folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder TASARIMCIYIM DIYEN BAZILARININ GERCEK YUZLERI....

TASARIMCIYIM DIYEN BAZILARININ GERCEK YUZLERI....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Sayın ağrı dağından wirelessle bağlanan,
    96 Da 100Mbit Bağlantıyla milleti hackleyen, ilk okulçağında ağrıdaki ilkokuluna altında son model bmwyle giden, paraya para değil elimin kiri diyen, cep telefonu olan, ağrıdaki billboardlara, gökdelenlere tasarım yapan, purodan vurgunu koyan, mazotculuğa yıllarını vermiş arkadaşım özürdilerim biz haksızız.

gaipten görüntüler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

PyThOoN bunu yazdı:

yukardaki çalışmamda 10 milyona yakın poligon var. Umarım doğuhan ve diğerleri göt olmuştur yeterince.

:):):))::))))))))))))))))):):):)):):):):)):))))))

ben buna sadece gülerim....................................... bence sen kendi kıçındaki b*ku temizle....

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ya zaten biliyodum böyle bi bokluk olduğunu wallahi bak ulan senin iq 153 madem yakalanacağını niye hesaba katmadın ozaman :DD (bide adam einsteini geçti bu arada)

3d modelmiş sen götünü parçalasan o modeldeki küçük bi kutuyu ancak çizersin dallama

96dan beri kullanıyomuş nickini ozamanlar sorsam sana internet ney diye "Yenir mi ?" diye sorarsın sen ağrıda

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek
    koçum hakaret sınırını aşmaya başladınız ama....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

lan senin yaptığına hakaret sınırı mı olur ayıp lan ayıp bide daha kendisi yapmış gibi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor

Delikanlı olun!!

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

pythoon... ben senin yerinde olsam (Allah korusunda) bu olaydan ders çıkarırdım.. ve yeni bi sayfa açardım hayatımda..

bu kadar insanın bu yorumları yapmasının sana karşı birikmiş olan bi kıllık olduğunu hala göremedinmi?

efendi gibi ortaya çıkıpta "bakın ağaçları hazır aldım, sütunları ben çizdim ama kaplamaları bi yerden aldım..ama bu görüntüyü hayal gücümle ben oluşturdum. nasıl güzelmi?  vs.. vs.. "  gibi delikanlı şeyler yazıpta buraya koysaydın bunların hiçbiri olmayacaktı..

ama sen naaptın?? çok büyük bi 3d ci gibi bu sitenin adminlerinden birine "3d bilmeyen yorum yapmasın", ve yine bu sitenin en iyi tasarımcılarından birine (başkalarının deyişi bu) "çekemeyenler pshopunu kaldırsın üstünede aspirin içsin"  gibi gerizekalı (ama aslında yaşına uygun) yazılar yazdın..

millette sana kıl oldu haliyle... gizliden birikti bu.. sen insanlar sana hasta oldu sandın..

ama deildi...

son....

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bırakın ya alın size tasarım..  :)

alin size 3d

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek
    Valla Olay tam netleşmeden birşey demiyecem :) . Ama eğer öyleysede canın saolsun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    refugee
    refugee's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar şurda 5 sayfa yazı okudum..

pyhtoon olmaz kardeşim... yani tasarımları senin yaptıgına inanabilirim (çünkü 10 yaşındaki biri bile çalışırsa yapabilir) ama bu köylü safsatalarına inanmamızı bekleme.. bizde biliyoz dogudaki olayları, puro yada beyaz işlerini ama böyle kurgu olmaz.. olayı internetle birleştirmeseydin buna da inanabilirdim belki..

demekki yaşın bizimki kadar felan olsa; bilgisayarda daha transistörler 1 metre iken delikli kartlarla virüs yapıp FBI'ı hacklemiştim felan diycen walla. olmaz kardeşim olmaaaaaz..

yapma: hatanı kabul etsen burda kimse sana bişi demez.. sonuçta bir çok kişide başkalarının yaptıgı tasarımlardan esinlenmiştir.. "ama senin gibi copy paste yapanını görmedim şu ana kadar helal walla."

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Konuyu iice dağıttığınız için siliyorum...

Toplam Hit: 20200 Toplam Mesaj: 96