar beklerim,sorun deilde aq gece 8den önce evde olmam gerekir yoksa otobüsler balkabaına dönüşüyo :/ =) peder zaten söyleniyo tanımadıın herifler fln die.Geç saatte zor olur.Neyse saat kararlaştırılmış.Gelip saatlerce oturamamda şöle bi tanışma kaynaşma belki :P :D
-----------------------------nerde oturuyon la sen?
erenler kale fln mı?
-
amele_2 bunu yazdı:
erenler kale fln mı?
-----------------------------Yok abi Buca :D ama geçen gün otobüsle çankayadan eve döniyim dedim,bi bindim 2 saat sürdü abartısız :/ yollar kazıldıı için bayaa uzadı yani eve dönüş.Ama büyük ihtimal gelir bi bakarım yinede,İzmirde buluşma oluyo sonuçta =) eer gelicek olursam saat 5te orda olurum,
-
wasd bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
erenler kale fln mı?
-----------------------------Yok abi Buca :D ama geçen gün otobüsle çankayadan eve döniyim dedim,bi bindim 2 saat sürdü abartısız :/ yollar kazıldıı için bayaa uzadı yani eve dönüş.Ama büyük ihtimal gelir bi bakarım yinede,İzmirde buluşma oluyo sonuçta =) eer gelicek olursam saat 5te orda olurum,
bucanın neresinde la? ben şirinyerdeyim aq neresindesin bucanın
-
amk üniler bitti memlekete geldik bulusma yapıonuz :|
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------bucanın neresinde la? ben şirinyerdeyim aq neresindesin bucanın
-----------------------------Abi bak heykele gelirken ihtiyari durak diye bilinen bi yer var[hani evka1 dolmuşları o köşeden yukarı dönüyo] o yukarı giden sokaktayım :D sen şirinyerde nerdesin?Yoksa biz kardeşmiyiz =)
-
bırakın şirinyeri bucayıda gelin a.ko işte :S ben sınav için son hazırlıkları yapayım :D
-
olum şunu pazar yapsaydınız ya bende gelmeye çalışırdım a.q inşallah işleri yoluna girerde bende gelebilirim