Tek Başına Geçinme ...
-
arkadaşın teki evden kovulursam diye konu actı benimde evden ayrılma gibi bi fikrim var.sağlam bi iş buldum kendime bir temmuzda başlıyorum elime ayda 600-650 lira civarında maaş geçicek, istanbul/anadolu yakasında bu parayla geçinebilirmiyim? yalnız yaşayan arkadaşlar biraz anlatabilirlermi ?
bide ucuz ev bulma sansım varmı söyle kirası 300 den az bi yer varmı bildiğin ? ... ?
-
600 lira ile geçinebilmen için :W
yok uyarlayamadım ama sonuç itibari ile süper zor =))
hele ki kira ve giderlerini sayarsak zaten sen 800 bulmalısın :W
-
usta rezillik çkersin. 650 lirayla zor. Kayseride tek yasayanlar 1000 lirayla zor geciniyor. istanbulda çok zor. ama imkansız değil. calısırsan basarırsın.
-
250ye bile ev bulabilirsin 1+1 lux birşey istemiyosan tabi
diğer faturalarda 100 tutsa geriye 200 liran kalır kıt kanaat geçinirsin.
-
çalışır başarırız yav o kadarda zor deildir şöyle düşünsek :
maaş : 650 tl
kira: 300
kalan : 350
elektrik : 25 lira
su : 20 lira
adsl : ortak kasarım 29/2 den 15 lira
elktrik su adsl 60 lira etti geri kaldır 290 lira
sabah yemek yemem ben (nedenini bilmiyorum alışkanlık) öğlen şirketten akşam yemeği var bi tek ve çalışıcağım yerde ayda en azından 10 gün mesaiye kalırım 20 günlük aksam yemeği günlük 5 liradan hesaplarsak 100 lira ayda 190 lira elimde kalır ?
acaba kalırmı :D
-
holyonenin avatarını çaldım :D
-
hocam naptın sen? 650 liraya istanbulda nasıl geçinmeyi düşünüyosun? + 300 ytl kira dediğin yer neresiymiş merak ettim. 500ün altında kira bulunca millet hücum ediyor. telefonu var suyu var elektiriği var 20-25 den hesap etme.
-
300 liraya ev bulamazmıyız cidden :S
-
Eğer 2-3 kişilik bir bekar veya öğrenci evi olursa rahat geçinirsin o paraya 500 kira olsa 170 düşer kişi başı,geri kalan yeme,içme vs. yeter.Kendimden biliyorum :)
-
auauaua x) ba$kan antalyada bilemö yok 300 ytl ye ev ist. de mi bulcan :F zoorrr .
-
buldum : Fiyat :
200 TL
Konut Türü :
Kiralık
Konut Tipi :
Daire
İlçe :
Şişli
Konut Şekli :
Daire
Bulunduğu Kat :
Bodrum
Isınma Tipi :
Yok
Yakıt Tipi :
Belirtilmemiş
Yapı Durumu :
Sıfır
Kullanım Durumu :
Boş
Yapı Tipi :
Belirtilmemiş
m2 :
1
Oda Sayısı :
1
Salon Sayısı :
1
Banyo Sayısı :
1
Binadaki Kat Sayısı :
1
Binanın Yaşı :
0
Depozito :ahada linki : http://www.ilan999.com/Detay.999/kiralik_daire_istanbul_sisli_200_ytl?ID=49642&CATID=2&SUBCATID=7
simdi umut ışığı yandı gözümün önünde ben o ışığa depar atıyorum siz kıramazsınız umudumu :D