TASARIMCIYIM DIYEN BAZILARININ GERCEK YUZLERI....
-
Removed...
-
lan boş boş mesaj atmayın la. şu benim sitenin tasarımını çıkaralım aradan.
-
phytoon kardeş sreenshot atmişsın ama o çalışmanın çözümlemesini bende yaparım tasarım üzerine çok az bilgim vardır ama sen kanıt olarak screenshot koymuşsun bu yaptığın tıpkı..bir şiiri ben yazdım deyip kanıt olarak üç parça kağıda aldığın dizelerin notunu gösterirsen kimse inanmaz...ayrıca DACE arkadaş lord_x bilmem ne nickli ile girip phytoon a övgü yağdırıosuna hayırdır kendin kendini savunamıyormusun....lem işte herşey ortada Designer arkadaş sonunda kadar haklıdır ispatı ortada artık :)
-
abi ben olsam pithon yerinde direk 2 acc i da siler en aizndan proxyle girerdim....
decamer10+5 direk yaslamis zaten cevabi :)
-
la olm mesaj yazmayınla benim mesajlar kaynıyo. site yaptırmaya çalışıyoruz şurda.
-
tagext kardes seninle edit isine girelim. nasil olsa piyasa editcilerle kayniyor iyide para goturuyorlar.
iki tane tamplate arsivi patlatiriz sonra bizde webmaster oluruz nolacak, baksana millet calip cirpip gul gibi geciniyo valla
-
tagext bunu yazdı:
la olm mesaj yazmayınla benim mesajlar kaynıyo. site yaptırmaya çalışıyoruz şurda.
-
under hacim benden ok. Yapalım.
bu arada bende boyle bir site yapmıştım. www.oazabir.com o zamanlar pakistanlıydım ben. -
tagext bunu yazdı:
lan boş boş mesaj atmayın la. şu benim sitenin tasarımını çıkaralım aradan.
Lütfen dikkat edelim :) Allah allah ne kaynatıyorsunuz :)
-
abi böyle adamların işi yok burda yaa delikanlı gibi çıksın gitsin
Toplam Hit: 20175 Toplam Mesaj: 96