Tayyip Erdoğan Gerçeği
-
kokainman görüşler farklı bu benim düşüncem görüşüm.Misal ben senin avatarındaki adama kılım sen seviyorsun öyle dğeil mi ?
Ne zaman cem uzan başa geçer ülkeyi satar ancak o zaman şerefsiz ülkeyi sattı dersin.Suçu ispatlanılmayıncaya kadar herkez suçsuzdur.
tayyip erdoğan neden cem uzanı böyle gösterdi çünkü cem uzan tayyip erdoğanın yediği haltları gösterecekti bütün karalama kampanyalarına ramen cem uzan ayakta.Ufacık bebeğini bile göz altına alıyorlar.Ne var ne yok uğraşıyorlar.Erdoğan korku o yüzden üzerine gitti.
Senin bildiklerinde doğru değildir emin ol.Ne nedir kimse bilmiyor.Ama kalkıpta senin gibi zihniyetler ülkeyi bozuyor tarzı mesajlar yazma.
Kimin ülkeyi bozduğunu biliyoruz avatarındaki kişiliğin onca aleviyi öldürdüğünü biliyoruz, 80 öncesinde bu ülkedeki insanların amacının ülkeyi kurtarmak istediği halde esas kendilerinin iç karışıklıkla ülkeyi ucuruma sürüklediğini biliyoruz.
Kısacası kalkıp cem uzancısın solcusun ülkeyi batıran sizsiniz sizin gibi zihniyetler dersen kitlediğin konular varya ülkücülüğe şuna buna çektiğim olayı oraya kadar getiririm.Bu ülkeyi esas bozanların kim olduğunu o zaman yazarım.
-
tarih derslerinde görürüz kurulan bazı türk devletleri en parlak dönemini kurucusu ile yaşar ve kurucusu öldükten sonra dağılır.İnşallah türkiye sonunda diğer türk devletleri gibi olmaz.Atamın dedigi gibi 'Turkiye Cumhuriyeti ilelebet paidar kalacaktır' (inşallah)
-
şahsıma hakaret etme öyle bişey diyeceğim kalkamayacaksın altından draeex. kendine göre doğruları yazmışım sende yazmışsın tartışılacak ortamı hakarete kadar götürüyorsun, işine gelene cevap yazıyorsun işine gelmeyeni örtbas ediyorsun ayıptır yaptığın. seninle tartışmıyorum bundan böyle.kendi doğru bildiklerinle yaşa.
-
bu ulkenin faydasi icin calisan bi tane siyasetciye rastlayan varmi ?
-
zumsuk oncelikle tarih bilgin sıfır.alevileri öldüren avatarımdaki fatih değil yavuz sultan selimdir.ayrıca öldürme sebebide şah ismaille işbirliği içine girmeleri ve doğu sınırlarımızın tehlike altında olmasıdır.öncelikle kafandaki bu tarih bilgisi yanlışlığını değiştir.
ikincisi ise cem uzanın yolsuzluk yaptığı belgelerle ortadır.bunu uzun uzadıya tartışmaya gerek yok.ayrıca senin fikrine saygım var ancak adam yolsuzluk yaptıysa yaptı başbakanken yaparsa konuşursunuz tarzı söylemler bana göre yanlıştır.bir insan yaptığı işlerle vatana millete katkılarıyla o mevkiyi hakeder.
benim yukarda sölediğim şeler belgelere dayalı şeylerdir.o zaman ben bunu doru bilmiyosam bu ülkenin koskoca adaletide doru bilmiyor öyle ya.
ve son olarak sana şunu sölücem.solcusun ülkeyi batıran zihniyet senin gibiler gibi bişe demedim sana.kitlediğim konularıda istediğin gibi araştırabilirsin.hepsinin sebepleri yazılmıştır.bu ülkeyi esas bozanların kim olup olmadığıda umrumda deil.istediğin herşeyi yazabilirsin herşeye verebilicek cevabım vardır.
daha alevileri öldürenin kim olduğunu bilmeden bilirmişcesine yazmanda ayrı bi gülünesi konu
sonradan gelen dipnot:ülkücü deilim.konunun 80 lerle alakası da yoktur.her konuda olduğu gibi bu konuyuda ülkücülere solculara sağcılara bağlamaman dileklerimle -
edit: tarih bilgim yok evet dinlemem sevmemde zaten .Bir kişiliğin alevileri katlettiğini iyi biliyorum.Neyse senle fazla tartışmıyıcam.Ama göreceksiniz tek dediğim budur.Bir gün cem uzan olruda gelirse iki seçenek var ya siz haklı olacaksınız ya ben birimizden birsi utanacak.Özür dileceyek bunuda zaman gösterir.
birşey mera ediyorum draeex gerçak anlamda tayyibin yaptığı krallıkları yazar mısın?
nedeninide söyliyim çok merak ediyorum bu ülkede tayyibi savunanlar nasıl bir bakış açısı ile yaklaşıyor.Bi yazabilir misin uraya.
-
nemi yaptı kardeşim.
yabancı yatırım getirdi ulkeye ekonomi duzeldi borsa yukseldi.
istihdam arttı en basitinden kendşmden ornek weriyim
sene 2001 de kriz oldugunda fabrikayı kapatmk zorunda kaldık
allahın her gunu zam geliyordu kuspeye
başak ne yaptı bu adam dolar fırlamıs euro fırlamıs gidiyodu.
her bi boka otv yok bilmem ne vergisi geliyordu.
gelişi 500 bin ise bu malı 700 binle gosterip ustune bide vergi alınıyodu.
kaçak mallar giriyodu ukleye milyonlarddca dolar bunlara engel konulmaya başladı.
kaç ton uyuşturucu yaklandı erdogan iktidara geldiğinden beri
en basitinden iş imkanları arttı ulkede onceden millet dukkan kepengi çekiyodu
şimdi ise dukkan açılıyor -
o zaman tarih bilgin yoksa böyle bi cümle kurmucaksın sayın arkadaşım.
zumsuk:''Kimin ülkeyi bozduğunu biliyoruz avatarındaki kişiliğin onca aleviyi öldürdüğünü biliyoruz.''
daha sonrada...
zumsuk:''tarih bilgim yok evet dinlemem sevmemde zaten ''
böyle bi cümle kurarsan kimsede seni takmaz.çünkü avatarındaki kişinin onca aleviyi öldürdüğünü biliyoruz diyosun.halbuki bilmiosun yanlış biliosun.bi postunda biliyoruz derken sonraki postunda o konu hakkında evet tarih bilgim yok sevmemde zaten diyosun.
e sen bilmediğin bi konuda böle bilioruz die konuşursan bu ülkeyi kimin bozduğunu bildiğine de kimse inanmaz.dolayısıyla fikirlerinin bi önemide olmaz sevgili kardeşim.
bilgi sahibi olmadan maalesef fikir sahibi olunamıyor.olunursada ortaya böle melun durumlar çıkabiliyo maalesef -
Vakti zamanında bu ülke için çalışan güzide siyasetçiler vardı ama artık yoklar :S
Bknz: Vali Recep Yazıcıoğlu
-
cem uzan olcağına tayyip olsun daha iyi lan ne diyonuz siz a.q..
cem uzan ın a.q..