folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Tek Başına Geçinme ...

Tek Başına Geçinme ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Harsun bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bu konuyu açtığın için teşekkür ederim bende kayseride bilişim alanında iş bulamamış birisi olarak bu yaz istanbulda bir işe girme ihtimalim var bende senin gibi düşünüyordum bu konuda... yani eğer mümkün olursa bu yaz içersinde istanbulda ev arkadaşı bulmam gerekecek neresi olacak hiç bir fikrim yok inş olursa o zaman sizleri bilgilendirip sizler arasından birisiyle ev arkadaşı olmak isterim.

hocam ben ağustos eylül gibi tasınıcam pm atarsın ...

fifsonic bunu yazdı:
    Durumun çok zor be dostum ama karalıysan çekmeköy tarafına gelebilirsin isyerin nerede

işyerim çamlıcada (libadiye kavsağının orda ibm de calısıyorum :)) 

umutcan bunu yazdı:
    coldfusion bunu yazdı:

işe ne işe gidip geliceksin otostopmu cekicen yoksa ucarak mı onu merak ettim o konuda bi aydınlatırsan beni sevinirim

işyerinin servisi var hocam ...

ne güzel cevaplıyorum ama ... :)

bide ailenle kal 650yi direk cebe atarsın diyen arkadasa yazim bunu : maaşımı harcadığımda ailem kıyameti kopardığı için ayrılıcam ... stajyer maaşımla pda aldım babam hırsız muamelesi yaptı ve suanda köpek gibi davranıyo bana düzelicek bişey yok hocam ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    geçinemezsin , 300 tl kiraya ancak kümes bulursun. sana tavsiyem, bir yada iki kişi beraber ev tutmanız masrafları üleşmeniz - ev arkadaşıyla yaşamak aile ile yaşamaktan daha zor aslında ama el-mecbur ise yapacak fazla da bişi yok, herkes tahamül edecek, haddini bilecek ...

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 6078 Toplam Mesaj: 33