TBT"De Ki Masa Tenisi Aşıkları
-
Dostlar merhaba,aramızda Masa Tenisiyle ilgilenen müridler var mı acep?İlgilenen derken profesyonel anlamda,herhangi bir kulüpte oynayan veyahut Türkiye Derecesi sahibi ya da Türkiye çapında ya da Uluslararası Turnuvaya Katılan?Eğer varsa msnden benimle irtibata geçebilir mi?
Masa tenisiyle ilgilenen arkadaşlar varsa,her tür konuda yardım edilir,lastik,tahta,top,ayakkabı tavsiyesine kadar...
Msn: kalibre@talebemilleti.org
-
OOOooo olmaz mı la sen ne dion türkiye 2 inciliğim avrupa 4 üncülüğüm war sırık atlama ve eskrimde 6 ıncılığım gülle ve koşuda 2 inciliğim war world of olarak yani holydemon@holydemon.net eklede bilgilendiriyim seni
-
holy seninde girmediğin delik yok aq :D
-
çok sevindim,ekliyorum hemen,vay be neler varmış TBT de
-
Ekle Canım Ekle Bende Daha Ne Cevherler War
-
bende masatenisi oynuyom ama amatörce öelö birinciligim felna yok
-
HolyDemon'ın sabah sabah msn de kafa bulduğu,masa tenisi konusunda salladığı anlaşılmıştır..Ciddi kişiler eklesin
-
masatenisi oynamayan insan olabilirmi :) onun gibi bir spor yok dünyada... kaş göz el kol ayak töt... heryerini kıpırdattığın yegane sporlardandır :) moralim iyyise yenerim hepinizi:)
-
Bi gün denk gelir buluşmalarda falan oynarız inşallah..Donic slice lastik butterfly tahta öneririm
-
:D beyler istanbuldanim gelin oynayalim kendimden eminim iyi oynarim ama :D
tabi yenen cıkar illa
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Bi gün denk gelir buluşmalarda falan oynarız inşallah..Donic slice lastik butterfly tahta öneririm
-----------------------------Deca nın yuzunu goren murid sayısı 2 elin parmaklarını geçmiyor ki...