TBT"De Ki Masa Tenisi Aşıkları
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Bi gün denk gelir buluşmalarda falan oynarız inşallah..Donic slice lastik butterfly tahta öneririm
-----------------------------Deca nın yuzunu goren murid sayısı 2 elin parmaklarını geçmiyor ki...
-----------------------------doğrudur hocam ama kısmet,bakarsın görüşürüz bi gün,yaparız maçımızı : )
-
auhau daha bu haftasonu bozcanla gayet kazma bir şekilde oynadık :D 20 dakka surmedı becerksızlıktn cnımız sıkıldı bıraktık bızde amk :D
-
2002-2003 bursa 2. ligim war.
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
masatenisi oynamayan insan olabilirmi :) onun gibi bir spor yok dünyada... kaş göz el kol ayak töt... heryerini kıpırdattığın yegane sporlardandır :) moralim iyyise yenerim hepinizi:)
-----------------------------görelim yeteneklerini :)
-
bizim sınıftan gitti 3 kişi turnuvalara ellerinde subardağı gibi kupayla falan döndüler hava atıyolar piçler 3. olmuşlar ilçede sonra gittik hocaya sorduk harbiden 3. olmuşlar 3 takım arasında
-
arkadaş konuda prof. olarak oynayan var mı demiş. prof. olarak değilde arkadaşlar arasında filan oynarım, çok severim, sen sevdiğim spor dallarındandır. oyunu öğrenmeye etkili servislerle ve daha sonra şutlarla başladım. hiç defansla uğraşmadım :) ...sonra ilerlettik işi işte. kendime güveniyorum, iyi oynarım bunu.
oynamayan varsa başlasın bence. çok zevkli. -
adanadaki muritlerle herturlu kapısmaya hazırım.. cok pis oynarım ben bu oyunu beaa.
-
bende oynarımm daha dogrusu oynardım lisede okullar arası karsılasmada ceyrek altın kazanmıs bırıyım nihaha tum hunerım bı ceyrek altın yane olsun ! buda ıyı :)
-
bizim okulda çok deli oynayan bikaç arkadaş var da o ne biçim oyundur öle yaw kıç baş her taraftan ter akıyor kaybediyo adamlar kendilerini böle sövüyon duymuyolar :D
-
Ben masa tenisi deil ama tenis oynarim her hafta giderim oynamaya, prof sayilirim :)
-
karatahta 7 8 senedir oynamıyorum ama dersenki yapalım bi maç yapalım :D istanbuldaysan buluşalım oynayalım böle sportif aktivitelere ihtiyaç var ya robotix@hotmail.fr
Toplam Hit: 4264 Toplam Mesaj: 35