folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğan Gerçeği

Tayyip Erdoğan Gerçeği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    fark anlama meselesi değil vergi meselesi.Tamam o oyle içkiye ne oldu 8 ytlye olan 70 lik nedne şimdi 24 ytl onadamı çomak soktu abd?  
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------

draeex diyecek bişey bulamıyorum sana.. Vatan elden giderken bu kadar rahat tavrına hasta olmadım desem yalandır, sen ve senin gibiler olduğu sürece bu ülkeden daha bi şey olmaz

hojam asıl senden bişey olmaz
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    mesajınız editlenmiştir.muridlere karşı ithamlarınızda argo ve küfür içeren kelimeler kullanmayınız.bu bir uyarıdır dikkate alınız.
    -yonetim

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    lan olum mantığını nerene soktun? ırakta cıkan petrol niye bu tarafta cıkmıyo hiç düşünmedin mi? amerikan maşası olma bak nasıl petrol çıkarıyorsun. bor madenini 300 dolardan satıyorsun işlenmişine 2000 dolar veriyorsun bunada iyi bak. nerde kaldı mantığı?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

ya böyle bi mantık olabilirmi kardeşim.cem uzanda dolandırıcı ama tayyipten iidir.e zaten memleketi bu hale sürükleyende bu zihniyet.
    bu adamlar devletten ihale alıp baraj yaptımı arkadaşım ?
    evet yaptı.
    devlete barajın maliyetini 1 milyar dolar olarak söylemedilermi.ama sonradan belgelerle çıkıyo ki berke barajının asıl maliyeti 591 milyon dolar.aradaki fark noldu?uzanların cebine girdi.bunlar televizyonlarda izlediğimiz şeyler.hiçmi televizyon izlemiyosunuz.o aradaki fark devletin parası deilmi?devlet parayı kimden alıyo.vatandaştan deilmi?e şimdi uzanlar kimi soymuş oluyo ?

imar bankası, çukurova elektrik deki yolsuzlukları sanırım anlatmama gerek yok.böyle bi adamdanda kusura bakmayın ama başkaban flan olmaz.alimallah muhtar olsa milletin ciğerini söker bunlar.

hee bu adamın bütün yolsuzluklarını ortaya çıkardı diye bu tayyip erdoğan hükümetini seviyomuyum.tabikide hayır.madem bu adamın yolsuzluklarını çıkardın o zaman aydın doğanınikinide çıkarıcaksın.mehmet emin karamehmetinkinide çıkarıcaksın.
    koç grubu senelerce araba diye bu millete plastik dandik bişeler sattı.o zaman onunda yolsuzluklarını çıkarıcaksın.işine geleni deil.cem uzan tayyipe rakip olmasa seçimlerde flan bu yolsuzlukların hiç biri ortaya çıkıcakmıydı tabiki hayır.ya da aydın doğan tayyipe rakip olsaydı seçimlerde acaba yine böle göz yumacaklarmıydı ?

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    petrol yok demiyorumki bu ulkede bizde o petrolu çıkarcak teknoloji yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Draeex bunu yazdı:

hojam asıl senin gibilerden bi şey olmaz

dünyaya at gözlüğü ile bakmaktan vazgec. otur geldiklerinden beri neler değişti bi bak bakalım.nererleri özelleştirdiler onlara bak sonra gel beni eleştir
    -----------------------------------------------------
    mesajınız editlenmiştir.muridlere karşı ithamlarınızda argo ve küfür içeren kelimeler kullanmayınız.bu bir uyarıdır dikkate alınız.
    -yonetim

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Draeex bunu yazdı:

petrol yok demiyorumki bu ulkede bizde o petrolu çıkarcak teknoloji yok

ırakta var ama öylemi? ya hacım gülmekten karnıma ağrı girdi az mantıkklı laf et Allahını seversen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ayrıca stifler ve draeex.birbirinizle ithamlarınızı konuşmalarınızı saygı çerçevesinde yürütün.senden bi bok olmaz tarzı postlar muridlere yakışmıyor.bu tavrınız devam ederse konu kilitlenecektir haberiniz olsun...

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    tayyibi ve cem uzanı savunabilen insanlar olduğuna inanmıyorum, inanamıyorum; olmamalı..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek

ben bişey demiyorum
    sadece akp gelmez inş iktidar olarak
    bakalım gelecek kişi yatiypi aratacakmı aratmıyacakmı o zaman goruruz bakalım
    unutuldu galiba bir haftada 2 sefer 3 sefer elektriğe zam yapıldıgı gunler
    sene 2001 i bi hatırlayın bakalım

Toplam Hit: 6584 Toplam Mesaj: 54