Tayyip Erdoğan Gerçeği
-
Aslında şu anda olacak en iyi iktidar bence Tayyip ile birlikte Cem uzan olur. Puhah !!! Düşünün neler olur.
-
ben cem uzanı tutuyorum abicim kim ne derse deisn.Adam seçimlere girdiği ilk yıl doğuda yer kazandı ama öldürdüler kadını ipneler.
-
cem uzanı tutan insanlar bu ülkenin bekasını düşünemez kardeşim.sırf tayyibe muhalefet ooo süper die cem uzan tutulmaz.hırsızın teki anlatmama gerek yok sanırım burda uzun uzun.zaten konuda paylaşım download olayından çıkmış direkt siyaset olayına girmiş.bundan dolayı konuyu derin konulara taşıyorum
-
tayip denen dallama geleceğine cem abimiz gelsin derim ben :D
-
eğer birileri illaki yolsuzluk yapacaksa barim başka devletlerden yapsın :) cem uzanın şu ana kadar net bir şekilde Türk halkına karşı yaptığı şerefsizliği söyler misin?
Fabrikaları vs.. bi ton şeyi vardı çalışıyordu gayette iyidi çimento vs.. ne oldu hepsi gitti elinden telsimdeyken telsim iyidi.Neyin başındaysa iyidi.
Cem uzan ülkenin başına geçmeden, bir şerefsilzik yapmadan ülkeyi satar diyemessin.Nerden biliyorsun?
-
bazı arkdslar demiş ki işte tayip geleceğine cem uzan gelsin.
kardeşim daha onceki hukumetler hep goz yumdu bu tipte adamlara.
bu adamın celdaı kim oldu tayyip iyide yaptı dewleti somuruyodu resmen.
onceki hukumetlerde bakın bakalım kaç tane banka iflas etmiş kaç banka tmsfye geçmiş
dmirel gibi mesut yılmaz gibi çiller gibi baykal gibi adamlardan bu ulkeye fayda yok
diyosunuzki nie satılıyor bu kadar mal turkiye batmıs bir vaziyetteydi dış borç batagına girmişti
borsa 15 binlerde idi.yakın tarhite şimdi kaçlarda...
her 3 ayda bir imfden para çekiyodu ibne demirle gibilier.
bu hukumet ise para çekmemeye çalışıo
her gun yaga zam şekere zam şimdi zam goremiyorum geçen seneki yag fiyatlarıyla bu seneki yag fiyatları bile aynı
diyceksiniz petrole zam geliyor gelir tabi kardeşim amerkinanın elinde değilmi petrol.
bence bu hukumet kadar yararlı bi hukumet daha gelmez.
öncekiler gibi yıkıcı değil yapıcı bişeyler yapıyor.
bu benim gorusumdur herkezin gorusune saygı duyarım. -
Valla cem uzan taraftarı değilim.Ne yapmış ne etmiş bilmiyorum.Fakat akpnin bir dönem herşeyi bir kenara bırakarak bütün mallarını yağmalaması dikkat çekiciydi.
-
evet bakıyorsunuz tayyip güzle işler yapıyor.Türktelekomu özelleştirdi devlete para girdi tarzı düşünceler olabilir.Ancak altına baktığınızda ülke sürekli dışarıya borçlanıyor.
Devlet kurumu kalmazsa para dönmez.Bi ton iş yapıyor ama sahte.Benzin fiatına bakın bi gelmeden önce bird egeldikten sorna hani yoktu enflasyon?
Enflasyonu yoksa kibrite göre mi ölçüyorlar?Aa kibrit tabi canım 4 senedir aynı fiatta.
-
draeex diyecek bişey bulamıyorum sana.. Vatan elden giderken bu kadar rahat tavrına hasta olmadım desem yalandır, sen ve senin gibiler olduğu sürece bu ülkeden daha bi şey olmaz
------------------
mesajınız editlenmiştir.muridlere karşı ithamlarınızda argo ve küfür içeren kelimeler kullanmayınız.bu bir uyarıdır dikkate alınız.
-yonetim -
benzin bizim ulkemizden çıkıyormu kardeşim hyr.
dogal olarak amerika kazıgı sokuyor petrolu satarken.
ayçiçek yagı şeker cart curt bunları biz uretiyoruz zam gelmez tabi.
petrol bizde olsa nie zam gelsin ırakta 33 lt benzin 5 dolara doluyor.
burda 120 milyon =)
farkı anlayan anlamıstır zati