TBT İstanbul Bulu$Ması (09.09.2007)
-
abi çok iii di . Gelen herkese thx.
Şarap-bira-midye-cips-çekirdek-patos(o nebiçim şey yaw)-limonata-kahve.....
Emirabini resimlere bakmayın :P
nekadarçok çekmişiz 220mbyer kapılıo resimler..bitince eklicem..
Abi resimleri rapide atmayın yaw ..indiremiyorum ben :(
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------abi çok iii di . Gelen herkese thx.
Şarap-bira-midye-cips-çekirdek-patos(o nebiçim şey yaw)-limonata-kahve.....
Emirabini resimlere bakmayın :P
nekadarçok çekmişiz 220mbyer kapılıo resimler..bitince eklicem..
Abi resimleri rapide atmayın yaw ..indiremiyorum ben :(
-----------------------------Bu ne demek lan. Eğer atma dediğim resimleri upload edersen...
-
vallah baya guseldi bn ilk defa bi tariqat bulusmasina gittim bole gusel olduunu bilseydim daha oncedende gelirdm hep naapalim nasip buguneymis:D moda da yigitin ustune kopek atladi:D:D ödü pokuna karisti:D
edit: su iseyenlerin resimde Chaoser e Dead bodies(hatta ismi bilem yanlis yazmisim:D) yazmisim aq:)
-
"emirreis special " klasörü yaptım ama kendi arşivime koydum dont wory be happy :)
-
underzero amcamla resimlerimi koyar mısın kaan
-
ulan gelmeyi cok istedim fakat çalışmak zorunda kaldım yaa bide 5 kuruş para yoktu cebimde hay bu işin ben yaa...
-
hay a.q ya qambler var chaoser var (bu arada chaoser kardeşimin dogum günüydü kutlarım ) exa var tanışmayı en çok istedigim vce patso sözüm olan emirreis var :D ama ben gidemedim parasızlıgın a.q :D
edit : fistan,dead ve samurai de varmış :D a.q ya :( :( of ulan offf
-
kaanabak atsana lan resimleri :S hiç sevmedm zaten kendisini :@ :D
-
zengin cocugu kaanabak :C at su resimleri zaten cs den kıl olduk sana :P aim actın abi sen :PPP
edit : andy abi manyak bi adam tam filozof tipli :C cok sevdim kendisini =) gelen herkese teşekkürler
yiğit daha 1 ay atlatamaz o köpein saldırısını =)
jezreel ede tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletioruz =)
-
İsko olayı süperdi ak :D yiiti köpek ısırmadı ama yiit kendine köpek isirmiş kadar hasar verdi jaa :D Bu arada emirreis eer elindeki fotoları up etmezsen bizde yayınlama dediklerini yayınlarız jaa :F