TBT"De Ki Masa Tenisi Aşıkları
-
sırık atmada dünya birinciliği koşuda avrupa 1. liği takla atmada asya 2 . liği uzun atlamada brezilya 13. lüğü akrobaside türkiye 1.liğği dünya 1.liği badmintonda uzay 1. liği ... ama masa tenisi yok kardes kusura bakma:D
-
hastasıyım bu oyunun. babamın işyerinin marmaris tatil kampında kamp genelinde 1.liğim var:)
-
Bende kılıç ustasıyımdır tenisden anlamam bi kere normal tenis kursuna gittim saçma geldi
-
badminton rulez :D
-
http://crass.on.ru/flash/pingpong.html hacı buun ızle burdakı sag taraftakı ben oluyorum ıstersen bı gun kapısabılırız
-
Hocalar baya oynayan varmış,bizim kulüp antremanları devam ediyor..Üniden dolayı Erzincandayım,İstanbula bir yolumuz düşse oynardık..Ancak şöyle bir durum var Bu sene 2.Uluslararası Troy Masa Tenisi Turnuvası Var..Yaklaşık 10 Ülkeden katılım var..ITTF(International Table Tennis Federation) de takvime alınmış bir turnuva,Çanakkale de yapılıyor,18 ağustos olması lazım,kesin tarihi yazarım buraya,ona gelin,hem tanışırız,hem ç.kalede gelen arkadaşları Şehitliğe de götürürüm Geliboluyu gezdiririm,Araba benden : )
Çok ilginç bir turnuva oluyor arkadaşlar,sebebi de bir de Veteran kategorisinin olması,İstanbul Veteran Masa Tenisçiler Derneğide katıldı geçen sene..72 yaşında dokuz eylülde prof olan bir amca vardı,yolda görseniz emekli maaşını alıp kaçasınız gelir,öyle yaşlı bişey ama adam Masa başında kaplan kesildi,zaten 1. oldu..Raketi tutma şekli ilginç shakehand tutmuyor Çin stili tutuyor ve rakete ayrı bir kısım ekletmiş tutuşu kolaylaştırmak için,Beşiktaşın Voleybol eski takım kaptanı geldi Adana'dan turnuvaya,görseniz adam 160 kilo,topu almak için eğilemiyo ama iyi oynuyodu..Rusya Bulgaristan ROmanya,Sırbistan dan katılımlar oldu..
Bu sene bekliyorum,davet benden : )
-
NebuLa bunu yazdı:
-----------------------------2002-2003 bursa 2. ligim war.
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
masatenisi oynamayan insan olabilirmi :) onun gibi bir spor yok dünyada... kaş göz el kol ayak töt... heryerini kıpırdattığın yegane sporlardandır :) moralim iyyise yenerim hepinizi:)
-----------------------------görelim yeteneklerini :)
-----------------------------Nebula Hocam,sizin bursa'nın kızları çok sağlam,Nerdeyse Her gittiğimiz Türkiye Şampiyonasında Derece yaptılar,eklesene beni kalibre@talebemilleti.org
-
Bu senenin basi arkadaslar dedi "masa tenisine yazilalim" olm ta uninin diger ucundayiz kalkip diger uctaki spor salonuna gidecem..bide elimde spor canta esofman ayakkabi ...oo dedim kim ugrasacak...neyse ikna ettiler..gittik abi yazildik hoca dedi hangi gun ders yok... carsamba oglen sonu tamam gelin carsamba...gittik abi esofmanlar falan...baktim hoca anlatti oynamay basladik...kalas gibi adamiz :) got bas bir tarafa kayiyor zor topluyorum...hoca dedi ben geliyorum 10dk calisin siz....ben firladim gidis o gidi bidaha elime almadim....sonra sinif ogretmenliginde bir arakdas var ...compi gel tenise gidelim...olm de git raket maket ugrasamam masa tenisinden kactim...olm guzel kizlar var dedi...iyi dedim gidelim....gittim ilk derse belim gotum agriyinca onuda biraktim...sonra arkadaslar havuza gidelim yuzeriz dediler...neyse oraya gittik baktim elemanin birisi 1ytl bone takacan dedi...he dedim kafama geciririm onu tavuk gotu gibidolanirim :) ...yok olm takmam bunu dedim ciktim gittim ....simdi sadece bilgisayarda parmak kasi gelistiriyorum :D
-
keşke bırakmasaydın hocam masatenisini,ilk oynadığında bacakların et kesmesi normaldir,masa başı bir spor gibi gözükse bile vücuttaki tüm kasları + beyni ve gözleri çalıştıran ender sporlardandır..Alışırdın zamanla
-
Ya hoca kafama gore adam olsa devam ederdim ama kafa dengi adam yoktu...hatta tenis e giderken Kuytul'a dedim gel la birlikte gidelim....kuytulda benim gibi adam fazla harekete gelemiyor :P