folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tayyip Erdoğan Gerçeği

Tayyip Erdoğan Gerçeği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek

Draeex Walla Abe Doru Demişsin Kalkıpta Baykala Yada Cem Uzana mı Verelim Oyumuzu..Verdiğimiz Gün Ülkenin 4/3 ü satılır amk..Ben Hİç Bİ Partiyi Desteklemeden Konuşuyorum..Adam Ta Kardeşlerimizin kitap Paralarını Beleşe Getirdi Hatta Kırtasiye Masraflarını Bile Ödüyo Devlet Artık...Başka Dönemler Fakirlerimizin Ağzına Ekmek Bile Girmiyordu..Karnımız Doydu gtmz Kalktı walla...Ben Deniz Baykal Yada Uzanlardansa Oyumu Akp ye veririm..

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    neyse birşey yazmıyorum..

--------------------------------

Mesaj Draeex tarafindan 3 Nisan 2007 (Salı) tarihinde yazildi. nemi yaptı kardeşim.
    yabancı yatırım getirdi ulkeye ekonomi duzeldi borsa yukseldi.
    istihdam arttı en basitinden kendşmden ornek weriyim
    sene 2001 de kriz oldugunda fabrikayı kapatmk zorunda kaldık
    allahın her gunu zam geliyordu kuspeye
    başak ne yaptı bu adam dolar fırlamıs euro fırlamıs gidiyodu.
    her bi boka otv yok bilmem ne vergisi geliyordu.
    gelişi 500 bin ise bu malı 700 binle gosterip ustune bide vergi alınıyodu.
    kaçak mallar giriyodu ukleye milyonlarddca dolar bunlara engel konulmaya başladı.
    kaç ton uyuşturucu yaklandı erdogan iktidara geldiğinden beri
    en basitinden iş imkanları arttı ulkede onceden millet dukkan kepengi çekiyodu
    şimdi ise dukkan açılıyor

---------------------------

teker teker cevap veriyorum draeex.Yabancı yatırım geldi ülkeye.Şu an yabancı para çıktığı Türkiye yerle bir biliyorsundur?

sene 2001 de kriz oldu fabrikayı kapadınız biz 17 senedir esnafız kaç tane bebeci yedik eskişehirde.Son 5 senedir belimizi düzeltemedik kriz üstüne krizden.Ama hiç biri tvlerde söylenmiyor.Yazmıyor kriz oldu diye.Tam durum düzeliyor küt bir daha kriz.

Küspeye vs.. zam geliyordu durdudu hea?Çiftçinin halini biliyor musun?Çiftçi ne durumdadır?Fındıkcılar neden sürekli protesto etti.Bitiyor hepsi ama doğru ananı al git dedi çiftçiye genelde böyle görüyordur.

uyuşturucu olayında iyi yaptı güzel yaptı bir sözüm yok.

İş imkanları derken hangi iş imkanları?Bu ülkede dükkan açan tnla adam var kirası 10 milyar açıyor dükkanı hespalayamıyor batıyor böyle dükkan açılıyorsa ne güzel...

Ama şu var yabancılara çok güzel iş imkanları açılıyor.%40 larda ortaklıklar tamamen özelleştirlimeler toprak verilmesi daha bir ton olay...

Yani iyi yapıyor gibi gözüküyorda biz esnafız akrabalarımız çiftçi durumlarını biliyoruz.

Demişsiniz cdm uzanada verilmez akp yede dediğimizde o adam gibi birini gösterin ?Kim var piyasada.Yenileri denemek tercihimdir. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

excalibu. dedigi gibi recep yazicioglu ustune siyasetci tanimadim

birde Abdullatif Sener

SIYASETIN SONU YOKTUR. KONUYU KILITLIYORUM. ADAM AKILLI TARTISMAYI BILMIYORUZ. INSALLAH OGRENECEGIZ

Her gelen kesesini doldurup gidiyor, bizim gibi genclerde birbirlerine giriyor. okumak gerek arastirmak gerek ve DURUST olmak gerek.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 6565 Toplam Mesaj: 54