TBT İstanbul Bulu$Ması (09.09.2007)
-
istta olsam sırf qambler için gelmek isterdm kendinisini tanımam ama kral muhabbetçiye benzio :D
-
exx olum benim pazar günü düğün var saat 1 de kaça kadar takılırsınız.orda yada olmadı ordan kim gelirse bakırköye gayar nargile amkarız.
-
1. karşıda olması kötü :(
2. benim tişört 13 den sonra gelcek napcaz :(
-
ben ce saat degissina cok erken ama karsida olmasi cok uzak beaaa
-
Amk taximde faln olsaydı bu sefer kar$ıdaki vatanda$lar kar$ıda bana uzaq saat erken vs diebilirdi :D saat 11 gibi görünüo ama ben 11 i geçer gelmem taa b.evlerden gelecem akm :F o yüzden beklerler bizi. Andy istanbul un dier ucundan silivri civarından vs gelcek uzak erken vs bahane gelmek isteyen hertürlü gelir zaten .
-
Beyler biz pendikden, gebzeden geleceğiz. Kadıköy bile uzak, ama yinede geleceğiz. Bunun polemiğine girmeyelim. Ama saat konusunu ayarlayabiliriz.
-
bende geliyom üleeen :D
-
Gelebülütem Yüksek Bakalım ....Ama Gelirim Galiba...
bu arada exca senle kaynaşıp napcam a..k Gıvırcık:P
Bu arada sarıyer,Levent,4.Levent,beşiktaş,Emirgan,İstinye Vs vs vs vs Yerden Gelcek Olan Varsa Pm Fırlatsın...Beraber Giderik... -
isanbul da olsam kesin takılılırdık ama 9.9.2007 de chp nin bişe i avr dı herhalde alakası yok ama tarih ilginç
size ii eğlenceler
-
yaz beni bende geliyorum 10.45 de besiktaş iskelesinde olurum t shirtten tanırınız zaten yanıma yanasın... : )
Toplam Hit: 18778 Toplam Mesaj: 133