TBT İstanbul Bulu$Ması (09.09.2007)
-
aksam antremanım olmazsa ve 11e kadar uyumazsam gelicem. gec kalkıp gelcek olursamda ararım sizi şeederiz canlarım cigerlerim
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
istta olsam sırf qambler için gelmek isterdm kendinisini tanımam ama kral muhabbetçiye benzio :D
-----------------------------
eyw eyw eyw saol saol saol :Pgelicam işte bende excaya bi kay1p gitcam :P
-
11.00 da buluşcaz dioruz erken dien arkadaşlar oluo. 11.00 da orda olacağız ok ama gelenleri bekleriz,plan proje organizasyon işleri falan 11.30 u bulur yani biz 11.30 a kadar oralarda oluruz. O saate kadar gelen bizi bulur zaten bulamayanda arar :D
-
ben de geliyorum bensiz bulussaydiniz yakardim işlemcilerinizi !!!
-
Yarin 11de gelmeye çalışıcam işe gitmem gerekiyor yarın .11de gelip 2de gitmeyi düşünüyorum bi terslik olmaz ise ...
-
la foto makinası getirmeyi unutmayın :D pr0testo yaf$aa getircem dedi ama ne olur ne olmaz :D siz getirin
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------la foto makinası getirmeyi unutmayın :D pr0testo yaf$aa getircem dedi ama ne olur ne olmaz :D siz getirin
-----------------------------laa bende var iyi kötü :D
getiririm pilleri takayım şarza :D
-
Kızlarda gelsinmi??(:
-
eğed gelebilir.
-
herkeze acik bi bulusam bne foto ayarlamaya calisirm :) tuh t-shirletrde gelemdilki daha ...
neyse beyler yapicaz bvisiler merak etmeyin... toplanalişmi steyen pm atsin beni arasin excaliburu aramayin sakin o satar :P pm atin no mu isteyenler