Tek Başına Geçinme ...
-
İstanbul'da o miktarda paraya ev bulabilmek için,dağlarda yaşaman gerek =))
Bir de bunun ayrıca kişisel giderleri var,onları da unutmamak gerek...
Yani gerçekten zor olur ve eziyet çekersin...
-
hocam bu konuyu açtığın için teşekkür ederim bende kayseride bilişim alanında iş bulamamış birisi olarak bu yaz istanbulda bir işe girme ihtimalim var bende senin gibi düşünüyordum bu konuda... yani eğer mümkün olursa bu yaz içersinde istanbulda ev arkadaşı bulmam gerekecek neresi olacak hiç bir fikrim yok inş olursa o zaman sizleri bilgilendirip sizler arasından birisiyle ev arkadaşı olmak isterim.
-
bi ara toki dalgası wardı aylık 100 ytl e ne oldu o dalga :S
-
Durumun çok zor be dostum ama karalıysan çekmeköy tarafına gelebilirsin isyerin nerede
-
ailen ile sorunun varsa ve evden ayrılıpta onlardan kurtulacagını sanıysan yanılıyorsun nekadar uğraşsan kopamazsın.. bence kal aileinin yanında bir yandan çalış 650yi direk cepe veya bankaya biriktirip ileri için kenarda dursun.
-
650 lira yetmez ya o 650 lirayı bir şekilde degerlendiriceksin yada ek işe giricen.
bu arada kartalda yada fatih taraflarında biyerde 170-200 e 2+1 evler var eskiler baya ama insanlar yaşıyor.
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------çalışır başarırız yav o kadarda zor deildir şöyle düşünsek :
maaş : 650 tl
kira: 300
kalan : 350
elektrik : 25 lira
su : 20 lira
adsl : ortak kasarım 29/2 den 15 lira
elktrik su adsl 60 lira etti geri kaldır 290 lira
sabah yemek yemem ben (nedenini bilmiyorum alışkanlık) öğlen şirketten akşam yemeği var bi tek ve çalışıcağım yerde ayda en azından 10 gün mesaiye kalırım 20 günlük aksam yemeği günlük 5 liradan hesaplarsak 100 lira ayda 190 lira elimde kalır ?
acaba kalırmı :D
-----------------------------işe ne işe gidip geliceksin otostopmu cekicen yoksa ucarak mı onu merak ettim o konuda bi aydınlatırsan beni sevinirim
-
bizim ev 3 oda+antre+mutfak+çökmeli ve oturmalı olmak üzere iki ayrı tuvalet+doğal gaz+evin karşısında bakımsız bahçe+sıcak mahalle ortamı+üst katta ben D:
350 lira civarı ev beykozda ama kiracılar çok sağlam çıkarlarsa haber veririm =)
-
sakarya endandik yer
en dandik evde oturuoz
300
=) dağa dandikleri 250
-
çok zor hele bu dönemde eve kız atma bide pahalanmış :D